insallah kazanırsın tepsı baklawayııAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
efsane olsaydı keşke. neyse kola gitti.
en azından bir tepsi baklava duruyor hala. (esmerden)
bence koçerspor alır.. yani benim takım. :D
Printable View
insallah kazanırsın tepsı baklawayııAlıntı:
efsane olsaydı keşke. neyse kola gitti.
en azından bir tepsi baklava duruyor hala. (esmerden)
bence koçerspor alır.. yani benim takım. :D
walla dun kocersporu da yendık ama derbeder sozunde durmadı we baklawayı almadı :108: :108: :108:
yendikte ben baklava felan görmedim maçın kahramanı olan Adminimiz RoHaN ve Kaleci Ettede süperdi Tebrik ederim arkadaşlar
arkadaşlar dün akşamki maçıda aldık...bize meydan okuyan derbeder ede buradan selam olsun...çok gol yedin be kanka...
KoçerSpor'u da yendik. Önümüzdeki Bilgisayarcılar maçına gözleri diktik.
İddialı bir kadro ile bizleri yeneceklerini iddia eden Bilgisayarcılar Spor'da önemli bir aksilik nedeniyle Pazar günkü maç; Gelecek hafta Cumartesi gününe alınmıştır.
Saat 20.00'de Kapalı (Kurt Halı Saha) kızılay'da başlayacak olan maça tüm halkımız davetlidir.
Ayrıca Efsane kardeşimiz iş nedeniyle şehir dışındaydı ve KoçerSpor karşılaşmasında forma giyemedi. Yerine ilk yarı ben, ikinci yarı Ette_Ceza oynadı. Efsane_1907'nin yerine oynadık ama maçta yokluğu hissediliyordu.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
KoçerSpor'u da yendik. Önümüzdeki Bilgisayarcılar maçına gözleri diktik.
İddialı bir kadro ile bizleri yeneceklerini iddia eden Bilgisayarcılar Spor'da önemli bir aksilik nedeniyle Pazar günkü maç; Gelecek hafta Cumartesi gününe alınmıştır.
Saat 20.00'de Kapalı (Kurt Halı Saha) kızılay'da başlayacak olan maça tüm halkımız davetlidir.
Ayrıca Efsane kardeşimiz iş nedeniyle şehir dışındaydı ve KoçerSpor karşılaşmasında forma giyemedi. Yerine ilk yarı ben, ikinci yarı Ette_Ceza oynadı. Efsane_1907'nin yerine oynadık ama maçta yokluğu hissediliyordu.
eyvellah rohan abe
güzel bi maçtı...darısı bilgisayarcılar maçına...:D
Zircon Olmasa bı hc o Takım Senı Sevıyoruz Zircon :D
Güzel maçlar :)
Arkadaşlar bu gün Saltanat A.V.M Çalışanları ile görüşmeye gideceğim.
Büyük bir ihtimal ile Cuma günü Onlarla oynayacağız :)
Bilgisayarcıların maçına ben yetişemiyorum :)
Efsane de Cuma günü oynayacak :P
tbr lerr :249:
maçı bilerek size verdik. :D
ahmeeeeeee :26: :26:Alıntı:
tabi tabi...yediğin o 8-9 golüde bilerek yedin zaten...Alıntı:
bence maçın kahramanı derbederdi
pazar günkü maca bütün board ailesini bekleriz
abi belki küçük bi ihtiman ben pazar günkü maca gelemeyecem yaylaya gidecez oda küçük bi ihtiman
abi ya bir kerede olsa oynamak istiyorum maçlarda
top'a kabiliyetin varmı peki !
teknik kapasitem yüksek ama fiziğim yok
ette_ceza pazar günü hiç bir yere gitmiyorsun.
saat 10da hayatın acilin önünde görecem seni..
seninle bir yere gitcez dönüştede maçayetişiyoruz.
hiç pes etmiyorsun değil mi :D Fizik yokmuşmuş :D Dostum inan bana bu haftalar seni oynatamayızAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : mırmiç
teknik kapasitem yüksek ama fiziğim yok
Arkadaşlar, Her Cuma olduğu gibi yarın da kalite bir maç var. Siirtliler-Board ile Saltanat Alış-Veriş Merkezi arasında kapışmalı bir karşılaşma var. Takım kaptanı Zırcon, takımımıza son derece güvendiini söylerken, önemli olan kazanmak değil güzel vakit geçirmek olduğunu yineliyor.
Diğer taraftan Cumartesi günü oynanacak olan Bilgisayarcılar Spor karşılaşmasının heyecanı hala doruk noktada. Sürpriz bir kadroyla karşımıza çıkacak olan Bilgisayarcılar Spor, Kapalı Halı Sahada maç kaybetmemenin vermiş olduğu özgüvenle bizleri de sahaya gömeceklerini söylemiş, Siirtliler-Board takımı ise, İYİ OLAN KAZANSIN diyerek yoluna devam etmiştir.
