ugur abi bensiz nerey savaş açıon ya.....
kordfinat ver. destek gelsin :D:)
Printable View
ugur abi bensiz nerey savaş açıon ya.....
kordfinat ver. destek gelsin :D:)
bu oyunu çözemedim daha yaaa:@
git gide büyüom ittifakta benle büyüyo:p
erol abi sülfür istemeizsin kordinatları at
10000 yollayam.
kullanıcı adı veya şifre hatalı diyo şifremi unuttum diyorum eylem başarısız diyo anlamadım yaa :(
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ezqi_0912
kullanıcı adı veya şifre hatalı diyo şifremi unuttum diyorum eylem başarısız diyo anlamadım yaa :(
bilgilerine veya hangi bölüme kayıtlı isen oradan sorun çıkabilir tekrar dene
abi gerçektende güzeel oyun tavsiyeniçin teşekkürler !!!
bir ittifak sayfasında gördüklerim :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(BAKARA suresi 183. ayet):
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
SizLere SüsLü PüsLü kelimeler EtMek isterdim FaKaT Buradaki BuLunMa Amacımız Bu DeğiL Savaşın Hakını Verecek ve de Saldırdığı Kişinin Nefesini Kesecek Elamanlar istiyorum Kız Gibi SızLanaçaksan Dünya Barışı KelebekLer BöcekLer Diyeceksen GeLme Arkadaşım Bana Savaşcı lazım 1 için oynuyoruz Bizde 2 yok Her Üyemin de Kendi Bölgesinde Çok GüçLü oLmasını istiyorum Bu vazıfLarı Taşıyosan iyi Savaşırım Diyorsan Durmana gerek Yok Senin Gibi oLanların Yanına Gel ittifaka Başvurunu Yap
İttifaka Giriş Puan Sınırı: 2000
Askeri Puan En Az : 250
İTTİFAKIMIZIN ADI NEREDEN GELMEKTEDİR.
İttikamızın adı bir dizi isminden gelmektedir. Lost Amerikan yapımı bir dizidir. 1'i Altın Küre ve 6'sı Emmy olmak üzere 28 ödül almıştır. Özellikle karışık senaryosu ve anlatım şekli hayli ilgi toplamıştır.
Dizide Sidney'den Los Angeles'a seyahatleri sırasında geçirdikleri bir uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır.Her bölümde, karakterlerden birinin geçmişine gidilerek aslında grubun adadaki deneyimlerini anlatan ana senaryo beslenmektedir.
Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan... Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır. Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iter.
Artık Hiç Bir Şey Eskisi Gibi oLmayacak....
İttifakımızı 06167 kisi ziyaret etti
şu site işi bitsin erolla bizim ittifak sayfasına da bir el atarsınız
başım gözüm üstüne abi
--- gidişimiz suskun olmuş olabilir ama dönüşümüz muhteşem olacak ----
var ol üstat her şeysiniz
abi ben puan olarak sizi gececem Rohan Admin i gectim.. şimdi tek rakibim sen kaldın:D::))
yapmayav bi takım elbisesine varmısın :))
beni geçti valla, şaştım kaldım bu işe :D
Hala da çözemedim ben bu oyunu...
bus İNANILMAZ MUTLU OLAN HALKIMIN KANITI :D:)
İNŞALLAH - BİSMİLLAH - YA ALLAH
Bir saldırıdan bashederken...............INSALLAH
Birisine saldırırken.............................BISMILLAH
Şaşırırsam..........................ALLAH_ALLAH
Kendime güvenirsem.............................EVELALLAH
Azmedersem........................................ ALIMALLAH
Karsımdaki çok güçlü gelirse...........EYVALLAH
Sonuna kadar gitmek istersem...................YA_ALLAH
Taahut Edersem...................................VALLAH_B ILLAH
Güçsüz düsmanlar casus at yolladığında...............FESUPHANALLAH
Saldırmaya kalkarsa..........................HASBINALLAH
Bu düsmanlardan sıkılırsam.................ILLALLAH
Bir saldırıya geçersem........................ALLAH,ALLAH,ALLAH. !
Savaşı Kazanırsam..............................MASALLAH
Sert kayaya çarparsam.............................HAY_ALLAH
---
Ette_056'dan alıntıdır. O da başka yerden almış :D
bu hafta 9000 puan'ı aşan bi ölcü aldım... pek yakında uçacam... 4 kolonim de bozulma var onlarıda yaptıktan sonra..
puanlarım uçacak
şimdilik 39050 deyim...
30.10.2008 - 30.10.2009janem56
MULTİ:ette056 janem56 KAPATILDI
(carlisle)
30.10.2008 - 30.10.2009
ette056
MULTİ:ette056 janem56 KAPATILDI (carlisle)
...niçin kapatıldı ya.
multi hesabın yasak olduğunu defalarca söyledik ette yazık olmuş
savi ve bi kaç arkadaş daha banlandı oyundan
peki hesap açılmazmı abi
Şawuran'nın da hesabı kapatıldı.
Bunlar bizim ittifağa kasten yapıyorlar bence...
herkesinde gözü bizim ittifakta geçmiş olsun dieyim...ben öldüm oyunda...bitti. ette devri :(
bizim ittifaktan üç kişiyi banlamışlar.
Ben 36,500 puanla devam ediyorum.
