aaaaa eleman abi hala burda ama bu...hani sen 3 e kadar saymıştın...gitmemiş işte...tutukluyayımmı bunu? :)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
aaaaa eleman abi hala burda ama bu...hani sen 3 e kadar saymıştın...gitmemiş işte...tutukluyayımmı bunu? :)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yüzüm gülüyor ama sinirden değil..
çok şükür mutluluktan çünkü bir arkadaşımın benim sayemde mutlu olduğunu anladım..:)
ve bende mutlu oldum..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sevmek hıhhh sevmek nedir?
cevap vermeden çekip gitmek mi? ya da cevap vermeden demiyelimde hiç birşey söylemeden diyelim..
ben inanamıyorum artık sevgiyede sevene de inanmıyorum..
seven insan sabreder ve sever sevmekten asla ama asla vazgeçmez tabii ki gerçekten seven insan anlar bu yazdıklarımı..
neyse:.............
ben bir arkadaşımı çok üzdüm off Allahım ben nasıl böyle bişey yaptım anlamadım anladığım zamanda arkadaşımı baya üzmüştüm ya o artık benm dert ortağım gibi oldu nasıl onu kırabildim hala anlamıyorum.
bana unuttuğunu söyledi ama unutulucak gibi değil..
bidaha asla ama asla böyle bişey yapmicam.. bu bana ders oldu..
ondan çok özür diliyorum..:(
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Birşey biliyorum... Oda hiçbirşey bilmediğimdir...
hayatımda en sevdiğim söz..
bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır..
sinir olduğum birine..:)
Çolukcocuk eğlendiriyoruz
dışarıda çok kötü bir hava var.kara bulutlar sarmış tüm şehrin üzerini...ve yağmur aralıksız yağıyor....yağmuru severim ama karabulutlar,ruhumu kararttı...moralsizliğim bundan sanırım...şıp şıp sular iniyor toprağa....aynı anda gözlerimden sessizce akıyor yaşlar ....yağmur durmayacak gibi.....
abicimden çooooookkk özür diliyorum o gün gerçekten gelemezdim bize uzak oldunu bilmiyodum ne olur kırılma bana kesin unutmuşsundur ama ben unutamadım o gece hep aklımdaydı nolur affet OBİCHAM TE :(
uff be abicim eski yazdıklarımıza bakıyodum neydik ne olduk yhaa dalaşmalarımız bile çok güseldi:):S
içimden gelenler yaz yaz bitmiyor :S
abicim bari bana cevap wer olurmu kırıldım yada kırılmadım diye unuttum diyip geçiştiriyosun ama ben çok üzülüyorum :(