Cuma ve Cumartesi gerçeklşecek maçın saatleri şöyle:
Cuma - 22.00 - 23.00 Arası Açık Kızılay Halı Saha
Cumartesi - 20.00-21.00 Arası Kapalı Halı Saha (Kurt Halı Saha)
Cumartesi günü oynayacak kadromuz da kesinleşti. Kadromuz şöyle:
1. Kalede - Crazzy Ette
2. Defans - Uğur
3. Defans - Doğuş veya Ette_Ceza
4. Orta Saha ve İleri - ESMER
5. İleri - Ulash
6. Forvet - Ercan (Nicki: büyük_kaleci)
Maçlarda görüşmek üzere...
takım gayet iyi...
şimdiden bol şans diom kendileri
eminimki maçı fark ile alacaklar...
abi pazar macı iptal mı edildi cumartesiye
ve abi cuma kadrosu nerde onu göremedim (-:
Pek ümitli deilim ama yınede bol sans :D
başarılarr
Bu lafına binaen şunu söylim, :54:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Pek ümitli deilim ama yınede bol sans :D
Bu hafta Saltanatla oynyoruz, Cumartesi Bilgisayarcılarla
Haftaya Ultaslanlarla
öbür hafta Ette Sporu hazırla da size iyi bir spor dersi verelim. İyi olan kazansın :161:
WAlla biz sahada konusuruz
Bana son gelen mesaja göre, Saltanat Ekibi değişmiş karşımızda çok ama çok iddialı bir ekip var. Ona göre arkadaşlar.
Alıntı:
Bana son gelen mesaja göre, Saltanat Ekibi değişmiş karşımızda çok ama çok iddialı bir ekip var. Ona göre arkadaşlar.
haberım war admınım her zaman hazırız keyfine bakk
by-EsmeR
Rakip tecrubeliii :)
Erol Kardeşimiz neye darıldı bilmiyorum ama aramızda olmasını isterdik... :)
Neyse bu hafta da güzel bir maç olacak...
Bu gece Baya büyük abilerle oynayacağız.. :)
Saltanat Ailesi ile Haftaya Cuma ya kaldıı :)
5 Haftadır belimizi büken olmadıı :)
Bakalım dişimize göre biirii çıkacak mı :P
Hadii hayırlısı arkadaşlar... güzel Sportiv faaliyetlerimize devam ediyoruz...............
Maalesef 1 farkla yenildik ve çok kaliteli oynamamıza rağmen, kaleci zaafımızdan yararlandılar ve SiirtSpor altyapısından yetişen bir alex deyim yerindeyse gol yağmuruna tuttu bizi.
Doğan'ın kornerden attığı gol ve Ercan'ın müthiş uzak şut golleri seyredilmeye değerdi. 1 farkla yenilmiş bile olsak güzel bir maçtı.
Yarın saat 20.00'de Kapalı Halı Sahada çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımız bu maç olsa gerek, bu akşam pek oynamadılar. Oynayıp sakatlanmaktansa bir gol farkla yenilmeyi tercih ettiler.
Yarın kalemizi Crazzy_Ette koruyacak. Doğan, Esmer, Uğur, Ulash ve Ercan'dan oluşan takımımız Bilgisayarcılar Spor'u yenecek ve haftaya Cuma günü Saltanat Spor maçı ve hemen ardından da diğer Cuma günü de Ultraslan Siirt ile bir halı saha maçı yapacaktır.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
bende keyifle izledim maçı..
tek sorun vardı ............? :)
Bu Sefer kacırdım macı yaw unutmustum cuma oldugunu :D
abi tek sorun neydi:Alıntı:
bende keyifle izledim maçı..
tek sorun vardı ............? :)
ve rohan abi ben karşı rakipten oynuyordum macı siz aldınız 2 veya 3 farkla
maçı siz aldınız loooo...onların matematikleri hiç iyi değildi...:D
bizmi aldık valla benim bildigime göre biz yenindikAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
maçı siz aldınız loooo...onların matematikleri hiç iyi değildi...:D
bende oyle biliyom...çünkü bizimkiler 3 tane atıyodu sizinkiler 1 tane...ve buna reğmen sizinkiler hep 1 fark öndeyiz diyolardı...valla bende anlamadım...
abe yanılıyorsun 3 farkla kazandık :))Alıntı:
Maalesef 1 farkla yenildik ve çok kaliteli oynamamıza rağmen, kaleci zaafımızdan yararlandılar ve SiirtSpor altyapısından yetişen bir alex deyim yerindeyse gol yağmuruna tuttu bizi.
Doğan'ın kornerden attığı gol ve Ercan'ın müthiş uzak şut golleri seyredilmeye değerdi. 1 farkla yenilmiş bile olsak güzel bir maçtı.
