derbeder diger butun fotoları koy artık bekliyoruz:))
Printable View
derbeder diger butun fotoları koy artık bekliyoruz:))
Orda olamadığıma üzüldüm şimdi anlaşılan güzel geçmiş neyse..
Herkese kucak dolusu sevgiler...:)
selim abi bende gelicektim de biraz rahatsızım kusura bakma !!!
bugün selim,erol ve ben ayağımıza kara sular inene kadar gezdik.çok güzeldi.Faruk abi senide bekledik birara ama selimi gönderdik yanına.daha fotoğraflarımız gelcek
aymuran dun gelmek icin butun imkanları zorladım ama fırsat bulamadım uzulmedim desem yalan olur...eminonude balık ekmek yemeyi isterdim :)
hmm n guzel bı duyguu umarım bu gosel duyguyu ılerleyen zamanlarda cok daha guzel bı sekılde bızde yasarız...
yarın sabah saat 6 gıbı selimle istanbul otogarında bulusacaz insaalh progamımızda kahvaltı yapmak war bıde sonra selımı siirte gonderecez
bulusacagımız kısıler bana gelen bılgıye gore:
şavuran
aymuran
crazy_ette
kartal 56 ve
ben... baska bulusmak ısteyenlerın bızımle ırtıbata gecebılır...
hadi hayırlısı
hele şükür siteye girebilecek zamn bulabıldım..
burda kı arkadaslarımız cok guzel sekılde karsıladılar..
bu gun son gunum. burda ..
aymuran
kartal56 abi.
crayz ette
yusuf ilcin
arkadaslarımıza cok tesekur ederim. sağolsunlar cok yardımcı oldular.. her konuda..
iyiki varsınız.eywallah
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bakıyorum güzel geçmiş istanbul maceran sawuran
ne oldu sonuç bomba patladımı:D:D
Selimın dedigi gıbı bende gırecek zamn buldum :)
benımde 4 gunluk ıstanbul macerasından sonra şavuran,aymuran ve kartal56 abi ile cok keyıflı zaman gecırdm
selimi sabah saat 6 da otogordan almak zorda olsa buna degdi lafı bıle olmaz :)
bide selimi ucaga yetısıtırme macerasını yasadık :)
Hepinıze tek tek cok tesekkur edıyorum insallah bı daha bulsumak uzere
Özellile kartal56 abi tesekkurler bizi cok iyi karsıladı Allah razı olsun kendisinden
Bol bol resim cektık resımlerın hepsı bende resım cektımız arkadaslardan gereklı izni aldıktan sonra sizinle paylasmak ısterim...
Saygılarımla.
fotolardan belli oluyo ne kadar çok eğlendiğiniz..
çok sevindim sizin adınıza, kendi adıma üzüldüm. o an sizin yanınızda olmak vardı..
neyse güzel geçtiğine sevindim.. arkadaşlar...:D:p
daha çok resimler varr ne güzel vakit geçtiğinin belgesidir:)) umarız bir diğer buluşmada daha çok arkadaşlarımızında yer alması -gerçi bizbizede çok eğlendik ama- Yusuf resimleri görelim bi ya
aymuranın dedıgı gıbı baya eglendık.
aymuran bılıyorum sabırsızlıkla beklıyosun fotografları ama senden ricam biraz daha sabretmen
cunku ustende kı calısmalarm suruyuor en kısa zamnda kavusacaksın...
saygılarımla.
yusuf orjinal halini istiyoruz fotoların :))) senden ricam paparazilerin eline gecmesin fotolar..:)))))9
Tamam abi hemen atıyorum o paparizileri ben tahmin ediyorum :)Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok Guzel Gunler gecırdık Guzel Gunlerlerın ardından farklı bır macera yasa'dım..
gerçekten siz deqerLi arkadaslara burdan ayrı ayrı tesekur etmek istiyorum..
iyiki böylesine mükemmeL dostluklarımız var..
aymuran
Crayz-ette
yusuf
kartal56
ile birlikte cok guzel günler gecirdik... eminonu de balık emek. Turıstten bıze fotograf cektirmesi. vs... sultan ahmette pakistanlıların fotograf cekıslerını ılgıyle izlememiz. aymuranın söylediqine göre pakıstanlı :)))
vs vs vs anlatılmaz bu duygular yasanır.. az da olsa fotograflarda görelim. ;)
fotograf cekmecek kimse olmadıqı ıcın zor sartlar altında fotograf cekıyorduk
ve bizi 9 dakıkada havalanıa yetıstıren mukemmel kaptanımız. :) ucagın kalkısına son 10 dakıkada :)
şaWuRaN -- Yusuf --- kartal 56
ve mukemmel 3 lü kaptan pilotumuz konusuyor :) ucagın kalkısına son 10 dakka:) havalanıa tahmını varıs zamanımız 9 dakıka
ve son zamanlar yıne kımsenın olmadıqı bır yerde ve zor sartlar altında fotograf cekme cabamız :)
cok derin mevzular konusuluyor ortalık hararetli bende sigara içiyorum efkardan :))
şidetli ruzgarın magdurlarıyız :)
herkes sutlac yerken ben keşkul yerken cok şiddetli ruzgara madur kaldı keskulum :))
vee cryz ette, prf. Cekımlerınden bırı :) orjinal f.makınasıyla cekılmısır tamamen dogaldır.. telif hakları bana aittir :)))
dur atlama ya sevenlerını dusun ettelerı dusun :)
turstler yerlilere fotograf cektirir ama biz turst e fotograf cektiriyoruz.. reform yenilikler iyidir :)
ayasofyayı kurduqumuz yıLLar :)
Şawi fotoğraflardaki anlatımın süper:) hepsi dediğin gibi.Ayasofyanın kuruluşunda ne çaba sarfettik dimi.
ben yorum yazmadım ıstedımkı resımlere bakarak sız naptımızi tahmın edin :)
Resimlere bakılırsa baya bir eğlenmiş istanbul'daki üyelerimiz.
Allah kaza bela vermezse en yakın zamanda Burdan gelecek bir ekiple ordaki arkadaşlarımızla toplanıp bir birimizden bilgiler edinmeye çalışacaz...
Saygı ve sevgi çerçevesinde olan herşey Güzeldir...
Siirtliler-Board Ailesi
Özbey
SİİRT
sıcak ve güzel geçmişe benziyor İstanbul buluşması
yaşayıp yaşata bilmişsiniz güzel anları tebrikler.. sonu mutlu biten her buluşma güzeldir
mutluluğunuz daim olsun arkadaşlar
ayyyy fotolardan da belli oluyor ki çok güzel geçmiş muhteşemsiniz arkadaşlar ne güzel ya,,
eğlenmenize çok sevindim.
inş. bidakine bende olurum.
herkese sevgiler...
kesin gel bekleriz:)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kız ayguL sana ne oLmuş böyLe abowww bu senmısın :D
Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nie beyenemedin mi? hayat beni bu hale getirdi:)
yok walla eskı halın daha tatlıydı :D