gelmesende olur :D
Printable View
gelmesende olur :D
Aşağı inip baktığımda şakir abede sende yoktunuz. o nedenle cd'yi alamadım.Alıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
özbeyede ben uğrayacaktım ama uğramadım. Çünkü yine esnaf ve kurumları gezdim... formu ve fotoğrafı eksik olanları tamamladım dernek işi...
sen gelsene yanıma şunu halledelim daha o aramadan.
slm millettt...!!!''
Aleykum selam nasılsın keltoş :D
veyle rabene.. niye bu kadar erken kestin ki o güzelim saçlarını..
neyapalım ya kestik işte.. ama yaşıkmış dimi..:D:D:D:D
S.a Arkadaşlar...
A.s. metin ama geç kaldın hasan şimdi çıktı gitti... bu akşam 10 da biniyor ıspartaya gidiyor. yarında teslim olacak..
ben kaçtım yarın askerim herkez hakını helal etsin by by byy...
Buraya Yazmadan Once Onunla Konuşuyordum :) Allah Yolunu Gonlunu Bahtını Açıketsin İyi Ve Çok Güzel Komutanlara Denk GetirsinAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
merhaba arkadaşlar nasılsınız
Merhaba hoş geldin küçük hanım....
Metin senin evraklarda eksiklik kaldı mı?
hoşbulduk kardeşim nasılsın..
HoşGeldiniz Küçük Hanım Teeşekkür Ederis İyiyis Hamd Olsun..Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sizleri Sormali? sizler Nasılsınız ?
teşekkür ederim hamd olsun iyi diyelim :)
iyiyim çok iyiyim... bomba gibiyim. her an sevinçten patlamaya hazır....
maşallah rabbim bozmasın inş..:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Sanırım 1 Kimlik Fotokopisi Kalmıştı Ve 2 Fotograf !!!
hani halletmiştin... :@
hazırla akşam seni arayacam söylediğim yere gel.. bugün son gün...
küçük hanım bırak hayatın acılarını.. mutluluğa koş sende...
Bu arada çarkıfelek yine Siirt'e geldi... Gidip güzelce karşıladık..
ve bu akşam benim müdür yarışıyor siirt adına..
:)) iyii Müdürün Kazanır İnşallah Hangi Şehirle Yarısıyor...
kardeşim de Gelmiş Bugun Eruhtan ...
kardeşinle işim olmaz.. :D
hangi şehirle yarıştığını bilmiyom ama
ben arabayı kazanırsam sana verecem dedi. çünkü ehliyeti yok. olsa da sürmeyi bilmiyo :D
iii :D Hadi Hayırlısı
Metin amca ben çıkıyom. bugün çok çalıştım...
istiyorsan sende çık seni sancakların ordan alayım...
hı akşam seninle fazla kalamam. Tehloyla randevum var.. (yemekli)
Safak : 455....
Derbeder gelemedim kusura bakma bende bayaa bi yoğundum.Olmasa yarın kesin hallederiz.
Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bitermi yaa o şafak :=)) bari 100 felan kaldığında sayın :=)) adam bu sayıyı görünce depresyona girer :D:D
:D Olmaz Öyle Şey ! Günü Gününe Sayacam ! Söz Verdik Adama !:DAlıntı:
RomantikSerseri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sabah gel kahvaltı sofrasını hazırla... sende şakirin adamısın nede olsa... :DAlıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ha bu arada ben o cdleri ustadın desteğiyle hem proğramı öğrenmiş oldum hemde hazırladım... ondan da kurtulduk.. bakalım sabaha ne çıkacak milli piyangodan.
ve gelsen de elimde form kalmadı. olmasa sitede vardı indirir yazıcıdan çıkarırız...
Bu mesajı okuduğun an yanıma gel...
cumleten S.a
Cümleten Aleykum selam..
Çağrılar dikkate alınmayacaktır...
Nasılsın Derbeder Bey :) Çagrılar Derken :17:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyiyim abe.. çağrıların diyorum dikkate almıyorum..
Hımm.. İyi Canın Sağolsun Ne Var Ne Yok Nerelerdesin ?
Ormandayım.. meyvesuyu banyosu yapıyorum...
Sen ne alemdesin nerelerdesin..
Seni sancakların orada görmeyince eksik kalan işlerimi tamamladım sonra tehloyla saatlerce beraber kaldık...
İyi Ettin Benimde Bİ işim vardı halettim Bi Yere Gittim Konuştum Bi kaç Gun Biraz Yogun Olabilirim Gerçi SeNi Haberdar Ederim...
Saatte baya geç olmuş.
nasıl gidiyor arkadaşlar :) herşey yolunda mı?
Usta Herşey Yolunda Sende Nasıl Gidiyor ?Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sabahlayabilirim bugünde :)
s.a hayırlı geceler herkese.
a.s sizede hayırlı geceler hoşgeldınız.!
hoşbulduk .