adı ne bilmiorm lavabo önlerine konuo işte ondan 3 tl :D
Printable View
adı ne bilmiorm lavabo önlerine konuo işte ondan 3 tl :D
2 TL Peynir, 1.5 TL Ekmek :D
Yani Kısaca Fakir Yemeği :)
5 demet maydanoz=1 TL :D
Nerede satılıyor bu 5 demet 1 Tl'ye,valla bizim burada 1 demet 1 Tl :)Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abi BİM'deydim.Benden maydanoz istediler.Oralarda manav da yok.Nereden alacağım diye kara kara düşündüm.Tam BİM'den çıktım seyyar satıcı vardı önünde.5 demeti 1 Lira'ya satıyordu...Ondan aldım... :DAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ee İstanbul'da 1 demet 1 TL tabi...Orada her şey pahalı.Allah yardımcın olsun abi... :)
deodorant 7 TL
0.7 uç 2 TL
50 krş cips
350 krş kayfe okul dönüşü bugün kardayım para harcamadımmm derkennn yine son dakka golü atıldı :D
kuaförde fön 8 lira :( yazık o paraya yarım saate sönüyo saçım :D
cok para wermişsin :D burda 5 tl :p
en son gofredo + cola aldık 5.49 tl :P
falım sakız 0,35
hani bana :)Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
8,250 sigara
sakız bana lazım
sana verince patlatıyorsun
------
Bere aldım 5 TL
sakız patlatmak için icat edilmiş :)Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
20tl mazot
iki dürüm 5 tl
Bu saatte dürümcüyü nereden buldun:)Alıntı:
Hemde 2 tane 5 tl içinde et varmıydı :D
kuaför (saç kesimi ) 15 TL X)
Ya da dükkanın etrafında kedi var mıydı :DAlıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2 tane 5 TL pahalı bence... :DAlıntı:
Pamuş'un pabucu dama atıldı galiba... :)Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaş pasta 15 tl
yok ondan değil belki de dükkan sahibi dürümü kedi etinden yapmıştır etraftaki kedileri toplayıp x) espiri anlamında ;)Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sorma hiç bişiye verdiğim paraya üzülmem de şu kuaför yüreğimi dağlıyor :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
okulda yemek 6,25 lira
Alıntı:
''ARAZ'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Anladım... ;)
notere 46lira bi kredi verecekler iyiki poffffffffff
Gaziantep'e Dönmek İçin Bilet Aldım...35Tl
Motora Benzin Fulledim 15Tl...:)
6,250 sigara
2 falım, 1 su
0,50 TL
Büryan - 10 Tl
Bilimsel Araştırma Yöntemleri Ders Notları: 2,70 TL
falcıya 6 lira :D
30 tane çizgisiz dosya kağıdı iki tane pilot kalem kola yaklaşık 10 TL yine param gitti :/
Sigara 6.50 TL
çikilatalı süt 0,75
afiyet olsun çikilatalı sütün :D
sağol kuzummmm haber bekliyom sizden vizeler noldu haletmedin mi çikilatalı sütü de beraber içeriz bi dahakine :D
TURKCELL Kontör 20 TL :D Son Paramıda Kontöre Verdim...
sİgara 6,50:15:
kontore :D
kola ve çubuk kraker aldım fiyatını blmyrm :)
3,25 TL ediyor... ;)Alıntı:
Ben de en son telefon faturamı yatırdım: 21.50 TL
doğru tahmin para üstünden hesapladım 3,25TL tutuyor :DAlıntı:
96 tl telefon faturası (KOL center ile tanışma fırsatım oldu işte :))