oynarız kuzen ama geçen köy maçında sakatlanmıştım bu maçta oynadım ayağım çok kötü olmuş
bu arada seni tebrik ederim bu akşam muhteşemdin
Printable View
oynarız kuzen ama geçen köy maçında sakatlanmıştım bu maçta oynadım ayağım çok kötü olmuş
bu arada seni tebrik ederim bu akşam muhteşemdin
saol kuzen...walla takımca muhteşemdik...süper bi oyun çıkardık..ama rakip hep hakemi bahane etti:D:D:D
coook guzel bi mactı macın yıldızı tartısmasız SAWURANLIM'dı 10 uzerinden 100 :D diger arkadaslar hiç kıskanmasın :D herkese tsk ediyorum cook guzel bi mactı tarafsız hakeme de tesekkuur ediyorum :D
kaç fark attınız.izlemeye gelemedim özür.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sakın inanmayın ben sadece hakemi çok sevdim ve öpecektimm :D:D
direkte patlayan şutlar, seri çalımlar, muhteşem kurtarışlar, zeka dolu ara paslar ve şahane gollerle geçen, seyir zevki ve temposu yüksek bir karşılaşma oldu. her iki takımı da tebrik ederim. :)
Güzel bir etkinliğe daha imza attık. Ette'leri tebrik ediyorum. Galibiyeti Hakkettiler.
Kaleci Erol'ün her zamanki ani çıkışları daha ilk dakikada geldi ve beklemediğimiz bir ataktı - 1. dakikada sonuç 1-0 oldu.
Kalecimiz Şawuranlım bizi batıran isim olsa da baya da gol kurtardı ama daha da iyi olabilirdi. Doğuş'un nefis bir golü vardı ama son dakikalarda Ette_056'nın attığı gol, hafızalardan silinmeyecek nitelikteydi.
Sportif faaliyetlere ve kaynaşmaya önem veren Siirtliler-Board sitemiz, haftaya Cumartesi günü 19.00'da aynı sahada rövanş maçını ayarlamıştır.
Şawuran Spor, bu kez daha güçlü bir ekiple sahaya çıkıp kazanmayı hedeflerken, Ette'lerin de sürpriz bir kadro ile durumu 2-0 yapması bekleniyor.
Kazanan her zamanki gibi centilmenlik oldu. Her iki takımı da; bu akşam gösterdikleri centilmenlikten ötürü tebrik ederken, Hakemimiz Efsane'den de söz etmeden geçemeyecem :D Cici Kuş, o ne maç yönetmekti öyle :11:
rohan abi haftaya hakem sen ol senin perfonmasını bi görelim :D
Orda olmadıgım için maci izlemekten yoksun kaldık..
Ettesporu kutlar ve bı daha ki macta ettesporun ve şavuransporun yıne centılmenliğin ön planda olmasını temenni ederim...
vayy vayy vayy sebeke olmuslar haberimiz yok :) ama hakem'den oyle birsey beklemıyordum:( cook guzel bi mactı yinede sagolun:)
etteleri tebrik ediyorum ama bunu rovanşıda var .. durmak yok yola dewam :))
Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yenilen pehlivan güreşe doymazmış :Dgerçekten çok güzel bi maçtı oynayan ve izlemeye gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
güzel bir maç oldu ama kimin kazanacağı belliydi zaten
oraya gelip bizi destekliyenlere teşekkür ediyorum
amca ben elimden geleni yaptım ne yapalım adamlarda bir vuruyordu tutmak ıstesen tutamassın o tapu .Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ette 056 nın attığı gol süperdi,doğru sölemek gerekirse ben yoldan gelen geçenlere
bakıyordum o dargınlıkta o golü yedim yoksa bılıyorsun ben öle kolay goller yeme:11:
kendısını vede takım arkadaşlarını tebrik edıyorum BUNUN ROVANŞI VAR:p
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sana bi goll daha atarım görürsün:D dua et yavaş vurdum ...ama 90lıqa taktım sonuçta
kardeşlerimi kuzenlerimi tebrik ederim...cok zevkli bi maç izledik inş rovanş macıda böyle güzerl gecer
güzel bir maçtı şu an dahi her yerim ağrıyor ama eğlenceli geçti gol atamadım ama zaten atmamda gerekmiyordu rövanş maçınında böyle güzel geçip ve tekrar kazanmamız dileğiyle geçmesini diliyorum
bu arada maça gelen tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum
rövanş iptal edilecek bilgilerinize çünkü o hafta bizim oyuncuların hepsinin işi var
başka haftaya inşallah bilgilerinize yoksa sizi yenmek zevklidir
macın basları cok guzel gectı etteler yanı bız one gecıp farkı acınca savurılerın ıtırazları artmaya basladı ortam bıraz gerıldı arayı kapadılar ama bız tekrar tooparlanmayı bıldık ve macı kazandık esmer ve dogus savurılerde goze carpan oyunculardı onları tebrık edıyorum rovansta onlara sans dılıyorum bızım oyuncularıda tebrık edıyorum hepsıde ıyı oynadı ahmet bıraz pasıftı ama o goluyle yıne goze gırmeyı basardı sanslı kuzen kendımıde ntebrık edıyorum :):) bayagı gol attım savuranlılara:D:D:Dmaca moralsız cıktılar yoksa bızı kazanma gıbı bı sansları vardı herkesetskler .......
iki takımıda tebrik ediyorum hepnizde çok güzel oynadınızz... hele SAWURANLIM kaleciligi dehşeti allah kimseyi o hale düşürmesinn...
her iki takımıda tebrik ediyorum
özellikle şawuranlım seni çok güzel goller yemişsin arkadaşlar çok iyi bahsetmiş senden :);)
bende bir ette olarak tüm kuzenlerimi tebrik ediyorum..şavuranlılara başarılar diliyorum..ama bence bize inat tutmasınlarçümkü kazanacaklarını zan etmiyorum..yinede güzel olmuş herkese tşk izliyen ve oynuyanlara
Rövanş maçı İptal olmasa bile ertelenebilir.. Sahada yenilenmeler var.. ve ette takımından bir kaç oyuncunun şehir dışına çıkması sebebiyle... detaylar burdan aktarılacaktır...
evet arkadaşlar maç ertlendi çünkü tüm ettlerin o gün işi çıktı bilgilerinize