-
kuşdalım alsana benden kıyak bir küçük acizane bir hediye çam sakızı çoban armaganı[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
ufak gelir bana :)
al sana benden hediye;):)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
EEE mahlesef senin hediyeni göremiyom x işareti var:)
-
iyiki görmemişsin:)
alttakıne hediye:)
FENERİN YENI OYUNCUSU
-
TeşekkürLer =}
aLttakine Hediyem ... :D:D:D ^^ ŞOKER ^^ POSTERİ [[ Mehmet Usta ]]
-
tşkler ewe bi köşeye asarım:)
alttakıne benden
-
Motor İşin TeşekkürLer ALttakine Benden ...
Süper Bir Rap Şarkı =]
HeRGeLe Ft. AyTaN & OuZ& Dj Veysel - Gel Artik Barisalim
-
Tşklerr :)
alttakine benden Bi bardak SU :):)
-
allah razı olsun su gibi aziz ol.!;):)
altakıne hediyeem
-
Seninde Herşeyin Fenerbahçe Yaw :D Neyse TeşekkürLer :D
aLttakine Benden ... Çok AnLamLı Benimde KatkıLarımın BuLundugu Bir Resim :D:D ;);)
-
Çok teşekkür ederim.. ZevkLe odamın duvarına asacağım...:D:D
Alttakine benden;
-
çok teşekkür ederim çok güzeldi
alttakıne benden dünyanın en güzel hediyesi.!
-
Teşekkür ederim..:)
Ben de parfüm hediye ediyorum..
-
Slazegner yokmu yaw tamda parfümüm bitmişti :):)
alttakine benden bi nefes :P
-
Alttaki üyeye hediyem..
Beğenerek okuduğum bir kitaptı..:)
-
tşkrler 2 tane aynı kitbm oldu =)) bnde okumustum grcktn tvsiye ederim ;)
alttakine benden ;
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :D
-
teşekkür ederim...alttaki arkadaşıma benden gelsin))
-
tşkler saol buda benden attaki arkadaşıma...!! siirtte eşiyok ona göre...
-
tsk ler sosyete
altakı uye kusura bakmasın hedıye alacak param yok :D
-
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tşkler saol buda benden attaki arkadaşıma...!! siirtte eşiyok ona göre... [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyi de pLaka 35.. izmir..:D
Alttakine hediyem,
-
ayy çok pahalıdır bu şimdi :))) ne zahmet ettin :D ehliyetimi alınca kullanırım artık tşkrler...
benden alttakine ; ((esmaül hüsna))
-
Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] İyi de pLaka 35.. izmir..:D Alttakine hediyem, [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kendi arabamın fotosunu cekemedim aynısı olduğu için bunu ekledim..:D
benden alttakine..
-
amma zenginsin ya :D:D tşkrler..
benden alttakine ;
-
TŞKLER
O ARABA HEDİYE EDILIRMI SOSYETE :) SENDEN Bİ TUR ISTEDIM VERMEDIN SIMDI HEDIYE EDIYON:))
ALTTAKINE HEDIE:p
-
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] amma zenginsin ya :D:D tşkrler.. benden alttakine ; [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zenginlik değil el acıklığı ben her arkadaşıma ve dostlarıma hep böyleyleyim beni arkdaşlarıma sorabilirsin...:D
attakine...:D[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
ofisteki odama çok yakışacak teşekkürler))alltaki arkadaşıma nacizane..
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]))) TAKIMI GÖRÜNCE HEDİYEYEİ KOYMAYI UNUTUMMM)))))))))
-
Teşekkür ederim...
Ben de eLma şekeri hediye ediyorum..
Dünyanın en şeker insanına....:)
-
tşkler aşkım benım bendende
dunyanın en tatlı ınsanına gelsın
adam deıl hee şekerleri:))
-
Teşekkür ederim birtanem...:):)
Alttaki üye sen isen hediye oLarak bütün sevgimi veriyorum..
Sen değiLsen hediye yok.:D
-
sevgine layık olmaya çalışacağım SENİ ÇOK SEVİYORUM
ALLTTAKI SEN ISEN BENDENDE SANA AYNI HEDİE GELSİN:))
-
HediyeLerin en güzeLi...:)
Alttaki üyeye;
-
TŞKLER
GÜLLERİN EN GÜZELİ GÜLDESTEME GELSIN:)
-
bnden alttakine ;
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]teşekkürler esracımm..buda bende alttaki arkadaşıma gelsin..
-
ayy bunlar bnm olsunnn tşkrlerr... bnlar gibi balıklarım vardı aşık ile maşuk koymustum isimlerini ama öldüler :(:(
buda benden alttakine; ((yüzüklü kupa))