TİLLO İTTİFAĞI İTTİFAK SAYFASI
Grafik Tasarım: City Of Angels
abi dün mü 3 kişi banlandı !!!
Abicikler mudemhan beni iyi solladı ama aklımda br proje var tekrar 1. liği elde edecem :D
oyuncu ısmım.. SeNaToR
bolge adım: FİLİBE
kordınat: 32 / 29
ada: oughyos hermes tapınagı
oyuna yenı basladım ınsaat halındeyım rohan abı yardımlarını bekklıyom :)
elclık daha kuramadım ııtıtfaka katılamıyorum henuz
bana yol gosterın :)
umarım epsilonda üyelik açmışsındır.
Fazla uğraşmadan bir saray inşaatına başla. Sonra bize yakın bir yere koloni kur ve ilk devletini yık. Bize yakın olduğunda sana her türlü destek ve askeri yardım sağlarız.
yusuf [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adresinden bilmediğin alanları öğrenebilirsin.
evet epsılonda actım zatenAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben rastgele ınsaa edıyom yakında sıze yakın olccam
masllah rohan kızılay gibisin mubarek :)
+
tesekkurler erol ;)
yusuf sehrini taşıyacağın yer 56:48 ve civarı olsun
tamm eleman abi tam senın adada be yanında yer war buldum senı pekı nezamn ve naasıl tasıcam ...
araştırma merkezini kur ve sarayı inşa edene kadar porfları çalıştır diğer yerleri fazla büyütme yıkarken heba olmasın sarayı kurduktan sonra sömürge kurmaya hakkazanacaksın sömürgeni bizim oraya kurduktan sonra başkenti yeni yerine taşır eskisini yıkarsın sonra arkası gelir
21.10.2008 - 21.10.2009 basbeLasi 3.şahısa ağır hakaret 365 gün cezalı (carlisle)
evt agır hakaret :d bnde gittim direk carlisleye hakaret ettim, rahatladim valla, ne krizler geciricektim ya :d
iyiki bitti :)
elelman abi senın demek ıstedıgın sadece beledıye bınasını sevıyesını artırayımAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
arastırma merkezını kurabılsem :)
hayır belediye bnasını fazla büyütmene gerek yok sadece araştırma merkezini kur ve 3. seviyeye getir ve bilim adamlarını çalıştır deniz araştırmalarından başla yerleşim planlama araştırmasını bitirdikten sonra sarayını kurabilirsin.
bende o oyundayım [72:77] zEbAnİ -s- -k- -ü- çok zevkli bir oyun gerrçekten sıkılmayacağınız bir oyun !!!
ŞU MUHABBETE BAKIN :))))))))
ya gel yağmala canın sağolsun, altını gümüşü senin köpeen olsun... ama şimdi sen şehre girersen tarumar edicen ortalığı, bu aralar benim kalemim bi herifle kapışıyom. ona açık kalacak şehir. o sebeple dedim. yoksa canın saolsun
syntaxerror Mesaj Kydonia [60:60] 16.11.2008 3:54:43
valla ticaret merkezinin seviyesi 16 da, göremedim be hacım... bu arada benim yaş 28. bence sen başka birini bul sizin oralardan. hayır yarın gel direk veriyim parayı nedir yani, zaten yeni almışım maaşı:) şehirdeki bebeleri yetim koma:)))
syntaxerror Mesaj Kydonia [60:60] 16.11.2008 3:53:10
ya ben kendi halime takılıyom. benim ittifakta da 2 kişi var daha yeniler. öyle kimseye saldırıp etmiyom, maksat muhabbet olsun. sizin ittifaka girsem bana ne fayda sağlayacak ki?
syntaxerror Mesaj Assos [60:60] 16.11.2008 3:50:19
99 dan odun sat, bakayım görüyo muyum?
syntaxerror Mesaj Assos [60:60] 16.11.2008 3:48:28
hocam o şehre de başkası dalıyo o biçim. çıkaramıyorum. neyse sen istediğin gibi yap eyvalah. canın sağolsun.
syntaxerror Mesaj Assos [60:60] 16.11.2008 3:47:11
ya saldır tabi eyvallah da, sen ticaret merkezine odun koy tanesi 99 dan, ben gelip alayım.. altınsa vereyim altın.. yahu daha geçen hafta herifin biri dümdüz etti, toparlanamıyorum hacım. yoksa saldır tabi. ama senin gücünle benimki bir değil ki. o zaman da ben nasıl güçlenicem. neyse sen bilirsin. arzu edersen saldır, altınsa koy ticaret merkezine odunu 99 dan. yarın hepsini gelip almazsam ne olayım?. ama birlikleri bi kurayım be baba.. şehirde çocuklar babasız, savaş yaralarını yeni sarıyolar. sen de 3 şehre birden giriosun:) yuh yani baba...selametle
syntaxerror Mesaj Eolia [60:59] 16.11.2008 3:39:58
usta geri çek birlikleri gözünü seveyim. daha yeni yeni toparlanıyorum bir de sen vurma.
ittifaka aldım stend up çı mübarek :))
abi ne hoş muhabbetler bunlar böyle muhteşemsiniz sırf gır gır şamata,,,:p:p:p:p
benım gırısı kabul etmıyor
email adresımıde kabul etmıyor
bısey yapmadan banlandım galiba :)