alonevolf bugün gazeteler siz anadolu öğrenci ve öğretmenlerinden söz ediyordu.
Printable View
alonevolf bugün gazeteler siz anadolu öğrenci ve öğretmenlerinden söz ediyordu.
yok onda kavun ne arar:D:D ressam halis in hemen altında kalıyooAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buyur abem...:1:
ne diodu... ii bişi olsun barii...:))Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Menaf abe.. ama oda çok pahalı veriyor ya...Alıntı:
sosyete56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
En iyisi gel beni avden al boğaziçine gidelim
buradaki sohbeti dışarda mı devam ettirsek :D
çorbacı felan :) Dışarda po lisler diyecek ne oldu bu gençler toplandı böyle
ee ne yapalm pahalı satıyoo ama insanın canı cekince yapacak bişi yokk:DAlıntı:
dışarı giderseniz ben gelemem uzaktayım..:5::5:
sıla şimdi acık isteyen gelsinn...yerizz bişilerr:DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yarın pazar olduğu için, herkesin uykusu yok bakıyorum.
Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerine Öğretmenlerin Sorunları AnlatıldıAlıntı:
_aLoNeWoLf_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmenleri öğrencilerine verdiği seminerde Öğretmenlerin sorunları anlatıldı. Atatürk Anadolu Lisesinde yapılan seminerde, bazı öğrencilerin yaptığı video kayıtlarında öğrencilere sordukları “Ne olmak isterdiniz” sorusuna çoğu öğrencinin öğretmen olmak istemediğini, Öğretmenlik mesleğinin yükünü kaldıramayacaklarını, öğretmenlik mesleğinin zor bir meslek olduğunu belirttiler. Seminerde konuşan Öğretmenler tüm yükün Öğretmenlerde olduğunu, kendileri de öğrenciler kadar çalıştığını ifade ettiler. Verilen seminere Milli Eğitim Müdürü M.Ali Atalay,Okul Müdürü Osman Ören de katıldı.
yarın sabah 07:00 kalkıcam bakalım bi gidişle nasıl kalkıcam:D mezarlıkta işim var biraz:D
Ya Rohan Usta Benim Canım Askerim Demişti Nanu Pizza Onu Getirdin Aklıma Çok Ozlemişim Allahıma Onu Ya...Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yaw Kim Karpuz Bulur Herkez Bişiler Ayarlasın Gidek Bi Arazide Oturak Yiyek Olmaz Mı Bu saatte :D
derbeder ne oldu bu haber işi.... ne yazmışlar bizim okulla ilgili....?? merak ettim şimdi....???
abla yapma şunu zatn acım bide bunlar :DAlıntı:
HaNıM aGaM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
15 dakika sonra mı gelirsin yoksa sabah 7'de mi? :D git uyu lo..Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ere valla nanu pizza demişti, Dj Koso.
Özledik kerataya, şimdi 12.00 - 02.00 bot nöbeti tutuyordur koğuş kapısı önünde :)
Kulağını da çınalttık akşam akşam.
Alıntı:
bilgilendirdiğin içiçn tşk. edrim...;)...:)
benim yarın kursum far son kes davul zurna gelcek :2:
halk oyunları kursum far..:2:
seni aradımı bilmiyom ama bugün de beni aradı uzun uzun konuştuk. silahıda zimmetlemişler.. herkese de çok selamı var. boynumda kalmasın söyleyeyim...Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder Uykum Yok ke :)Ne Güzel Sohbet Ediyoz LoAlıntı:
He Valla Ya Dj_Koso Simdi Bot Nobeti Tututyordur Kardeşim Benim Ya Sabret Az Kaldı Bugun 13 Gunu Kardeşimin Ya Allah Yardımcısı Olsun...
w.aleykum selam. çok özledik yaw.
he walla allah yardımcısı olsun..... dj_koso ve çok sevdiğim efsane_1907.........
Wa.selam Sağol Derbeder Selamını İlettigin İçin :) Eyvallah...
metin usta sana sitemlerini de bizzat önemle iletmemi söledi..
Ya Canı Sağolsun Kardeşimin Tez Gelsinde Ne Derse Desin...:9:Alıntı:
Senle Yarın Goruselimde Bi Kaç Konu Var Konuşalım Olurmu Derbeder...
Abiler ben gene sohbet dışı kaldım.....:(...:):)
Hayırlı geceler .
h.g.niz
Hayırlı Geceler Kardeş Hoşgeldin Nasılsın Yaw...Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nerelerdesin Goruşemiyorus...:19:
hep görüşelim diyon da bişi yok...Alıntı:
Adresim belli telim açık ama lütfen başka nodan arama ve çağrı atma. hatta ödemeli arama...
Dun Gece Baska Nodan Aradım Cevap Vermedin...Alıntı:
Hoşbulduk Alenewolf
+
Hoşbulduk metin kardeş sağol cok şükür seni sormalı :)
Bu aralar sınav dönemi ya stresliyim biraz ...
Allah yardmcın olsun......
Ammo yusuf hoş geldin. diğer arkadaşlar da seni soruyordu. niye artık radyo kapalı die..
Allah yar ve yardımcın olsun. sınavlarda başarılar diliyorum.
Metin Dün akşam 15 dakika sonra geliyorum dedin 1 saat bekledim.. eve gelmiş uyuyom sen arıyon. uyanık olsaydım da açmazdım.
teşekkürler cümlemizden Alenewolf
+
Sağol ammo eksik olma
Derbeder beni soran hala birileri varmı yahu şaşırdım kımlermiş merak ettim :p
Valla Yarım Saat Oldumu Ya :( İnan Kusura Bakma Ya Valla Her Defasında Sana Mahcup Oluyorum.. :( Üzgünüm Yarın Telafi Ederim İnşl...
Yusuf Kardeşim Tşk Ederim Valla Bende İyiyim Allah Zihin Açıklıgı Versin Kardeşim... Fazla Sıkıntı Etme Sınawları Geçersin.. Çalışırsan Tabe...:1:
Parmakla sayılacak kadar az kişi değil..Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Metin usta sen yat uyu dinlen yoksa yine bana mahcup olacan..
Sabah 9'da bizim ormanda kurbanın kahvaltı sofrasına davetliyim.
Sonra, sonrası malum.
Sabah :S
Yaın Oğlen İnşallah... :) ;)