eyvallah pısmam burda olsaydın dahada güzelleşecektı pısmam 12 TEMMUZDA GELSENE BIZIMLE PIKNIGE
Printable View
eyvallah pısmam burda olsaydın dahada güzelleşecektı pısmam 12 TEMMUZDA GELSENE BIZIMLE PIKNIGE
Ah bee pısmam ıstemezmıyım gelmeyı herseyden cok hemde ınsallah eylül gıbı siirte gelıcem pısmam yıne gezeriz
her zaman beklerız pısmam ;)
Ece leri tanıyormusun pısmam soyadları ece sizin köylü..
yok be pısmam tanımam
sıma olarak çok kısı tanıuyorum ama ısım olarak tanımam;)
yok sizin köylü pısmam soyadları ece eruhta cok var yakın tanıdıklarım arkadaslarım
vallah pısmam ben sahsen tanımam sen eruhtamı kalıyorsun.!
Eruhta olacam da sızınle o pıknıge gelmıcem ben istanbuldayım pısmam :( Eruhta buyudum ilk orta lise eruhta
serçava pısmam
allah kaza bela vermesın ben kaçar yemeğe gidecem (ordanda geceye akacam;))k.i.b pısmam
Vaybe gecelerede akıyorsun helal sana . :) goruusuz
Sawuranlım gecelere aksın biz muhabbete devam edelim :)
Devran sıkma canını yaw, bu dünyada hangi dert büyütülmeye değer ki!..
Eylül'ün son haftası veya Ekim'in ilk haftası büyük bir konser çalışmamız var. Hazırlığımız son sürat devam ediyor. 3 senedir konser veriyoruz ama ilk kez bu kadar erken ve yoğun çalıştığımı hatırlıyorum.
3-4 senedir 2 haftada bir etkinlik yapan Siirtliler-Board etkinliklerini ayda 1, iki ayda 1'e indirdi. Çünkü önümüzde çok önemli bir konser etkinliği var. Ayrıca Güneydoğu Gençlik Platformuna da üye olduk. Ortak çalışmalara katılacağız.
Şu aralar durgunluğumuz bu yüzden :)
Eylül ayında Siirt'e geldiğinizde görüşürüz inş.
İstanbul'dan ve Şehir dışından katılan tüm üyelerimize de aynı şeyi söylüyoruz. Siirt'e geldiğiniz bir mesaj atmanız yeterlidir. Sizleri görmek, karşılamak, yardımcı olmak sizleri mutlu edecektir. Siirtliler-Board ailesi olarak bunu çok yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.
Sohbetiniz ve çayınız bol olsun arkadaşlar.
Bunca zamandır böyle bir forumun varlıgından nasıl haberdar olmadım ona sasırıyorum jıyanforum forum vardı ama kapandı okdr emegımız vardıkı kapattılar zaten ondan sonra forumlardan hep uzak durdum şimdi bu sıtede yenıden eskı gunlerıme donmeye basladım gıbı ....
Teşekkürler.
Emeğe saygımız sonsuzdur. Sitemiz inşallah kıyamete kadar hizmet vermeye ve hizmet ağınız genişletmeye devam edecektir.
Google, Facebook, Youtube gibi dünya markası olmayacaz belki de ama yine de çabalamadığımız söylenemez :)
Ustacım Allah büyük her ürün kendi markasını doğurur..kaliteden ve seviyeden ödün vermediğimiz sürece bizimde marka olmamak için bir sebebimiz yok.keşke bir anket yapsanız site içinde Siirtli olmayan kaç kişi var.Bu sitemizin yavaşta olsa markalaşması anlamına gelmiyormu ?Tabi tanıtıma biraz daha önem vermek lazım.Bu benim nacizane fikrim.katılmayan olabilir tabi..her fikre saygım vardırAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ali seni 2.Şube yaptım ama hala bir isim listesi yapmadım ya...
ozan gelecek mi sorsana...
Ömercan geliyor sende harunu getir...
bu pazar allahı8n ıznı ıle herkez ordayken güzel bi liste hazırlayıp sana teslım edecegım.!
harun & ozanı sorarsan ıkısıde gelmıyecek.!
1.Şubeden haberin var mı peki?
1. şube az önce yanımdaydı
allaha emanet zaten :)
bu pazara başura gidecez die anlaştık belki toplantıya gelemıyebılırız.!
ama lısteyı hazırlarız;)
Boş yere gitmeyin. Bugün öplen saat 11.00'da başur yandı kül oldu...
Çok ciddiyim. haber sitelerini gez görürsün..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gerçektende yanmış e ne edelım
ılk defa basuru görecektım oda gitti be:(
bi dahakı sefere ınsallah;)
Alıntı:
Gerçekten mi Derbeder abi ya bize bir haber Linki verir misin ben baktımda buLamadım ...
Tamam Tamam BuLdum biLe tşkLer genede .... :(:(
Bu pazar bana takıl seni en güzel yerelere götürüp gezdireyim.
benim çekimi yapacağım bir kaç türbe ve manzara varda...
istiyorsan sende gel.. araçla gidecez. Şakir abe sağolsun...
seLam kimse Var mı Gerçi Saat 03:45 ama :D _???
Kahve yapacaksan burdayım.
Sen Emret Hemen Yaparız Yaw Senin Kadar kimse Foruma Girmiy0r Sanırım :D:D ????
Kaç Gecedir Giriy0rum Hep Forumdasın ... :D
Uyku tutmuyor ne yapim... müzik dinlemeye kalkışsam mürekkepler yetmez. ha bire yazarım.
Ama böle en iyisi.
hem normal işlerimi yapıyorum hem de sitede zaman geçiriyorum.
Sen ne yapıyon?
Bende TakıLıy0rum öyLe s0nra MesajLAra bakıy0rum AçıLabiLecek k0nuLArı Araştırıyorum ... Kendi SiteLerimLe iLgiLeniy0rum ... BöyLE TakıLıp Gidiy0rum İşte .... :D
kendine az zaman ayır. git uyu dinlen...
Sağlıktan önemlisi yok...
Ben GündüzLeri Yatıy0rum GeceLeri İse Uyanığım Tıpkı YarasaLar Gibi :D:D
İyi bakalım takıl sen kolay gele...
Bişi lazım olursa seslen....
Tamam TeşekkürLer .... :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
He VaLLa Çok Acıktım Ağabey :D:D Bir Tane Versene :D:D
Al hepsi senin olsun..
Ücreti kasaya ödüyoruz :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çayı Boşver de acil bi şekilde o fontu bana ne yap et yolla...
NasıL Atıyım Abi MaiLimi EkLe yoLLıyım Hemen :D:D
Bide Benden Sana Yarın Sabaha KahvaLtı :D:D
Afiyet 0Lsun :D:D