Ama ben sizin adetlerinizi ne bilim yawww,bak ne dicem gecenin bu saatinde benim şimdi uykum varya sayıklamışım bilmiyorum ne dediğimi bakma sen bana konuşurum öle işte. :16:okadar param yokkiii :16:iste benden kaçırim kızı :44:
Printable View
Ama ben sizin adetlerinizi ne bilim yawww,bak ne dicem gecenin bu saatinde benim şimdi uykum varya sayıklamışım bilmiyorum ne dediğimi bakma sen bana konuşurum öle işte. :16:okadar param yokkiii :16:iste benden kaçırim kızı :44:
:265: ya tamam tamam kardeşim dügüne gel bir ZİNCİR al yeter ( Agır olsun Ha dagırıtım yoksa )Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : AKILLI-ESMER
Efsuyu Kaçırmaya ne gerek var alla alla sen hediye al gel yeter :218:
:261:Ayyyyyyyyyyy çok sağol üzerimden kocaman bi yük kalktı oh beee .Ayıptır sölemesi doğudan kız almak da ne zormuş ha başlık parası ,zincir,mincir derken daha düşünürken iliklerimin kuruduğunu hissettim :224:
doğudan kız almak gerçektende zor böle her yakışıklıya kız yokk :274:
Şaka bi yana şu başlık parasına karşıyım ben.Şimdi bişey yazacam kızacaksınız hatta banlicaksınız onun için yazmim . :50:
senin düşünceni, ben söliyim istersen ..
kızı satıyorlarmı diye düşünüyorsun ama öyle değil işte :15:
gerçektende bende başlık parasına karşıyım
:250: son ralli yarışının dergisini alırdım:262:
kalecı eldıvenı alırıdm nıke :128:
kaliteli bi futbolcu forması ve kaliteli bir futbol topu
:113: bi demet papatya :212: