amin saolasın hızal..:(
Printable View
amin saolasın hızal..:(
walla walla tokatlayacam seni ... birazdan görüşürüz ...
elimi tut ama kaçırma beni canem...
her insan oğlunun duaya ihtiyacı var... ama senin durumundaki birinin duaya deil kendine ihtiyacı vardır...seni tanımıyorum...tanımamama rağmen anlamaktan zorlukta çkmiyorum...3lü aşk içinde görüyorsun kendini...ve buda seni yaşarken hergün diri diri gömüyor... nefes almakta zorlanıyor,bir adım atmadan yürümekten yoruluyorsun....seninde dediğin gibi felçli hasta gibisin... oysaki içinden gecenleri beynınden gecenlerden cok daha önce yapsan umutsuzlukların azalır...senin mucize deipte gülmek zorunda kaldıgına gercekten gülümsersin... ölüm haric yapabileceğin herşey senin elinde....bunu hiç bir zamn unutmamanızı tav(sie) ediyorum...:(
üçlü aşk dediğin iki kişi arasında gidip geldiğimi düşünmenmi bilmiyorum.......ama değil......bir sevdiğim var ve sevdiğiminde başka sevdiği var durum bundan ibaret...
aylarca kendimle savaş verdim....çünkü benim aşktan çok canım yandı...ve yeni birini üfleyerek tanımalıyım diye düşündüm..hayatı artık planlı yaşamalıyım dedim ...ama planımın bi yerinde bi eksiklik var sanırımki kendimi yüreğimin bataklağında buldum....aylardır söylemekten korktuğum gerçekle bugün yüzyüze gelmek yaraladı beni......çözümüde biliyorum ama cesaretim yok....
hani hep derler ya bilmiyorum....bende bilmiyorum işte......bu arada gerçekten teşekkür ederim...
bende 10nu demek istedim... 3lü aşk aşk tır yaşadığın... sen 10nu seviyorsun o bir başkasını kim bilebilir belkide 10nunda sevdiği bir başkasını seviyordur... o zaman 3lüden bile cıkar aşk... ayrıca savas verdim diorsun yani şuan savaşmaktan pesettim anlamına geliyor... canım cok yandı aşktan diede aklemişsin... bunun altını çizerek söylemek istiyorum...yeryüzünde karşılıksız aşklar her zamn çok büyük acı verir...şunuda belirtmek istiyorum hiç bir zamn birini unutmak için yahut 10nun yokluğuna alışabilmek için bir başkasına sığınma... hayatı planlı yaşayabilmen için duyguların düşüncelerin bir olması gerek...beynin planlı yaşamayı istiyor ama yüreğinden gecenler yapmak istediğini engelleyebiliyor... en önemlisi çözümü bildiğini söylüyorsun... ki o çözüm deil... ama genede umarım şuan aklımdan geceni düşünmüyorsundur...öyle bir saçmalık öyle bir aptallık yapılmaz çünkü...hiç bir şeye deymez o düşündüğün çözüm...sadece sana zarar verir geride kalanlar ise sana güler...yaşımdan çok büyük acılar yaşadım aşk sadece 10lardan en ufak olanı...yeri geldi ağlamakta buldum rahatlamayı, yeri geldi susarak haykırdım içimdeki acıları we hiç bir zamn pesetmedim aşkımdan vaz geçtim kısacası hayatımdan, ama işte hala yaşıyorum her şeye rağmen...senin yazdıklarını okudugumda, gözlerim doldu ama kalbimi geçmişimde bıraktıgım için dökemedim o 2 damla göz yaşını... şimdi senden tek istediğim!!! herşeyi onuruna bırakıp yaşamana bakman... egerki o senin alın yazınsa ve egerki o senin son durağınsa zaten ne yaparsan yap yine onun olursun...ama yok deilse emin ol karşına öyle inanamayacağın mucizeler cıkacakki geçmişini gülümseyerek hatırlayacaksın... sewgiler.....
azra çözüm belli derken..intihar etmek gibi bi salaklık değil niyetim..:Dyanlış anlama......neyse ben bununla yaşamayıda öğrenirim..:)
öğrenirim değilmi gülcan...kocaman yükler taşıdım ben...hem bu sefer neyse.....umudum öyle büyükki......hakkımda hayırlısını istiyorum...evet şimdi hayat biraz daha zor......bir adım daha atmayı başardım yanlışta olsa.......bugün dedimki...uzaklaşayım ondan.......sen müthiş bi insansın senin düşüncelerine ihtiyacım var dedi.....nasıl uzaklaşaırımki.....belki azcık canım yanıcak ama üzülmücem....bazen hüzün çökücek ama ağlamıcam....ya da söz vermiyim.....gülcan...keşke beni önceden tanısaydı.......ozaman herşey farklı olurdu..ya da hayırlısı böyle .......
böyle garip garip bi gülümseme var yüsümde....annem yine aşk bastı kızıma dedi.....sakın eskisi gibi olma diyede yalvardı....artık değiştim ben annem artık kızın kocaman küçük hanım oldu....dev gibi koca bir çınar gibi yüreğe sahip......evet aşk bastı ama beni senden alacak bi aşk değil diyerek karşılık verdim......
gülcan be çok seviyorum.....ben onunla değilim ama onunla beraber olanla o mutlu ya yeter bana.....:(
ha şöyle... sende salaklık yapacak birinede benzemi10.... ama genede söylemek istedim... öyle bişey aklıonın ucundan geçmesin ecelden önce ben infaz ederim seni hehehe:):):)
aklımdan geçirirsem önce seni bulurum:)sen infaz edersin.....zaten ben cesaret edemem:D
:228:Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ];)
gülcan...o mektup şeymiş......eski bir çatlak arkadaşım sitem dolu mektup yazmış ...bide düğün davetiyesi...evleniyomuş....terasa geldiğin kadar bizede gelseydin bunu buraya bırakmak yerne sana verirdik yazmış...deli..bide telefon numrası bırakmış aradım ne var diye açtı...eşşek dedim...numara bırakmışsın aradım işte dedim...sonra özür diledi..sabah erken evden çıkıp muhlis abiyle kahvaltı ettik.çok matrak biri ee bide biz bir araya gelince yıkıldı teras..:Dmuhlis abi seni böyle mutlu görmek güzel..eniştemizmi var yoksa dedi..durgunlaştım hatta gözlerim doldu...muhlis abi kıyamam kardeşime tamam sormadım farzet dedi...sonra konuyu değiştirdim bende...
kapalı olmasan burda işe alırdım seni dedi:D..bigünde bize yemeğe gel yengen seni bekliyo mutlaka dedi..inş dedim..
ordan çıktım koştura koştura eve geldim..noylarımı alıp doğru sohbete gittim..güzeldi hafızım kuzeni felan çok güzel bi gündü...gülcan elif bana dediki neyse boşver ya..:D
gülcan o burda:D