............neden[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :(
Printable View
............neden[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :(
offf off...
yanıyor yüregim esmer meleqimm...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu aşk beni öldürsede bunu unutma ölüm bedenimi esir alamaz çünkü içimde hala bir sen varsın
AsLıNDa SoYLeDiKLeRiMDeN CoK
SaKLaDıKLaRıMDa GiZLiYiM
SiZ En iYiSi BeNi AnLaMaK iCiN
KoNuSTuKLaRıMDaN CoK SuSDuKLaRıMı
DiNLE…!
benim öyle sustuğuma bakma
içimi yaksada o söylediğin nameler...beni mutlu etmeyi başardın......rezil olmak pahasına dün akşam sokağımı süslediğin içinde ayrıca teşekkür ederim.......
adın ne olsun. senin...
düşünecek halmi kaldı...
düşünemiyorum beni düşündünü.
düşünemiyorum bunu okuyacaksın.
ama
SENİ SEVİYORUM ...
Sen benimle ilkleri yaşadın-Ben seninle SON'ları yaşıyorum...
farkında degilsin ölüyorum...
laaaaaaa
yokluqun başını taşlara çalsın qideceksen eger kendin bilirsin .!
Dost Dost diyorsun... Canımdan çok seviyorum diyorsun.. Sonra da Düşmanım diyorsun..
Bu ne iştir anlamadım... Seni çözemedim... Aklın başında mı? Bence sen daha çocuksun... (bu birine)
Van'a gittin mi? ne zaman geldin peki... nasıl gidiyor... vanda olduğunu bildiğim için hasanı çağırdım yanıma.. ama gelmedi.... ( buda birine)
Merhaba nasılsın.. ben yokken sende yoksun ya... foruma girdiğimde yazdıklarını okurum sandım ama bişi yazmamışsın... bir türlü süpriz yapamadım.. biraz daha sabret... (Ona)
Sen O'sun... o olmasaydın o gün gösterirdin kendini... (sana)
Ogün beni msn'ye davet ettiğinizde gerçekten sohbet edecek havamda değildim.. galiba sizi kırmışım.. çok özür diliyorum... Sana ihtiyacımız var... Görüşmemiz lazım en kısa zamanda... evet yüzyüze... (Parmaklıklar ardında)
bana süpriz sözün olduğu için bu yazdığını üzerime alındım..:)...iyi olmaya çalışıyorum....haftasonu babam evde olduğu için nete girme şansım düşük oluyo o yüzden yokum.....bi ara girdim ama bişey yazamadım....senin süprizinide büyük heyecanla bekliyorum...:))Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]