saat belli değil daha
derbeder afiş asmak için bir yer ve belirlerse, belirttiğim nktalara asılması yerinde olur. Güres'e astığım hiçbir afişe dokunulmamış, bu da güzel bir haber.
Printable View
saat belli değil daha
derbeder afiş asmak için bir yer ve belirlerse, belirttiğim nktalara asılması yerinde olur. Güres'e astığım hiçbir afişe dokunulmamış, bu da güzel bir haber.
abi ilk kulubede afişlere baktım bu gece onları almışlardı.
we
güvenlik görevli çagırmışsınız abi.
korumalar ws ws. öyle bi bilgi aldım!
15 güvenlik görevlisi
resmi
biliyorum abi...
hayırlı olsun diyelim abi çok az bi zaman kaldı.
kimse war mi.???
ben varım desem yeterli olurmu acaba
renginde bir değişiklik mi var senin tenin esmerleşmiş sanki bana mı öyle geldi :51:
oo sen warsan yeter :D bu arada ıkarıamdamısın :D ben ordayım sawasmak ıstıom yer goster saldıram hııı bıde hacı sakır kullanıorum ondan bronzlastım:D
kristal adasında polis şehri var inaktif bir tek okçu yolla her sferinde 200 kristal veriyor
3 mkt 34 var bide ona bakmadım ama onu da bi yokla diğer keklikler sana uzak ha bu arada ilerde bizim eski nicklere saldırırız ben bi casusus attım eski sehirlerimde 400 den fazla asker var bolcada ganimet bir yolunu bulup ersinin e benim eski sehirleri yağmalamak gerek bu da zamanla olur
:D bıse anladıysam ama ılk saldırıyı yaparım yarın artık bu arada siirtte hawa nasıl..?
gelince anlatırım
havaya gelince SICAK SICAK SICAK gavurunkinden :51: