o saman burda devam edek..D:D: heheh :P
Printable View
o saman burda devam edek..D:D: heheh :P
slm arkadaşlar nasılsınız sohbete celişnn :D
EVVET millet usun samandır aranısda değildim kusura baqmaytın şimdi burdayım hadi sohbete ne dersinmiz hehehe :P dilim düşüklytür haberiniz olsun.... :53: :19:
SELAM DOSTUMARAMIZA TEKRAR DAN HOŞ GELDIN HEHE
saol kuşdalı :D sende olmasan kim bana cevap verecek hııı ??? :D neyse bu işin espirisi idi hadi nerdesiniz yahu ??? :D burası benim sohbet odam gelin :D
ABE KIMSE YOQMU YAW :21: :21: :21:
haklısın yaw... üsüldüm şimdi bende AMMA ben üsülmem neyse RAMAZAN CUMALİ BATUR nasılsın :D sen anlat ne yapak :P başka :53:
ABE SEN NE YAPMAMIZI İSTERSEN SÖLE BERABER YAPAK HEHE YETERKI SEN ÜZME TATLI CANINI DOSTUM HER ZAMAN SENIN YANINDAYIM HEHE
tşkler KUŞDALİ beraber olduğumuzu biliyorum DÜĞÜNÜ ne zaman yapacağım sana evlenme teklifi ediorum ne dersin ??? :D :42: :41:
SEN NE ZAMAN UYGUN GÖRÜRSEN HEHE
saol en iisi maçtan sonra yapak olmaz mı?==== :D
ne macı abe YOQSA BENDEN HABERSIZ YINEMI MAC VAR
yaw senden habersiz ne maçı :D oynayacağız korkma baqqalım berkant ne yaptı haber alamıyorum ondan duruma göre :D
tamama abe ama benı sakın unutmayın valla unutursanız gittiniz hehe :30: :20: :30: :30: :30: :30: :20: :20: :20: :20:
yok looo ha unutmadan uyarayım seni bir daha 3 ten fazla smiles kullanırsan senin.... :23: :13: :51:
tamam loooooooooo
caktırma
ok :D :51: korkma :P heheh
slm millet gene ben nnn sohbet etmek isteyen varmı ??? :D ( bu sayfa tek benim için açılmadı bunu unutmayın hadiii ) :23:
arkadaşlar bende burdayım unuttunuz galiba bensiz olurmu :):):):) nasılsınız dostlar
ooo emre bet merhabalar hoş geldin :D nerelerddesin yaw usun zaman dır seni görmüyorum özlettin kendini tel. felan aç şefini uynutma D
sende hoşgeldın dostum nasılsın
iidir saol kuşdalı senden naber... ??? :D bende böle işte gene geldim siteyi canlandırmaya... :P :18: ama :59:
BENDE SANA KATILAYIM OZAMAN DOSTUM HEHE:21::21::21::21:
saol dostum sende olmasan kim benle beraber olacak bu sitede :D tekrar tşkler sana :D
BENLE SOHBET EDECEK KİMSE YOK MU ???
hadi gelin heheh :P :D
ugurummm
biLion mu hanii bii
Nasıl desem ...
Fıkra gibi birşey war ?
gelin koyun meseLesi ?
hatırLadın mı :55: :55:
aynı o :D
burdayız işte :D
hehehe :P
hadi napıoz?
ne yapmak istiyorsan söle yapak ALLAHALLA bana neden danışıyonnnnnnnnnn :D
[S]beqler ne oli burda asayiş by BIRİNDARIM :15: :61:[/S]
Tamam bi sen eksiktin sende geldin tam olduk heheh :D
ŞU an sitede tam 10 kişi var ama konuşan yok ALLAHALLA hadi gelin yaw... sohbet edekkkk :36:
Hadii edeLim buYurr başLa...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
ŞU an sitede tam 10 kişi var ama konuşan yok ALLAHALLA hadi gelin yaw... sohbet edekkkk :36:
Zirconum ... Burda böLe bişi oLmaz Mini SOhbet Te etsek? :16:
nasıl istersen serciiiiiii :D KAHİRE için sorun değil hehe :D
Alıntı:
nasıl istersen serciiiiiii :D KAHİRE için sorun değil hehe :D
Zirconumm
Baq ii oKu :D karŞıLıK wercek sin tmm mı :10:
[BLINK]*Öyle güzelki gözlerin,bakmasını bir bilsen
Öldürür mahvedersin,yakmasını bir bilsen..[/BLINK]
Buda Bonusu oLsun :55: :55:
[BLINK]İki tane kör tanıdım;
Biri senden başkasını görmeyen BEN,
Diğeri ise sana divane olan beni göremeyen SEN..[/BLINK]
güsel
VAlla kafam dağıldı... kusura baqma....
Alıntı:
güsel
VAlla kafam dağıldı... kusura baqma....
Eyy 1 0 öNdeyim !!
Dewam :13:
[BLINK]Dün eski dostlarla karsilastik. Eski günlerden konustuk sonra toplu bir resim çektirelim dedik ama sen yoktun bizde topsuz çektirdik :)[/BLINK]
+ bonusu !!
[BLINK]Çok onemli bir not ; sakin asagidaki mesaji okumayiniz,lütfen ............!!! " NISKALAS RIB NES " ben sana okuma demedimmi.gerçekten hakliymisim.[/BLINK]
serciii benim fotolrı ne yptınn
:59: :52: :51:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ŞaWuRaN
serciii benim fotolrı ne yptınn
:59: :52: :51:
FoRuMLaRıN ustasiyim, MeSaJ hastasiyim. FoRuMDa gecme beni duzde ezerim seni... ZiRCoNuM Bunun ALTıMDa kaLdın oLm ....
+ Buda Bonusu .. ,
Sana yaza yaza yaz geldi, mesaja zam geldi. Daha yazacaktim ama eLim YoRULDuu
[GLOW=blue]sercii helala olsun macı fark aldın zircon ya sende bişeyler yapamdınmmı ya senden cok şey bekliyordum ama hic bişey cıkmadı sercan dahada bi fırlamı cıktı senden hahahahahah[/GLOW] :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
[GLOW=blue]ŞAVİ TŞK EDRİM BENİ KIRMADIGIN İCİN[/GLOW] :46: :46: :46: :46: :46: :46: