ve aleyküm selam..aldım selamını derbeder...saolasın..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
iki gün olmak üzereydi neredeyse Siteye Girmediğim.
az önce girişimi yaptım konuları takip ederken yine sen çıkıverdin karşıma.
ve yasemin abla hakkını helal ettin dedin. neden ama günlük.. benim onda hakkım yok ki..
aksine onun üzerimde hakkı var.. ne yapsam da ödeyemem biliyor musun kardeşim.. yaa o neden böyle yapsın ki günlük.
eğer onun sana yazmasına engel bensem söz veriyorum siteye girmem bir daha. tamam mı günlük söylersin sen yasemin ablama. eğer ki bir daha eline kalem almayıp seni karalamayacaksa bende açmam ağzını hatta siteye bile girmem..
göçerim belki bu dünyadan....
üzdü beni yine günlük... bak sigarayı azaltım diyordum ama dayanamadım ve bir sigara daha yaktım.
onu görmesem de biliyorum kalbi nur dolu sevgi saçar etrafa. benim ona değil onun duasına, neşe kaynağım olmasına, sevgi göstermesine ihtiyacım var.. belki de bir avuç mutluluk...
günlük gardaş kölen olayım unutma söyle ona...
Bak dün gece de uykusuzum kaldı sabahlara kadar hep Siirt fm'den ulaş abiyi dinliyordum. sonra gece saat 02 oldu ev telefonu çaldı baktım. müjdeli haberi verdi kardeşim... bir yiğenim daha oldu günlük. bunuda seninle paylaşmak istedim....
Evet günlük bu kadar yeter sanırım. seni yormak istemiyorum. ben şimdi ne haldeyim bilmiyorum. azcık mutluk birazcık da üzünç içindeyim. ama hayat buya halen devam etmekte...
bahçede oturup serinlemek istiyorum seninde gelmeni isterim günlük ama biliyorum uzaksın bana...
tekrar görüşmek umuduyla yüzünden sevgi neşe eksik olmaması dileğiyle mutlu kal..
beni soran herkese selam et...
günlük..benim sana yazamama sebebim derbeder değildiki günlük niye söylemedin sona...yasemin senin üzülmeni istemez demedinmi günlük.....ah günlük ah....hem ben illa yazmam demedimki biliyorum dayanamam ben yazmadan duramam....irademi ölçmke istedim sadece...hem sıla hanımla görüştüm oda kızdı bana yazmayı bırakma dedi....yani anlayacağın günlük yazmama sebebim kimse değil.....
hem sende derbedere söyle.onun üzülmesini hiç ama hiççç istemem....o bu siteye girmesse zaten ben hiç girmem.....en iyisi ben yazmaya devam edeyim...oda bende hiç bir yere gitmeyelim......sigarada içmesin söyle ona bıraksın tammmı...
madem anlaştık günlük sana koskoca ikigünümü anlatayım....cumartesiden başlayayım...sabahın beşnde uyuduğum içinölü gibi uyuyrken ben ince kadın sesi kalk kız ayoll dedi....uyku sersemliğiyle sesi analiz etmeye çalışıyodumki gözlerimi aralamış bulundum......aman yarabbi oda neydi.....babam kadın kılığına girmiş.....yataktan doğrulup kendime geldiğimde....kahkahayı bastım....karnıma ağrılar girdi gülmekten.....aramızda kalsın günlük babam iyiki kadın olmamış çok çirkin olurduda evde kalırdı..:)) neyse kahvaltı ettikten sonra...sıla hnıma gittim...ona çok ihtiyacım vardı günlük...gittim anlattım...kızdı bana bazen bazen sarıldı en içten....hemen hemen akşama kadar yanındaydım....güzeldi...sonra eve geldim..bizim kızlar mekanda toplanmışlar beni görünce bir alkış kendimi bişey sanıcam..:)) duygum çarsıya çıkalımmı az dedi..işim var...iyi hadi gidelim dedim...çarsıya gittik....gitmez olaydım n nefret ettiğim şeydir alışveriş..bakma öyle evet bi kız alışveriş delisidir ama ben biraz tuhafım nefret ederim ....
eve geldik...yemek yedim mekana geçtim... sokaklarda tur attık biraz....ben anlattım kızlar güldü .....şaştım kendime hala güldürebiliyorum.....saat on ikiydi girdim eve....ve gece iki buçuk...bi mesaj geldi....k.hanım yarın kızlarla çetin emeçin orda buluşuyoz gelirmisin sende......diye..allahhhhhh gelmezmiyim....uça uça gelirim...
ve paz<ar....kalkar kalkmaz ev işini bitirdinm...hazırlanıp çıktım.koşkoşa gittim valla...bir bakarım bizim deliler orda..ilk defa beni bekletmemişlerdi..:)özlemişim güldüler bana çok değişmissin dediler....dört göz olmuşsun dediler.....zayıflamışsın dediler.....doğru kafeye gittik...üniversite anıları havalarda uçuşurken...zaman çok çauk geçti...
BİLİYORUM RABBİM..BİR TARAFTAN SIKINTI VERİRKEN BİR TARAFTANDA GÜZELLİK SERİYOSUN ÖNÜME......O İKİ GÜN BOYUNCA SIKINTILARDAN UZAKTIM...SANA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN......
böyle işte günlük.......beni soranlara selam et... yazmaya devam ediyorum.......üzülme sen olurmu günlük.....:))hem bak bugün yüzümde dünden kalma bir tebessüm var...tadını çıkar....