Kardeşim Ayıpsın Valla Gördün Bi Yere Kadar Gittik Dondugumde Siz Yoktunuz Yarın Seni Alırım Ben Bi ere Gidek İşin Var mı Yarın ?
Printable View
Kardeşim Ayıpsın Valla Gördün Bi Yere Kadar Gittik Dondugumde Siz Yoktunuz Yarın Seni Alırım Ben Bi ere Gidek İşin Var mı Yarın ?
galiba ama kesin beni gecer cılgın bi sürücü kendisii....:D:D:D:DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tehloya sor ben bisikletle o motorla yeminle diyorum yeniyorum onu...Alıntı:
sosyete56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Metin yarın başkasına randevum var. geç kaldın koçum...
nasıl bi kapışma ben onu analamdım...:)
Kim Ya O Çılgın Sürücü :D:D:D
Yarın sabah bisikletle Tillo'ya gitmek vardı ama neyse :)
En iyisi Bilekler Yüzme Havuzuna gidip serinlemek diye düşünsemde
yarın öğlen Kozluk yolcusuyum :)
bnm motor scoterr tipi ben de kapışayım isterseniz....:)
Metin usta sen git orhan ustanla murat 131'le takıl...
Ben sosyete güzeliyle kapışacam yarın akşam. :D
:D İyi Bakalım Beni Yanlız Bırakıyon demek Neyse Ki Hacı Muro İle de Size Rakibim Ben BE :D:D:D hehehe
yolun açık olsun rohan abi... gitmeseydin şu tillo işi deilde blekler e giderdik walla ççook ii olurdu.....
çeto kim bu arada :)
cıks bende geldim sohbete..:5:
aha çeto da geldi :D
iiyiiiyarın kapışıcazzz
:D
iyide şirin ne zamn öğrendi motor surmeyii:DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hoşgeldin Hanım Agam...Alıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hb saol....:1:Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tehlo 2 haftadır çalılştığı sektörün dış servisi motorla yapıyor.Alıntı:
sosyete56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Dünden beridir motoru eve götürmeye de başlamış..
Benim badim olur kendisi.. az önce beni o eve bıraktı. yani ben sürdüm sonra ona verdim eve gitti.
Seninle yarın görüşürüz. kim usta belli olacak...
ben gene sohbet dışı kadlım.. insan konusmayınca uykusu gelio...:)
başka gece ...:D senlede kapışırızzz:D:DAlıntı:
_aLoNeWoLf_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2 hafta az bi zaman bisiklete gelince geçeceğini sanmıyorumm:DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yemekten bahsedelim de uykusu kaçsın :)
Şimdi dilimlenmiş, buz gibi karpuz önüne koysalar, çatalı da eline verseler banmaz mısın ?
:D Yanında bir de otlu peynir ve nane tanure
valla cok güsel olurdu şimdeden acıktımm:DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama şimdi yemek konusu açıldı...:)) ben sabaha kdr uyuyamam.. rohan abi ne yaptın yaaa.....:):):):):):):):)
Sen değil, o acıkacaktı :D
Aslında yarın ekmek, karpuz ve otlu peynir alcan gitcen Bileklere. Havuza gircen bol bol yüzcen ve sonra dilimleyecen karpuzu. Sulu sulu karpuzu afiyetle yutcan arada ekmeği de açıp peyniri avuçlayacan. Of anlatırken benim bile ağzım sulandı :D
Valla Olsa Ole Bişi Varya Super Olurdu...:1:Alıntı:
İyide Bi İçtahlandırdın bizi Şimdi Karpuzu Nerden Bulcam:7:
abi ne yaptın yaa....:):) walla şimdi bişiler yemeğe başlıcam bu saatte...:)
Karpuz bulamadıysan, kavun kescen :)
şaka bir yana, Kur'an'ıma bende çok acıktım birden :D
abi o kdr anlattın kim olsa acıkır....:) ama bnm kdr kimse acıkamaz...;)
Ya Kavun da Yok Onu da Bulamıyoz :) Bu Saatte...
Nanu pivaz da mı yok :D
ben hazırlim size bişiler..:1::5::5:
bulunur acık yer vardır şmdii kızılay kan merkezi karşısında acık yer var :D
sosyete ciğerci ismail ustayımı diyon sen.
abi yeter bence kapatın bu konuyu yoksa sizi yicem kavun , karpuz ve nanu pivaz yerine....:):):):):):):)
Hanım Ağam, bu kadar kişi seni bekliyoz, yap bize bir menemen de kendimize gelelim :D
Acele gelmezse Boğaziçi et lokantasında nefis bir çorba var, bu saatte de var, gidip içeriz valla :D
ben warım....
hanım ağam ; güzel yemek yapabiliomusunuz...??
bisiklet kapının önünde binip gitsem, 10 dakika bile sürmez :)