Herkese MerhabaLar..
HayırLı sabahLar arkadaşLar.......:):)
Printable View
Herkese MerhabaLar..
HayırLı sabahLar arkadaşLar.......:):)
Allah razı olsun sizede hayırlı sabahlar
..!!! slm millett.......!!!
A./Selam Kardeşim Benim Hoşgeldin...:1:Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkese günaydınn...
Mrb arkadaslar pazar gününüz nasıl geciyor bakalım ben işyerındeyım valla haftada 7 gün calısıyoz bu aralar
herkese iyi günler nasılsınız arkadaşlarrrr
walla nolsun sıkıcı bı pazar günü herkes denızde pıknıkte bız iş basındayız
s.a arkadaşlar
Allah kolaylık wersin dewran :) hgmişsin hasan,askerlik nasıl gidiyor kardeş :) bi dahaki girişine cewaplarsın artık :)
Selam Gençlik..
..!!!slm millet..!!!
A.s asker nasılsın
Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.s koso hıooşgelmışsın
nasılsın
Koso, 3 gün evci izni almıştın. hayırlı olsun. Bugün birliğine teslim oluyon herhalde.
Seni özledik valla. Tez zamanda biter de kavuşuruz inşaallah.
Herkese yurek dolusu slm lar nasılsınız...
w.a.selam
bizden de yürek dolusu selamlar, bil mukabele
İst bir dolu yagdı 1 saatte mahvetti buraları yaw..
Bu hafta Siirt'te, sabah güneş öğleden sonra fırtına ve yağmur vardı. Güneydoğu'nun bir çok kentini sel ve fırtına mahvetti. Allah'a şükür Siirt'te aşırı fırtına ve yağmur olmadı.
Yazın ortasında, havaların bu denli değişmesi, hiç de hayra alamet değil. Dünyanın dengesi çok bozuldu.
Herkez bilgisayarını kapatsın dünya kendine gelir
ozon tabakası delindi, teknoloji hız kesmiyor, 6 GB ram bile yetmiyor, 1 TB HDD çıktı ama hala jet hızıyla teknoloji gelişiyor.
Dünyanın heryerinde canlılar yok oluyor, yeni ölümcül hastalıklar türüyor. Domuz Gribi, Kuş gribi, şarbon vs.
Zenginler daha zengin, fakirler daha fakir oldu. Gökdelenler bile yetmez oldu insanlara. Bir günde gökdelen yıkıp yerine daha modernini yapıyorlar.
Hergün biryerlerde çatışma-savaş var.
Sıkıcı bi pazartesi sabahından herkese günaydın :)
GüzeL bir pazartesi sabahından merhaba....:)
oldum olalı sevmemıışım pazartesi günlerini sevmemde...
neden, pazartesi günLeri sana birşey mi yaptı?? :)
harbiden gıcık bi gün pazartesii...
Sevemedim okuldayken de sevmıyordum şimdi çalısıyorum yıne aynı degısen bırsey yok...
Ben seviyorum pazartesi günLerini.. Haftanın iLk günü, cumartesi ve pazar tatiLinin verdiği rahatLıktan sonra bütün verimLiLiğinLe işe sarıLma günü..
Bndede nedense bugün verimlilik düşüyor :)
:):)
hekesee slmlarrrr nasılsınızzz
a.seLam.....
küçük paçim.... burda mısın??:D:D
küçük paçi yolda lastiği patladı anca ben gelebildim..:D
Soguk bırseyler olsA da içsek off off
mesela ne gibi bi içecek...?
Buz gibi bir sprite fena olmaz :)
evçiye..loooo
hoşgeLdin, sefaLar getirdin....:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eve ev :))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sipral desene şuna (gazoz):D:D
güldeste istanbulda havaalr nasıl sahile gitmeyi düşünmüyormusun sıkıldıysan bi deste acıp pişti oynayalım:D
Cola hayatta ıcmem daha gazoz iyidir :)