Eyvallah sağol...
Printable View
Eyvallah sağol...
Afiyet Bi .... :D
Herkese günaydın.....
günaydınlar efendim..:D
aa kımler burdaymış :)
:)nasılsınız devran bey:D:D
İyi yaw iyi iyi şimdi daha da iyi :) ya sen bakım
hayırdır neden şimdi iyi..:)
ben biraz kötüydüm lakin aldığım haberler beni çok mutlu etti..:)iyiyim..:)
O bende saklı kalsın :) neymış senı böyle mutlu eden şey paylas bızımle
dün abimi işten çıkarttılar....abim evkur mağazasında practikanın provötörlüğünü yapıyodu.....sadece kendi şirketinin ürünlerini sattığı ve markasının adını yükselttiği için evkur mağaza müdürü tarafından işten çıkartıldı.....o kadar sinir oldumki...lakin abimin patronu en küçük bir açık olduğunda işe tekrar çağıracağını söyleyince içime serin sular serpilddi.....o yüzden mutluyum...:D
Hmm sevındım ya o uyuz magaza muduru yerınden mı korkmaya baslamış da işine son vermış
evet kesinlikle öyle....düşün daha işe gireli beş ün oldu...abimin bu yükselişi onu korkutmuş olacakki şikayet etmiş..kimbilir ne yalanlar uydurmuştur...
Ben cok sahıt oldum böyle şeylere çünkü basıma geldı benımde neyse sevındım abının tekrardan gerı donecegıne hıc kımsenın ışsız kjalmasını ıstemem asla
saolasın..:)tabiki bende istemem ...RAbbim herkesin yardımcısı olsun:)
sen kahvaltı yaptınmı:)
Yokya sımdı senı burda tek bırakıp cıkmım :) ıkımızden baska kımse yok sanırsam
galiba öyle...gel ozaman bana yardım et....kahvaltı hazırlayalım:D
Olur olur ne yıcez bıraz fazla hazırlıyalım sımdı gelen oılur herkes yesın :)
krep severmisin...papateste kızartırız...omlette yaparız..:Dpeynir zeytin hemde bizim tarladan...mis gibi zeytin yağı bide kokulu çay:D:D..istersen simitte alırız:D
Bak vala benı böyle sımartmayın daha rahat vermem sıze :) zaten bıraz kılo esksıgım var bu ara ben bunları yersem hergun göbek bıle olur
yok be kilo almassın ben abime hep bunlardan yapıyorum ama kilo aldığı yok garibimin..:Dama bir korkusu var oda ilerde eşi ona öyle kahvaltı hazırlayamassa ben ne yaparım diye korkuyo:D:D
wala bende acayıp yemek secerım hele evde yengelerım ben yemek yıcem zaman bısuru cesıt koyarlar:) ınsallah senın karın yemek yapmayaı bıolmez dıyorlar ozaman gorecez senı bende korkuyorum yaw :)
ehü bencede zor valla...ya seni korkutmak igib olmasın ama şimdiki kızlar yemek yapmayı bilmiyo:D:Dhe diceksinki sende şimdiki kızlardansın..:Dama ben çok küçük yaşta bir ailenin beş kişilik adam topluluğuna baktığım için her türlü yemek elimden gelir:D:D:Dgerçi şimdi yemek kitapları her türlü yardıma koşuyo hadi yine iyisin:D
Ben makarna yeter ya kızartma öle lux yemek ıstegım yok :) makarna guzel yapsın yeter
he o kolay yahu:D senin hanım yaşadı..:D
yaw bı makarna tutkunuyum ki sorma ... :)
oh mis gibi dometesli olacak..üzerinede kaşar rendeliceksin ne güzel olurdu..:D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buyur dewran kardeş afiyet olsun
Bak varya sımdı gelırım uskudara sana makarna yaptırırım :) ıcımı götürme yaw
ya yaparım sorun değilde soğur soğukkende bişeye benzemez:D
Çok tesekkur ederım Allah razı olsun yapmayın yaw bak içim gıdıyor :)
Neyse hadı hkahvaltı hazır deıl mı :) daha cayı ben koymustum
tamam tamam sustum ben:D
Siz susarsanız bende börek yemeye gıderım bak :)
Madem B.evlere yakın senin iş yerin Dewran kardeş Bilardomax ta çok nefis spagetti yapıyorlar tavsiye ederim
Bnim işyeri şirinevlerde yanı bahcelıevlere baglı ama gıderım bilardomaxa ...
ArkadaşLar merhaba...
Bugün sizLere bir bakıma veda ediyorum, bunun için çok üzgünüm..:(
Ama stajım bitti.. bunun içinse sevinçten uçmak üzereyim...:D:D
Stajım bittiği için artık foruma maLesef sıkLıkLa geLemeyeceğim... Bu hiç geLmeyeceğim anLamına geLmez, benden kurtuLamazsınız..:D:D
SizLerLe geçirdiğim bu güzeL süreç için çok teşekkür ederim..
BiLmeden KaLbinizi kırmışsam eğer hakkınızı heLaL edin...
Allah'a emanet oLun canLar....:)
ya ama bidenem..evde internet yokmu sizin:(
bende makarna istiyorum:D
Hosgeldın veda havası estırdın yaw hayatta en nefret ettım an veda anlarıdır
ya tamam da ben beceremıom ki :)