bizde bişiler derizz nasılsın misto
Printable View
bizde bişiler derizz nasılsın misto
slm milllettttt............!!!!!!!!!!!
oo bakalım kimler var kusuruma bakmayın ancak arasıra girebiliyorum ee nasılsınız arkdaşlar..
saol arkadaşşş sen nasılsınnn...??
aleykum selam :)
nasılsın suikasttt....
Hasan...
efendim derbeder....
Güle güle hasan...
slmmm
Aleyküm selam
slm hoşgeldin benden de slm :)
selam naslsnz arkadaşlar..........
teşekkür ederiz iyiyiz sen nasılsın :)
Alıntı:
MaRkY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler metın abı senı sormalı sen nasılsın.;)
Teşekkür Ederim Kardeşim Nasılsın Nasıl Gidiyor İşler Felan Ya Ben Den Bişey İstedin İnan Musait Deilim Yani Anla İşte Hadi Kendine Dikkat Et Kolay Gelsin...
Metin sabah erkenden değil mi? :D:D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet sabah Erkenden:20:
Biz hasanı uğurladıktan sonra sen yeni uyanır arasın biliyorum...
Cumleten S.a
slm
herkeze hayırlı akşamlar.
slm arkadaslar
selamlar iyi sohbetler herkese...:1:
a.s saol
sen sağol....:1:
selamunaleyküm kardeşlerim nasılsınız ???
Eyw Abi İyiyiz Seni Sormalı Sen Nasılsın?
Alıntı:
polis56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s amirim iyiyiz sizlr nasılsınız;;)
ee diğer arkadaşlar sizler nasılsınız;)
Bi Ara Bizi Hiç Sormayacan Zannettim :) ! İyiyiz Seni Sormalı ŞaWuRaNLıM !Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ii tşkler sizin gibi gençleri gördükçe daha iyi oluyoruz:));)
hayat nasıl geçiyor
ALlah herkese iyilik wersin..:1:
Valla Halimiz Ne Şükürlük Ne İsyanlık ! İdare Eder Yani ! Senin Hayat Nasıl Geçiyor ?Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hep isyan full isyan;)
Niye Ya ?Alıntı:
1 haftadır sürgünlerdeyim..!
Hadi Canım ! Sebep Ne Peki ?Alıntı:
saolun teşekkür ederim keyifler nasıl biliyorsunuz askerim yakında bana dua edin
iş amaçlı bi sürgün
allahın izni ile yarın bitiyor:)
yarın memleketimdeyim:)
polis abi bu yaştan sonra askeremı gidecen:))
Dualarımız seninle Aga ! Hayırlı Tezkereler !Alıntı:
polis56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]