evet son ..Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
evet son ..Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sil Baştan!.....Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Öyle Çok Sevmiştim Ki Seni Hiç Düşünmemiştim Sonumu..! :6: :6: :6:
Ahmet kubanok me ul şe ak leyıkteb eke.
beed mınne ınke karaha diyisir kuti.
People can love,like or hate each other but there feelings tell them the right way and you should always listen to your heart and not to your head!
tmm ene ıltulu ...:19:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağol ammo ame ınke ımtımme mesir mefi dünye uve beredayi :)
emo motığrof ış feleke uve :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Catch me ,don´t let me drop. Love me,don´t ever stop. So close you eyes and let me kiss you, and when you sleep, I WILL MISS YOU!!!
one böyle .... anlayacak bişey yaz.
Beni yakala, dusmeme izin verme.. Beni sev, asla durma.. Gozlerini kapat ve seni opmeme izin ver, uyudugun anlarda seni ozliyecegim..Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Anlamı!....Anlayana!....Anlatana!....Anlattığında! ....Anlamayıp!.....Anladığını!....Anana!.....
Ha şöyle anlayalım belki cevap veririz sana
Hele Bİ Yetişin De Cevap Verirsin SOnra!....Alıntı:
yetişemessen ell sallaa....[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
O realde Olabilir Emme Burası SAnal ben SAna Derim Bunu Burada Yetişemessen El SAlla!...:D
patent meselesi .......
Burda Geçmiyor!....Yasalarda Öyle Bir Hak h,ukuk Yok Boşlukklardan Faydalanıyorum BEn!...:)
Tehlo benle ahmet şantiye işçisiyiz hele menüde ne varsa getir :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aslan Sütünüde Siz Getirin bana Gelin!'....
Balık yüzünden haftanın bir günü aç kalırdım askerde.
Ekmek peynir getir lo:)
YOk Yemek Yemek Çalış Çalış Çalış!....:)
Sen bana şarkı yerine virüs atmışsın :(
İçimde bir sen aşk içinde...
İçimde bir ben bir sen içinde
İçimde bir biz bin hiç içinde...
Sırrın kalemine perde indirdim Ve ben bir kez daha ye-nil-dim!!!
Aşkı geçemedim, vuramadım, sökemedim, kıramadım!!!
Kendime kaldım… Kendimi topladım… Tuttum elimden… Bağladım gözlerimi…
“aşk!”
Dedim attım içime seni…
Sonrası kimsenin kalbini meşgul etmeyecek kadar basit:
aynen yaw balık istemez...Alıntı:
Yanan, gönlümün direğidir.Bir incecik sızı kalır derinimde..
Ve ben bu can bedenden ayrılmadan daha,
Yedi geceyi geçtim..
Yedi güvercin vurdum..
Yedi yıldız biçtim..
Yedi nehir içtim..
Yedi kez titredim bakışlarının sırtında..
Yedi yemin verdim..
Unutulmak kadar acıdır bazen yaşamak!
Ve ne yeminler bozdum,
Geceler büyürken sensiz!
Ne yeminler bozdum..
Bir şiir yazdım kalbine. İçinde kalbin hiç geçmedi. Bir çığlık çığırdım utancın yüzüne.Karanlık çatladı. Kalbin ıssızlığına yağmur gibi düşürdüm şimşekleri ve gözlerime çark ettim karabasanları. Bir elimi sana verdim ötekini aramadım bile. Bir yangın geçiverdi yamacımdan. Dedim “ kimi, nerde arayayım?!..”
Dedi “ kır! aşkı kır!..”
Kıramadım…
:D onu attığıma dua et :DAlıntı:
Gidiyorum yar!
İçim köz.
Sözüm söz.
Gidiyorum!
UNUTULMUŞ YARALARIMA TUZDUR ADIN!!!...
BEnde Bişi Yollucam Ona Ama Ayıp Olcak!....:)) Diye Yollamıyorum!:..:DAlıntı:
2 dürüm var unuttun mu ???:206:Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ne beni seven ardımdan gelsin
Ne düşmanlarım yoluma çıksın!
Bana bir tek kalabalığım göz kırpsın
Arsızca Fütursuzca
Tek dileğim ağlama yar!
Birgün gelir bu hasret biter
Ağlama yar!
Yok!...:) Ama Soğumuşlardır!:...:D Biri Olsada Isıtsa!...:DAlıntı:
emin ?Alıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eso..?
Baran?
Ay vurup Azer yüzüne hara gedim sensiz men
Her hanım küle dönüp menim
Bilirem men hiç bir zamanın içinde olan değilsen
Hiçbir şey tam olan değil sensiz bilirem
O piti piti Çikolata Sepeti Terazi Lastik Jimnastik!...:DAlıntı:
Enim: Masayı Kursun
Baran:Yemekleri Isıtısın
Eso:Bize Hizmet Etsin!:1:
lanet olsun içimdeki insan sewgisine wer yaa :DAlıntı:
Gülen eyva, ağlayan nardı gülay
Günün gün ışığı, gece aydı gülay
Susuz çöllere, su olup akardı gülay
Gitti, yalnızam men, yamanam men, yaralıyam
Masa yok kasa var :D:D:D
Yüreğimi sene açsam Dertlerimi sene danışsam Neylersen mene neylersen
Yarama merhem istesemSen benimle gal dilesem Neylersen mene neylersen
sensiz ölerem desem Sene seninem desem Seni sevirem desem Neylersersen mene neylersen