sLm miLlett...naSıLsInız...???
Printable View
sLm miLlett...naSıLsInız...???
A.S İYİM SAOL sen nasılsın :):)
İyİ tŞk..aSkerLik NasLI GeÇiyoRR...
vallah kardes ne sen ne ben sölim bitsede kurtulsam 9 ay bitti kaldı burdaa sadece 6 ayım ::):):) zoruna gitmesin ::):)
siirt nasıl güzelleşmiş mi:D:)
ben bitireli 2 sene oldu.. senin de zoruna gitmesin. dedenin yanında bir daha şafak muhabbeti yapma :dAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RomantikSerseri
vallah kardes ne sen ne ben sölim bitsede kurtulsam 9 ay bitti kaldı burdaa sadece 6 ayım ::):):) zoruna gitmesin ::):)
valla siirt her zaman ki gibi berbat iyi askerligin çogu gitti az kaldı hayırlıs olsunn bizim de muayine kayıtlarmız geldi bizde 8 agustosta muayine olacazz bakalımm ...ne olacakk..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ben bitireli 2 sene oldu.. senin de zoruna gitmesin. dedenin yanında bir daha şafak muhabbeti yapma :dAlıntı:
derbeder sen yinede benim yasimdasin ben zamanin da gitseydım sen de benim devren din dede :)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dj_koso
valla siirt her zaman ki gibi berbat iyi askerligin çogu gitti az kaldı hayırlıs olsunn bizim de muayine kayıtlarmız geldi bizde 8 agustosta muayine olacazz bakalımm ...ne olacakk..
yaw sen benim alt devrenin torunusun benim hiç bişiyim deil sin :)
Alıntı:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
derbeder sen yinede benim yasimdasin ben zamanin da gitseydım sen de benim devren din dede :)
yaşını bilmeseydim inanacaktım nerdeyse... :D Ahme....
Torunnnn burda ötmez borun... :228:
bakıyorum sen her gün net sin hayırdır ...anlmadın sen nasıl askerlik yapıyorsunn...