içki içen insanlardan ne kadarr nefret ettigimi yeniden keşfettim:61:
Printable View
içki içen insanlardan ne kadarr nefret ettigimi yeniden keşfettim:61:
Sen gideli hayli zaman geçti...
Ne rüyalarımda ne de gündüzümde dolaşmıyor hayâlin... Kara gözlerin gözlerimden, Kavruk teninin kokusu burnumdan, saçlarının dalgasında boğulduğum o esmer denizin...
Neredeyse hepsi silinmekte ruhumdan...
Seni düşünüyorum bu günlerde... İşimi yapamaz oldum, kalemim kıpırdamaz, aklım çalışmaz oldu.
Nutkum tutuldu belki de, sensizliğimin acısıyla...
Savaşı, yoksulluğu, ekonomik gerilimi, hakkı, haksızlığı, soyu, soydaşlığı, milleti, milliyetçiliği, ırkı, faşizmi, terörü...
Son zamanlarda bunları konuşur olduk.
Ve bunlardan dolayı unuttuk, göremez olduk nice gündemleri, "Anayasa" tartışmalarını, "kadrolaşmaları", "nükleer santral" yapımı için çıkan izinleri, "Istranca'nın suyunu" emip İstanbul'a boşaltmanın yaşatacağı doğa katliyamını ve nicesini...
Ama bir şeyin farkındayım; herkesin canı çok sıkkın!...
Adeta üzerimize ölü toprağı serpilmiş, uyuşukluğumuzu kanıksamışız.
Bir öbek Türkiye'li bunları görmezken üzerimde çok fazla yük hissediyorum. Ama sana olan aşkım her anımı o kadar işgal etmiş ki, görmüyor gözüm gidişhatın vahâmetini.
Seninle dinlediğimiz son kaseti koyuyorum teyibe, o akşamı hatırlıyor ve hayallerimizi hayal ediyorum.
Bir yorgunluk çöküyor, üzerime, koltuğa uzanmış dinlerken müziği. Gözlerimi usulca kapatıp ruhunu dolaştırıyorum odada, yanıma gelip oturur diye bekliyorum.
Sensizliğin sarhoşluğuna yakalanımışım. Ve sanırım, yavaş yavaş aklımı kaybediyorum...
Çalan müziği fon yapıyorum, tüm hayallerime. Bir şiir okuyorum, apansız... Okuduklarımdan miras kalan, çalıntı sözlerle...
Sen varken yokluğunda,
Ben yokum senin varlığında...
Seni, beni, bizi bu kadar irdelerken insanlığın barışını özlüyorum, geleceğimiz için...iktidarın yerine, paylaşmanın önemli olduğu. Metanın yerine, ruhun "içtenliğin" ideoloji olduğu...
Özlüyorum kardeşlerimle aynı tastan yemeyi
Aynı elde yontulmuş kaşıklarımızla...
bir avuç toprak
ölülerimizi bile gömmeye yetmeyecekken...
göze göz kör edecek dünyayı....
Umuyorum!
Seninle benim neslimiz sadece tarih kitaplarından okuyacaklar savaşları, üzülecekler onların bahtsız kaderleri için. İleriki yüzyıllarda...
bu yazıyı ve tarihini keşfettim:(:(:(
28.11.2007....:(:(:(
forum oyunlarının açıldığını keşfettim..iyi güxzel olmuş..:)
Forum Oyunları Çoktandır Wardı Ama İlgilenen Yoktu
Konuları Biraz Yukarı Taşıyınca İlgi Artmış Oldu...
bir ara kapalıydı diye hatırlıyorum...
uzun zamandır siteye gelmediğimi keşfettim..
:D :D :D Umarım Bir Daha Gelmemezlik Yapmazsınız...
:Dburanın baş belası olduğumu...uzun bir ara versemde asla terketmeyeceğimi ...hatta ve hatta ara sıra gelip yokladığımı keşfettim valla keşfettim..:D
:206:Doğru söze ne denir bu kızın deidklerine inanın : ) özellikle kırmızı nokta : PAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
----------
Salı günleri çok yorulduğumu keşfettim
yusuf'un değişmediğini yine yeniden beni kıskandığını..:D:D
ne zaman ders çalışmak için otursam hep bir engel çıkıyor...yok bu sefer hiç birşey engel olamaz bekle beni coğrafya seni çalışmaya geliyorum...