sana yazmak içimden gelmiyo kimbilir belki yazmam birdaha..
Printable View
sana yazmak içimden gelmiyo kimbilir belki yazmam birdaha..
kaçarsan kovalanırmışsın gülcan...tamam kaçmıyorum burdayım hadi bakalım nolcek...
hep yanlış anlasın hep üzerine alınsın...hiç dinlemeden etmeden yargılasın...beni...gerçi neyi üzerine alındı yine bilmiyorum ama......ben bu siteye sadece onun için gelmiyorumki ona yazayım......
bunları yüzüne söylemiyi isterdim ama saolsun kaale bile almıyo beni....bizde derlerki insan yerine koyupta dinlemiyo derle..o hesap yani...ona yazarsam altına adınıda yazarım.....
söyle ona gülcan ona bişey yazmıyorum alıncağı varsa bu yazıma alınsın tammı......zaten gidicem buralardan.....beni görüp rahatsız olmaz artık.....
ben geldim..gülcan belkide kzıgınsın bana yazmadığım için...ama bu sefer gerçekten kararlıydım yazmıcaktım...ama fena halde azar işittim...resmen zorla günlük tutturuluyo.....kurti beni burdan takip ettiğini itiraf etti.....onun için yazıyorum yeniden...diceksinki siz barıştınızmı...ben küsmemiştim demiştim..o kızgındı bana......herşey düzeldi demişken büyük bi aile toplantısıyla görüşmemiz yasaklandı..:(
bu yazmadığım zamanlarda neler oldu bilsen..kuzenimin kına gecesini yaptık geçtiğimiz cumartesi akşamı....valla yalan yok fıstık gibi giyidim süslendim..ben bile tanımadım kendimi ..şaka şaka o kadar değil:D:D.....kuzenimin ve eniştemin arkadaşları felan geldi..tanıştık...hepsi çok şeker insanlardı..ve oyun zamanı.....bilgisayarın başına oturmuş bi çocuk...dedim ablası ç ordan güzel bi hava...çocuk kolbastı havası açmazmı...herkes birden oturdu beni şov yapcak sandılar herhalde...bende önce bir ayağımı kaldırdım ardından diğerini derken az daha düşüyodum..bütün salon gülmekten öldü.....ama roman havasında döktürdüm tabi....
derken kuzeni götürüp üstünü değiştirdik..sonra kına yakıcaz...ben salya sümük ağlıyorum......bilirsin gülcan kuzenimin beni neşe kaynağımdı..onsuz nefes bile almazdım ben ama artık evli....:(
şimdi son sürat diğer kuzen,n nişanına hazırlanıyoruz....bu sefer daha fazla sülenmeli:)
neyse gülcan...isteksiz yazıyorum yine.....kurtim bidenem seni ve eşini çok seviyorum....biz gizlide olsa görüşürüz..aslıya söyle olurmu....
bir takım arkadaş gurubu bana tavır almış gülcan....sebep ne biliyomusun...bunlar benim onlara olan sevgimi ölçmek için benimle uzun süredir konuşmuyolardı....dün teasta toplanmışlar aradılar...ramo senmisin dedim..evet benim dedi sert bi tvırla...ne oldu hayırdır dedim....biz seninle uzun süredir konuşmuyoruz sense ne oldu neden dargınsınız bana diye sormadın dedi...ee sonuç ne yani dedim..demekki ssen bizi sevmiyosunki sebebini hiç sormadın dedi......bende demekki sizde beni sevmiyosunuzki benim sevgimi ölçmeye çalışıyosunuz dedim.......ık mık etti sonra özür diledi..ama kızdım bi kere kapattım telefonu.......sabahtan beri ramo arıyo....açıcam gülcan ama biraz daha.....kafam düzelsin..sinirlerim çok bozuk.....şu sıralar.....
sıla hanımla görüştüm terapi vaktimiz gelmiş.....sıla hanım dediki......böyle benimle gülerek konuşma korkutuyoun beni dedi........:Dcanım benim o biliyomusun gülcan......bi keresinde ona ne kadar kırıcı konuşmuştum...oda sadece sarılmıştı bana....
aha ramo mesaj attı...senin için zerre kötülük yok dostum..sen bize en ağır hakaretleride etsen bi bildiğin vardır..affet bizi .....yazmış..kurban olduklarım....seviyorum arkadaşlarımı
gülcan nisan sonuna doğru mehmetin düğünü varmış.....ve davetiye vericek banada...en sevindiğim yönüde.siirtten arkaaşların gelicek olması....düşünsene tam hayal ettiğimiz gibi buluşma gerçekleşcek...yaşasın....
