cumleten s.a ...
Printable View
cumleten s.a ...
w.aleykum selam
yarın sabah 9.00'da Ticaret Odasındayız. Girişimcilik dersi yarın son buluyor. Haftaya web tasarım eğitimi başlayacak.
eğitimi sen vereceksen geliyorum rohan
dışarıdan bir uzman verecek,
kursun amacı:
e-ticaret, (internetten mal alışveirşi), uluslar arası ticaret, pazarlama, girişimcilik vs
eeee web tasarımı diye neden yazıyorsun mübarek.. nese yarı nedim abiye bi sorayım bakalım bir işe yarıyorsa sertifika bende geleyimAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tamam Abi Yarın Ordayız....
pazarlama ve girişimcilik kursu harika geçti. Epey bilgi sahibi olduk. Şimdi sırada web tasarım ve e-ticaret var.
kardeş web tasarmı var mı? yok mu?Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
warsa içeriği nedir? (konuları)
Hayırlısıyla Onlarıda Guzel Geçirip Oradan Da Bilgi Toplayacagımıza Ve İleriye Dönik İyi Bir Bilgiye Sahip Olacagımıza İnanıyorum Emegi Geçen Herkese Teşekkür Ederim...
yedi gün sonra kurs başlayınca göreceğiz, fazla bir bilgi sahibi değiliz. Ama şuana kadar gördüğümüz dersler çok faydalı geçti.Alıntı:
PLAYBOY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben araştırır sana dönerim rohan bu arada bir iki aya kadar bende kurs vericem milli eğitim onaylı 280 saatlik..Alıntı:
web tasarımı, cep tel tamiri, bilgisayar donanımı
- ağları ve işletim sistemleri güvenliği
(eğer diplomamı alırsam tabeee :206:)
senin kursa katılabiliyor muyuz başkanım ?
kurs iki kademeliAlıntı:
lise mezunları ve iki yıllık elektirk-elektronik ve bilgisayar bölümü mezunlarını kapsıyor.
lise mezunları sadece sertifikaya sahip olacaklar.
ikiyıllık mezunlar ise kpss sınavından bu sertifika sayesinde bölümleriyle ilgili işlerde ek puan alacaklar
demekki katılabiliriz :)
aramızda kalsın sen torpillisin zaten :8:Alıntı:
Herkese İyi Sabahlar Gününüz İyi Geçsin !!!
Metin sana günaydın koçum. saat kaç eve yeni mi gittin.
bana gel dedin sen kayboldun. o kadar da bağırdım etrafta..
gece gece millet balkona felan çıktı senin yüzünden. nereye gittiniz siz.
Hiç Ya Az İşim Vardı Ne Var Neyok Nasıl Gidiyo :(
iyi gidiyor takılıyoz öle.. müzik felan. kek yaptı bizimkiler sende geirsin diye kapıyı açık bıraktım ama gelmedin. kapayı kapadım istesende bi daha gelemezsin. :D
çayda bitti. sabah uyandırıyorum seni unutma...
pm attım derbeder :)
Şimdiden Hazırlandım Sabaha Kefine Bağ Kardeşim Yaw Koso Geldi Bilion Mu Aklıma :( Kalkıp Şafak Sayacı İndirdim
Onu Özlemişim Haa...
İkimizide aramış. benim tel kapalıydı sende cevap vermemişsin.. :D
Saglık Olsun Ama Ben Numarayı Aldım Arıycam Onu :) Yarın İşin Kaça Biter Benim Başım Donuyo Valla Suan Biraz Yorgunum Biliosun...
benim işim bitmez. ama önce seninle işim var...
Biliyorum %5 bir ihtimal var sende.. yine de senden umutluyum...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben Onu Halettim Şuan Uzerimde Sen Kefine Bag :)) hehehe Ne Sanıyon Sen Metini Neyse Ben Yatıom Uyandırırsın beni... Hadi Herkese İyi sabahlar :)
ee millet anlatın...........
'' SİİRT GENÇLİK VE BİLİŞİM DERNEĞİ ''
dernek binasından herkeze slmlar.!
selam arkadaşlar :)
A.s nasılsın davut
Cumleten S/a
a.s abi hoşgeldın..!
Herker Selamlar...
ve aleykümes selam
nasılsın abe
sen yorgun değil misin? yoksa maça gitmedin mi?
Yok Abe Maça Gitmedim Sen Ne Yapıon Nasılsın Niçin Bi Çayımı İçmedin Bugun :(
çay..
metin metin. tı çıka ğaini...
Ne Oldu Yaw:) ekici insan :S Nereye kayboldun=?
ne zaman çay verdin ki gelip de içmemi istiyorsun ğain herif
hiç Bişey Demiyorum Kardesim derbedere yazdım sen Kimsin ? :S
Derbeder ?
araba sürüyordum koçum.. sonra motorla az hız yaptım ssk yolunda...