[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Kont,
Bir de bannerı 480X65 gibi yap benim sitede denedim olmuyor kare gibi olan...
Banner çalışmasını daha yeni farkettim 2 güne kadar bende birşeyler sunarım Kont bu işe el attıktan sonra bizim konuşmamız doğru değil ama ne olacağını kimse bilemez :P :)
...liderler büyüklerimiz değil gençlerimiz olacak...
Siirt gençlik ve bilişim derneği
sirgeb
Arkadaşlar akşama çay, kahve, biraz da poğaça falan getirin:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alel acele birşeyler yaptım yarın daha iyi birşey yapmaya çalışacam türkçe karakter ve font büyüklüklerinde sorun var yarın hallederim inşallah.
herkese hyrlı olsun devamını dilerizz
herkese hyrlı olsun devamını dilerizz
Kont renk, font harika!Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Zevkin çok güzel!
Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Font hareketleri çok güzel!
Renk kombinasyonunda değişiklik yapılabilir...
Ama zamanlama bence tam oturmuş!!!
Özbey,
Senin banner,
1-Geçişleri % 60 oranında daha uzun ve yavaş yapmalısın.
2-Son cümlede değişiklik yapacaktın...
Kont ve City of Angels'ın zamanlaması çok güzel bu arkadaşlar ne iş yapar bilmiyorum ama bu zatı muhteremlerden baya yararlanmak lazım....
derneğimiz hayırlı olsun burdaki coşku beni çok heyecanlandırıyor
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hocam Umarım bu olmuştur...
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Özbey,
Canlar, Canolar
Kırmızı renk Kadın
Mavi renk erkek
ama fontları sakın bozma çok güzel!
bir de birazcık daha yavaş
Arkadaşlar bunları
ve
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] a yerleştirdim
hocam site gayet güzel olmuş.logoyu daha net yapabiliriz.çözünürlüğü çok düşük.
Hocam onuda Düzelttim...
Arkadaşlar,Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Duymuştur(okumuştur) :)
her iki sitede de gayet güzel durmuş hocam teşekkürler ..
biraz netlik kaybı var oda düzeltildimi süper olacak ;)
Alıntı:
kesinlikle okumuşlardır.en kısa sürede istenilen seviyeye ulaşılır.fırında sanırım. :)pişmek üzere
EVET ama fontu değiştirmişsin...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben senin yaptığın eseri dikkatle takip ediyorum çünkü gerçekten iyisin Lütfen (kusura bakma) sana zahmet olacak ama CANLAR CANOLAR Ddeğil "Canlar, Canolar" olsun:o
Bu arada arkadaşlar biliyorsunuz bencağız özel ders veriyorum özellikle Siirtli kursiyerlerimi derneğimize üye yapmaya çalışıyorum...
2 yeni üye gelecek Allah nasip ederse 2 si de çalışıyor ve Eruhlu...
Bu Eruhlular beni çok seviyor nedense...
Bundan sonra kendime aylık hedef üye sayısı belirleyeceğim...
Aylık en az 10 üye Siirtli
Aylık en az 3 üye Siirtli olmayan....
Hocam Bu sefer umarım bir hata yapmamışımdır.
Alıntı:
Şimdi tam olmuş!
Kont ile City of Angels'ın yaptıklarını da koyacağım...
Şimdi sen bir bu yaptığını imza yerine koyarsın da...;)
Tabiki İmzama koyarım bunu hocam hemen koydum bile;)
Bence çok iyi olmuş;):rolleyes:
Beğendiğinize Sevindim Hocam
Aslında ÜstatLarım Dururken Ben onların yanında Hiç kalırım Ama Bende Bir Çalışma yapıp paylaşıyım dedim...
Evet arkadaşlar bannerlar tamam...
Şimdi bu bannerlara tıkladıktan sonra üye olmak isteyenler ne yapacak!?
1-Bu siteye hemen FORM MAIL sistemi kurulmalı yani üye başvuru formunun forum doldurma şekli...
2-Bu doldurulan formun dernek ofisi tarafından hemen çıktısı alınmalı ve Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve fotoğraflarıyla (ve aidat ücretiyle) gelecek olan üyeye sadece imzalamak işi kalsın!
3-Aidat ücreti için hemen bir banka hesap numarası edinilsin...(birkaç banka da olur) Hesap internetten de kontrol edilebilsin...
4- Üçüncü madde olursa iş sadece imzaya kalır...
Ek olarak:Alıntı:
Dernek tanıtımı , yapılacaklar, üyeler, dernek olmadan önce neler yapıldığı açık bir dille en fazla 400 kelime ile anlatılmalı!
ROHAN!
Beni duyuyordur İnşiALLAH:)
Bu maddeler olursa Süper olur bence .Alıntı:
duyuyorum Hocam ;)
Heyt be ROHANIM,Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Banner yakışmış!
Rohan Üstat duymuş sizi Hocam
hele şükür arada bir ses ver yahu :DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu hareketli işler zihni baya yoruyor. yazıyı da yarın yazarım harhelde :)
E ben nediyeyim sana KONT Allah razı olsun!Alıntı:
Kont Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saatin Markası olarak tam ortasına SİRGEB yazarsak baya iyi olur