sende hakkını helal et neyse cıkmam lazım herkez kendine cok iyi baksın allaha emanet olun sizleri seviyorum hakkınızı helal edin :)
Printable View
sende hakkını helal et neyse cıkmam lazım herkez kendine cok iyi baksın allaha emanet olun sizleri seviyorum hakkınızı helal edin :)
olm bi şartla ederim veda busesi vericen :D neyse sen şimdi kaç yakalarsam mucks mucks :11:
kendine iyi bak
a.selam hakanım nasılsın
cümleten ii akşamlarrrrrrr......... :)
iyi akşamlar sanada:D
cumleten s.a
tşkrlerr... site çoq sakin yha huu huu kimse yoq muuuu_? :):)
Var var ... Herkes Burada Ama sen yoksun :S
valla ben burdayım :):)
Eee Ben de Burdayım ...:)
ama bnm bücürlerim basladı (bir şarkısın sen) bn gidiorm :):)
slm arkadaşlar
İyi geceler
selam arkadaşlar.!
As Demek Geliyor içimde ama demiyorum
Çünkü ben senin arkadaşın Değilim..:)
neyım sın o zaman:))
slmmmm
Ben Atlamıyorum Bilgin olsun diye dedim ...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada kırmızı yazı ile yazmak yasak bilgine...
As Hoş geldin helen....
Alıntı:
HeLeN_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s hoşgeldın.!
hb sağol nbr
ii tşkler sizden naber.!
iii nolsun işte
özbey sen nasılsın
Alıntı:
HeLeN_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkürler helen iyim sen nasılsınAlıntı:
ii walla ne olsun
NEler yapıyorusun Enson okula gitmiyormuşsun diye duydumAlıntı:
evt bitti artık ilerdeki maçlara bakıcaz neyse ben çıkıyom by
nedense okul konusu açıldımı sen kaçıyorsun:DAlıntı:
neyse iyi geceler by
yokya ondan değil ztn çıkmam lazım söz yarın uzun uzun konuşuruz okul meselesini
Tmam ama yarın akşam ancak yarın gündüz açık öğretim sınavım var şans dile...Alıntı:
bol kopye çekmeler;)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii kopye gelıyormu bari:19:
yok yav bana kopye vermiyorlar...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neden yawAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bilmiyorum öğretmenler tipimi beğnmiyorlar her hal...
yok le sımdı onlar bakmışlar sana oo bu cocuk cok zekı bırıne benzıyor buna kopye vermıyelım kendi çözsün soruları demısler ;)
selam arkadaşlar
Olabilir :DAlıntı:
Hoş geldin pencerem:DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pencere derken kuzuuum lilililili:21:Alıntı:
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşgeldın adaş;)
karıştırma burnunu ayıp ayıp :D
hoşbulduk adaşAlıntı:
sanane la senden utanacam:D:DAlıntı:
eeee nasılsınız