Yarın saat 20.00'de Kapalı Halı Sahada çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımız bu maç olsa gerek, bu akşam pek oynamadılar. Oynayıp sakatlanmaktansa bir gol farkla yenilmeyi tercih ettiler.
Yarın kalemizi Crazzy_Ette koruyacak. Doğan, Esmer, Uğur, Ulash ve Ercan'dan oluşan takımımız Bilgisayarcılar Spor'u yenecek ve haftaya Cuma günü Saltanat Spor maçı ve hemen ardından da diğer Cuma günü de Ultraslan Siirt ile bir halı saha maçı yapacaktır.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
Bu akşam saat 20.00'de Kızılay Kapalı Halı Sahada müthiş bir maç var.
Yaklaşık 3 haftadır hazırlığını yaptığımız dev maç için sadece saatler kaldı. Bilgisayarcılar Spor Takım Kaptanı Bulden Bilgisayardan Yunus, maç öncesi yaptığı açıklamada sahada her maç yaptıklarını ve sahadan her zaman galip ayrıldıklarını söylerken, Siirtliler-Board Takımından Esmer de "Takımıma güveniyorum, herşeye rağmen galip geleceğiz" şeklinde konuştu.
Bu dev maç için tüm Siirt Halkını maça davet ederken, sahanın büyük olması hasebiyle karşı takımın bir teklifini aktarıyorum. Normalde 6 kişiden oluşan takımları 7 kişilik yapabiliriz. Bizden haber bekliyorlar.
Her iki takıma da cetilmenlik çerçevesinde başarılar diliyorum. 60 dakika boyunca saha kenarında vereceğim taktikleri uygulayacak olan sporcularımız için özel bir sürprizim de olacak. Ne olduğunu söylemeyeceğim:D
Maçtan çok önce sahaya gelen oyuncularımız, karşı ekibi bekliyorlardı.
Maç saati yaklaştığında İki takımda maç için hazırdı ve çok kısa bir ısınma hareketlerinden sonra maç başladı. İlk dakikalar Ulash'ın mükemmel baskıları vardı. Rakibi zorluyordu. Doğuş da hakeza aynı şekilde, Ulashla birlikte kaleyi çok zorladılar. İlk dakikalar talihsiz 2 gol yedik. Esmer "maça küsmeyin" diyerek oyunu canlandırıyordu. Defans oyuncumuz Uğur, çok mükemmel oynuyordu ve bu maç biraz daha öne çıkmaya başlamıştı. Hatta bir ara diğer kaleye kadar gidip kaleyi bile yokladı.
Çok geçmeden durumu eşitledik. İlk 10 dakikadan sonra karşılıklı ataklar oldu. Baskın taraf Siirtliler-Board oluyordu ama karşı takımın çalımsız, uğraşmasız şutları kalemize gol oluyordu. Bir onlar, bir biz derken durum 6-6 oldu.
Sakin oynuyorduk. Kazanacağımızdan çok emindik. Son 15 dakikaya girerken, Karşı takımdan Ahmet ile Oyuncularımızdan Esmer arasında "korner mi, değil mi" tartışması başladı ve bu dakikadan sonra HIRS ön plana çıktı. Her iki takım da sert ve hırslı oynamaya başladı.
Çok geçmeden iki gol attık. Durum 8-6 bizim lehimize oldu. Karşı tarafa gol atmaya giden ve maçta şutlarıyla göz dolduran Ercan, bacağınan yara aldı ve tam o sırada Ulash ve bir oyuncu arasında husumet başladı. Olayın büyümemesi için Maçın bitmesine 10 dakika kala MAÇ 8-6 lehimize bitti ve KAZANAN TAKIM SİİRTLİLER-BOARD oldu.
Oyunda çalımlarıyla ve Ani ataklarıyla Doğuş, Mücadeleci ruhuyla Ulash, Sert Şutlarıyla Ercan, Defansa ve Forvete koşan Esmer, Kurtarışlarıyla Crezzy_Ette ve Kale gibi sağlam oyuncumuz Uğur birer dev gibiydiler.
Maça seyirci olarak gelenler arasında Özbey, Ette_56, Dj_Koso ve Ette_Ceza bulunuyordu.
Herşeye rağmen güzel bir karşılaşma oldu. Maçtan sonra Güres Caddesindeki Ultraaslan Kafesine gidilerek çay içilip, sohbet edildi.
Kazanan Takımımıza çok teşekkür ediyor, durmak yok, yola devam diyerek önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sergilemelerini diliyoruz.
gerçekten maçta oynayan tüm oyuncularımız çok iyiydi
ama ercan bi harikaydı...
esmer - ulash abi pasiftiler bence...
ama maç gayet iyi we hoş geçti
tüm oyuncuların ayagına saglık... diyorum gelecek maçtada
şimdiden başarılar diliyorum.