ben okuyordum ama yazmıyordum buraya hiç ilk siftamı yapim..
sevgili günlüğüm herkes gibi başlamıcam ben hep düşünürdüm neler yazarlar günlüğe..
bende sonunda içimi dökmeye karar verdim...insanlar hep sahtekar yalancı olmuş..insanlar hep 2 yüzlülermiş..yüzümüze gülen arkamızdan arkamızdan laf edenler vb..işte neden insanlar birbirine gerçek hissettiklerni demiolar canımız dedikleri hep canımızı alıyorlar neden insanlar bu kadar kötü.Herkese güvenemicezmi..
Bir kişide çıkıp gerçek yüzüyle gelse .dayanamıyorum artık içime ata ata ben yoruldum.Kaldıramıyorum tek başıma daha .İnsanlar gerçek yüzleriyle gelsin bir gün canım diyen 2 inci gün canımı alcaklarsa gelmesinler .Kırıldım artık herkese Güvenmiyorum Artık Kimselere...
Sevgi kaplı kalbim nefret doldu artık ne yapmam geerekiyor ölmem mi gerek ben zaten ölmüşüm..keşke ölsemde.Dostlarımdan..canım dediklerimden darbe yemek zor geliyor..artık..
ilk ve son gülüğüm bu ben pek yazaamam ama az rahatladım...:cool:
güzel gözlü narinim....kurban olsun sana narinin...hayatımda illa bişeyler eksik olacak.....dün bir kez daha anladım aslında ne kadar yorulduğumu...ayakta kalmaya çalışırken nasılda titrer oldu dizlerim....
biliyorum geçicek birgün herşey geçicek..içimdeki o tuhaf sızı dinicek..ve dünyanın en mutlu insanı ben olucam......
bunu yapıcam gülcan......
dün denizimle buluştuk....böyle sakin sakin dalgalarıyla karşıladı beni........boğazı selamladık birlikte...kız kulesiyle yollarımız kesişti bi ara.......gözlerim doldu.......ama tuttum kendimi....
kuzenim üşüyüp içeri girsede...ben arasıra motora çarpan dalgara inat dışardaydım....biri geldi yanıma.....kızım içeri girsene donucaksın dedi.....yok amca burası öyle güzelki dedm....sonra amca çay getirdi bana.....saolsun....
öyle böyle bebek ortaköy etiler heryeri dolaştık......kuzenimin yanında sigara içemediğimden delirdim tabi..::)
kuzenimin okulu..okulu dediğimde boğaziçi üniversitesi....muhteşem bi yerdi.........her yerini dolaştık okulun...çok tatlı bir video çekik..gülmekten öldük...:)atabilirsem pc ye atarım:D
güzel bir gündü...akşam meleğim mesaj attı......istanbula gelmiş....sakaryadaydı.....aynı saatte bende eve gelmiştim......nedenmi görüşüyoruz.....çünkü o çok değerli biri benim nazarımda...en başta can dostumun kuzeni..ve meleğim herşeyden öteye....bi aşk bi sevgi değil ama ondan haber almak güzel.....onunla iletişim kurmak güzel....zaten şuan güzel bi beraberliği var.......
neyse.....yarın sinemaya gidicez hafızım ben hafızım kuzeni ve kuzeninin kızı......dört kız coşmaya gidiyoruz..:)
bu arada benim kuzenimin nikahıda mayısın 31 inde.......haftasonuda arkadaşımın sözü var....recep abim müzip bi tavırla evde kaldın diyo..kızmıyorum...bana glen teklifleri bilmediğinden.........:)
neyse gülcan......satırlarımın sonuna gelmişken...müthiş bi şarkıyla huzurundan ayrılıyorum..:)
ha bu arada.......derbeder okursa ona söylermisin..hiç ama hiç kontürüm yok...aveadan çağrı atan bendim ona....mesajına karşılık veremedim kusuruma bakmasın...
çok güzel bir günlük çok güzel yazmışsın ellerin dert görmesin çok begendim valah çok tşk ederim paylaştıgın için...
rica ederim....ben teşekkür ederim.....yaşadıklarımı kaleme dökmek zor olmuyo bence sende denemelisin...
benim pek vaktim olmadıgı için yapamıyorum
bide yazım güzel degil benden başka kimse okuyamaz