Hayırlısıyla Abi !Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Hayırlısıyla Abi !Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
askerliğin yaşımı var kardeşim ya kaçış yok :)))
ben çıkıyorum HERKEZE HAYIRLI GECELER
DAHA SONRA UZUN UZUN SOHBETLER EDERIZ
:))
POLİS ABİ BİZİM DJ KOSONUN TORUNU OLUYON BEE:))
Hayırlı Geceler Aga !Alıntı:
TŞKLER SİZEDE HAYIRLI GECELER
HANIM AGA:p
....:)Alıntı:
hepinize hayırlı geceler ben daha buralardayım...
hayırlı geceler polis56, buralarda olmana sevindim.
sizede hayırlı geceler adminim iyisiniz inşallah
hamdolsun, Allahıma binlerce şükür... Zorlu bir sınavdan geçiyoruz ve sınavın sonundaki büyük mükafatı unuttuğumuz anlarda oluyor.
Ama şükredip yaradana, bulunduğumuz hali nimet sayanların da olduğunu biliyoruz.
Siz nasılsınız, askere gideceğiniz için heyecanlı mısınız? Gideceğiniz yerde neler bekliyor beni diye düşünüyor musunuz?
vallahi adminim ne diyim biraz endişe var tabi ne ile karşılaşırız diye sağolsun derbeder kardeşimizde orda yapmış biraz bilgi aldık işte ama Allahın izniyle sağ selamet gidip gelecez
bana hep şey derlerdi, ilk yapan sen değilsin, son yapan da. Herkes gidip yapıp geliyor, senin neyin eksik ki, dedelerin zamanında 15-18 ay değil, 4 yıl 8 yıl askerlik yapmışlar. 1,5 sene askerlik yapmak zor mu
valla ilk günler zor geliyor tabi, onbaşıya bile komutanım diyorsun, haftada bir traş olunurken, artık hergün traş olmak zorunda kalıyorsun, evdeki rahatlığı artık bulamıyorsun, traş kuyruğu, su kuyruğu, yemek kuyruğu derken, eğitim alanında sağa dön sola dön tekmil ver ile devam edeceksin, sonra 2 dakika içinde banyoya girilip çıkılacak. 2 sefer tası doldur sabunla kafanı tası doldur başını durula çık.
her sabah botlar boyanacak ama usta birliğe gittin mi, çok değil 3 ay içinde herşeyi öğreneceksin ve inan bana geri dönmek istemeyeceksin. Orada çok güzel dostluklar kuracaksın. Her memleketten insanla tanışacaksın, kimisi insanlığını kimisi kurnazlığını gösterecek sana ama içlerinde en cömert, en yardımsever, en centilmen görürsen bil ki onlar doğuludur.
Sana tekrardan hayırlı teskereler diliyorum şimdiden, su gibi akıp geçecek olan askerlik hayatının her Türk evladı gibi, sen de yapıp geleceksin, buna yürekten inanıyorum. Orada karşına çıkacak zorluklar olacaktır elbette ama sakın stres yapıp da kendini sıkma, şükret haline ve sabret.
Allah razı olsun adminim gerçekten bu yürekten dualarınız oldukça moralim yerinde olur buna inanın nasip olursa 28 mayısta birliğime teslim oluyorum tekrar teşekkür ederim
slm millet
selam millet nasılsınız .....
Slm ii akşamlar millet
ve aleykum selam
nasılsın pisune, keyf hal?
Saolasın ammo valla geldik siirte görüşemedik birazda akrabaların ve arkadaşların yogunlugu yüzünden staj işini kara kara düşünüyom dışarda mı yapsam siirtte mi ? Bi fikir versen
Ana - baba - eş - dost hep burada
bu nedenle Siirt'te yapmanı tavsiye ederim.
Evt masrafta gitmez ama yazılım ve grafik öğrenebileceğim neresi var ammo yardımcı olabilecen mi özellikle kurs açacaz dedin yazın olursa burda olursam faydalanırım artık bişleyler yapmak lazım die düşünüyorum ben grafik üzerinde düşünüyorum ama aklım hala karışık
Başkanım askerde seni başkan yapacak değiller ya...
acemi asker :D
orda herşey oluruz beee çetoo merak etmeeee
Başkanım herşey olur musun gerçekten...
yani rütbe bakımından canımmm
sana tümgeneral rtübesini takmazlar başkanım boş yere heveslenme.
yok beee teklif ettiler kabul etmedimmmm
layt erkek git uyu git uyu sen :D iyi geceler...Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kont Abi çalışmlarını bekliyoruz ama sen uğraşmıyorsun abi...
hadi bişiler yapta bizde uygulayalım ya.. ama lütfen rica ediyorum resimli anlatım olsun bu sefer.
resimli anlatım cok uzun sürüyor ama sessiz bir video olabilir :)
kont hoca zaten şimdi kadar sessiz video yapıyordun bari yavaş yap..
yavas yapınca bu defa da videonun boyutu büyüyor. sizi düşünüyorum yani :)
Hocam acele yapıncada karıştırıyorsunuz. önce fırçayı seçiyorsunuz sonra silmeyi. halbu ki size lazım olan stillerdi... :D
Günaydın Arkadaşlar Gününüzün İyi Geçmesi Dilegi İle...
Günaydın Metin Abi ! Nasılsın ?
Sağol sana da .. bence uyu nede olsa başka işin kalmadı..
vay aga sende hoş geldin
Hoş bulduk babacan :D ! Nasılsın ?Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasıl olayım aga ya... metin bize büryan ısmarlayack ta onu bekliyoruz.
Ne Oldu Anlamadım :p Hoşbulduk Bu arada :D
:) Metin Abi Fazla Bekletme Derbederi. Aç Kalmış Şurda .. Yoksa Bizi Yer Valla !:DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bak tren geçiyor el salla... :D
sen görürsün...
Ah hasanım burda olaydı da bi sofra hazırlasaydık...