yok lo sabah 5'te..
7'de biliyorsun urfa'ya yolcuyuz..
Printable View
yok lo sabah 5'te..
7'de biliyorsun urfa'ya yolcuyuz..
ohooo o saatte top atsan uyanmam ama istiyosan gelip alim seni gitmeden bi çorba içireyim:D..???şmdiii
Çorbacı açık mı?
biz üç kişiyiz ve çok ciddiyiz...
he buluruz bi yer şimdii sıla açıktırrr.....
haci git bak açık mı diye sonra o havuz vardı ya hani köşede. o sokağın sonuna gel al bizi. metinde çok acık mış. rohan abide hazır bekliyor ha..
hangi havuzz..:D:D:D
hani çok gülmüştük ya sonra polis geldi ve sen kaçtın. ve sonra hani bir daha geldin :D
işte orası... hadi hacı lo. seni bekliyoz
3 kişi burada seni bekliyoruz. Bu saatte Boğaziçinin çorbası içilir :)
4 OLSUN ABbem çorbalar..:8::2:
biz ciddiyiz Hanım Ağam :D
bende abm ya neden uzağım ben sizden..:2::20:
Burada olsaydın kolaydı ama çok uzaksın le :D
istanbula gelin siz :D
oldu, gözlerim doldu
özel uçağıma binip hemen geliriz :D
ya da ben gelem tek kişiyim...:206::11:
sıla kapalıydı gültekinlere gitsek????Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam gültekinler olsun...
5 dk sonra havuzun oradaym oraya geldiğnzde msj at banaaa...._???*Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tamam anlaştık.. biz çıkıyoz..
yola cıktımmmmm haaAlıntı:
aha bende çıkıyorum. Çorba içmeye gidiyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar var ise, Gültekinlerdeyiz.
Berkay Hocam, Eleman abim sizi de bekliyoruz.
Ben, Derbeder, Metin ve Sosyete56 orada olacağız.
Çorbadan sonra görüşmek üzere.
Metin ve Derbeder yarın sabah 7'de Derneğimiz adına Urfa'ya gidecekleri için uyanık kalma kararı almışlar bende kendilerine eşlik ediyorum.
Gittik ve yeni geldik güzel bir sabah oldu.. berkay hocam'a çok teşekkür ederim..
Güneşin doğuşunu görmeyi bizimle paylaşan Berkay hocamıza çok teşekkür ederiz.
Güzel sohbetinize doyamadık hocam, 12 Temmuz'daki pikniğimize de katılmanızı büyük bir şevkle umut ediyoruz.
15 dakika önce yani O AN
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder Bisikletle, Metin21, Ben ve Sosyete56 motorlayız. Derbeder elinde fotoğraf makinesiyle bizi işte böyle görüntüledi. İşte O An
:11::11: Derbderde motorsıklet dıreksonuna otursaydı bariAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Fotoğraf hareket halinde çekilmiştir.
Derbeder peişinizdenmi koşuyordu :D
:D:D:D..Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi koştursaydınız derbederi:D..
Cümleten S.a Ş.Urfadan
Öye yapacaktık ama Bisikletim var benim hemde 18 vites : )Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ve ben bisikletle onları yeniyordum...
Güzel bir sabahtı. uykusuz geçti ama güzel...
Sosyete'ye özellikle teşekkür ederim.
Aynen Sosyete ye Çok Tşk Ederim.. Bende...
Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve aleykum selam...
lafımı olur ya:206: her zaman ..:4: gerçekten güsel bi sabhtıAlıntı:
ben teşekür ederim kardeşimmAlıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Unutulmaması mümkün olmayan bir sabahtı ve hala uykusuz devam ediyoruz.
Gözlerin az önce kızarmaya ve yaşlanmaya başladı. Siteye biraz daha göz atıp yatmaya gideceğim :)
valla benimde gözlerim ağrıyo şimdi...:D
selam gececilerden kim var ??
a.s kardeş ee biz varızz...:D
aşkım burdamısın:D
oy aşkın kurban oLsun sana...:D:D
burdayım bidenem, söyLe..:D:D