iiym abe saol sn nslsn _? walla her zmnki gibi bu saate kdr pc basında otrmkla gcti :) snn _?
Printable View
iiym abe saol sn nslsn _? walla her zmnki gibi bu saate kdr pc basında otrmkla gcti :) snn _?
bende çalıştım. Çalıştım.
az önce duş alabildim.
Yorgunluğumu üzerimden atmak için bide çay yaptım.
ayaklarımı uzatmış içiyorum.
k.bkma abe net gitti anca cvp yazabildim kessin dnlenmeye gtmişsindr :D:D + huu huu sahura kdr bklicek kmse yoqmuu_?
Dün bende de sorun yaşandı. Nete bağlanamayınca başka işler yaptım.
Sahurcular nerdesiniz. alın çayınızı çerezinizi de gelin.
dün akşam yurt genelinde sorun vardı nete bağlanmakta
ben nerdeyse pcyi kırcaktım net yok die :D:D
herkeseee iyi geceler....
ii gecelerr... bugün peq durgun buralar yaw hyrdr inş.
bilmem sana sormak lazım buranın nabzı sende :D ne zamn girsem maşallah hattasın
:D
:D:D yok yaw bende falan deil net hep açık oldugu için burdada açık kalıo öle :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hesaplar şirketten ben çayları yemekleri yapamda gidem hastanem war yarın :)...:21::2::8:
:D tşklerrr.
nirdesin ablam yiw :D hq. de hyrdr ne hstanesi wışş
8 de hastaneye gitcem yaw :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tatlıyla hazır yemekler bu gece ben kaçar :):) afet olsun :D yarın erken uyancam ..
ellerine sağlık ablam...:D
sağolasın :D
bu gece yorduk seniii:D
dün herkezde sorun vardı nedense bende yoktu:11:)
sahura kadar açıktım
farkımız bu işte:8:
hemende kendine pay cıkarıo hıııhhh :))) + tşkr ederim ablacım dktrdn yine maşşşallahh tü tü tüüü :D:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nerelerdesiğn senn.!!!!:17:Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:))
farkımız tarzımızdır dedık ya;):))
sededemı yoktu :))
sosyete az ilerdekı masadayım:))
13 numara:)))
hanii nerdee.:D
hea bndede yoktu ama pes etmedim :D:D 40 dk snra fln gldi drdum yine sahura kdr hehe :D
SENkaçtasın SOSYETE
40 DAKKADA NELER YAPTIM BILIYON MU SEN:p:))
38..:d
yanına gelırdım amma koro yanında:)))
heee görüşürüz ben çıktım iyi gecelerr......iyi sahurlar...
koro gittiii...Alıntı:
walla o kadarını bilemicem :)))Alıntı:
GÜLE GÜLE SOSYETE KOROYA SLM:))
NELER YAPMADIM Kİ:p
AŞKIMDA DÜŞMÜŞTÜ ONUNLADA KONUSAMADIQ:))
wahh yasıqq baq internetin olmasının bi manası klmadı grdnmü asqın yokmus :D:D
internet olmasa bile biz birbirimiz için yaratılmışız:)))
le waa;):))
way way way söze baqq alkışş :D:D prawwoo :D:D
TEŞEKKÜR EDERİM;)
HADİ SİZE İYİ GECELER ŞEYTANINIZ BOL OLSUN:p:)
töbe estf. Allah korusun :):) hadi snada ii geceler...
İşten yeni geldim. Hem yorgun hem acım.
Sabah erkenden yine işe gidecem.
Bütün Sahurculara merhaba.
RAMAZAN MANİ’Sİ
İFTAR VAKTİNDE EZAN
CANA CAN KATAR İNAN
ORUCUNU AÇINCA
NE HOŞ OLUYOR İNSAN