alla iyilik versin :(
Printable View
alla iyilik versin :(
sağol senn neyin var hayırdır
sıkılıyorum valla yanlızlık zor:(
o zaman yalnızlığın tadını çıkarmaya çalış . bir şekilde mutlu olmak zorundasın
in şallah düşündüğün gibi olur;)
sen neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor okul falan.!
şawuranlım neden kızıosun abi yaaa...;)
Alıntı:
_aLoNeWoLf_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok kardeş yaw kızmak ne haddimize ;)
gerçekten güzel şarkılar söyliyormuydum:))
yaklaşık 25 gündür okula gtmyrm son senemdi sınıfça dilekçe yazdık izinliyiz
hafta sonu öss ve haftaya mezuniyet törenm var yarın tören için alışverş yapcm prş günüde sınava gireceğim okula gdcğm inş planım bunlar XD senn günlerin nasıl geçyr
bu hafta öğrenciler karne alıyor, mezun olanlar var, yarın da siirt üniversite tatile giriyor. Siirt çok ama çok sakin ve sessiz olacak. 3 ay kafa dinleyecez :D
sen öle san 3 ay boyunca size gelip gidecem:p
:11::11::11::11:
her zaman bekleriz ;)
yat kalk işe geç git fırça ye akşam işten çık yanı anlıyacagın hep dert hep düşünmekle geçiyor günler:17:Alıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rohan abi ya sen bu ısımlerı açıklarmıssın 5 kilit ismi:)
s.a hayırlı geceler
abi bnm yorumum neden silinmiş...???
abi bi halı saha maçı yapsak diyorum... nasıl olur rohan abi......???
herkese iyi geceler kimseler yok bu saattee....
iyi sabahlar olmaz olurmu :p asayiş berkemal
slm mıllet herkeze günaydın;)
Merhaba Kardeşim... :) Benden de Cumleten S.aAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s hoşgeldın abi nasılsın.!
selam millet naber:)
Sağol Da Zaten Yanımdasın :S
A.selam Hşg KurbanAlıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bak senı hiç farketmemişim:p
selamun aleyküm hava durumunuz nasıl
aleyküm selam
sıcak:p
Yok Yok senin ateşin yükselmiştir :p
fazla ateşlı deılım lo:p
iyi bakalım sevindim
Bugün Cumartesi, yarın tatil ve ÖSS Sınavı var, kimimiz heyecandan uyayamıyacak belki de, kimisi sınavdan sonra sandıktan bilgisayarını çıkaracak, belkide tatile çıkacak ailesiyle, veya babasıyla dükkanın yolunu tutacak yine... Kimimiz okullar kapanınca hemen iş aramaya çıkar, kimimiz ekmeğini uzakta, tatil mekanlarında arar.
yarın ÖSS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Umarım Siirt'in kaderini değiştirecek olan siz gençler, sınavları geçer ve iyi yerlere gelirsiniz. Herşey gönlünüzce olsun.
Bende herkese başarılar dilerim Allah'a şükür öss derdim yok ama ondan daha büyük dertlerimde var :p
+
Rohan abi fotoğraf işini hallettim pazartesi senin mekanına uğrar biri haber verim dedim ;)
Tamamdır yusuf, bekliyorum.
bu akşam herkes sitede ama sohbete gelen yok :P
Alllooo sitedekiler ayıp oluyo bak beni burda adminle baş başa bırakmıyon bir yerden sonra sarmıyor :D
yoksa beni beğenmiyor musun :D
allah tum ogrencilere zihin acıklıgı versin allah yardımcıları olsun
Ö lümcül
S ınav
S istemi
adı ustunde olumcul zor iş yani....:)
iyi gecelerrrrr
sağol sana da hacı..
Yaw sen daha uyumadın mı?
yooo ne uyuycamm...:D
Bizde (metin21 le) diyorduk kim büryan ısmarlayacak bize...
bu saatte.. varsa valla gelin...ısmarlarım