a.s hoş gelmişsen
Printable View
a.s hoş gelmişsen
Vay hoş görmüşek nasılsın ablam...Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Buarada sende hoşgeldin
hoş buldum gözüm iyim vallah seni sormali sen nasılsın.
Bildiğin giyim işte kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Hmm allah yardımcın olsun kendini tabi toparla.
A.selam. hosgeldin!!!
Kimse Yokmuuu....!!!:D:D
Bnden Başka....
Korkmaya başladım ha tek başıma....:D:D
Merhaba Saygın değer site sakinleri
sanada mrhabalar nasılsınz iyimisiniz hal keyifler nasıl.
Hal keyif İyi allaha çok şükür sende hal keyif nasılAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süperim wallah allah bozmasın iyim şükür.
Allah Daim etsin neşeni...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Doğru söylüyorsun bee benim bunun kadar karizmam yokki:D
wallah küçüklügünü bilemem ama gözler tipki sen[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sen olmayasın looo:D
Valla eet gözler tıpkısının aynısı ama ben bu değilim ben küçükken kızların peşinden koştuğumu hatırlamıyorum:D
:D hadi hadi ekme bizi gözüm:D
slm arkadaslar kolay gelsın..
a.s kolaysa başina gelsin:D
Seni ekmiyorum gözüm niye seni ekmiyeyim ki...Alıntı:
As Hoş geldin kardeşim nasılsınAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eyi sen öle diyosan gözüm öledir:)
Hem dursana ben nerden Senin gözün oluyorum Biliyorum Gözlerimi beğeniyorsun ama onları sana vermem
:D
viyy bende al senin olsun gözüm senden dahamı kıymetli diyeceksin sandım:11: wallah açik atırmaya koysan direk alırdım ama neyse madem vermiyon bende başka mavi göz ararım canım sorun deil:D[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yok canım Şaka yaptım Gel Yerim ve mekanım belli yanıma gel sana vereyim :D
saolasın gözüm göz yakışana güzeldir o gözlerin sahibide sensin sana daha çok yakışiyor rabbimde bize kahve rengini makbul görmüş:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler arkadaslar nasıl gıdıyoo :)
Iyi gidiyo esmer nasılsın iyimisin bir girdin çikiş o oldu yahu selamını vermekle kaldık:)
Teşekkürler canım ...Alıntı:
NEyse ben acil bir çıkış yapıyorum hepiniz kendinize iyi davranın görüşmek üzere esmer kardeşim görüşürüz
Selamlar ,)
a.s hoşgeldınız ;):))
selam gençler
Merhaba soner abi.. hoş geldin.
hoşbulduk sağolun nasılsınız
hoş geldın abi.;)
hoşbulduk saol
Soner abi bizlerde iyiyiz.. abi pazar günü için saat 17'de karar verdik şehir turunu ne diyorsun?
Selamlarımla Merhabalar: )
aleyküm selam.!;)
hoşgeldınız KÜBRA hanım.!
Hoşbulduk;)
nasılsınız kübra hanım;)
sağol ii olmaya çabalıyorum sen nasılsın
şuan itibari ile süper sayenızde;)