[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çaylarda benden buyrunnn =))
cümleten ii geceler
hayırlı sahurlarr...
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cümleten ii geceler
hayırlı sahurlarr...
Allah razı olsun kardeşim. Şu çayları omletten sonra yapsaydın keşke. :D
Şimdi bu saatte Kanal7 ve Star'ı açmak lazım. Kanal7'de o adamın anlatışı harika birşey. İnsanın ağlayası geliyor. Peygamber Efendimiz dönemini o kadar güzel anlatıyor ki, duygulanmamak elde değil. Star'da da Nihat Hatipoğlu ve Abdurrahman Önül her sahur evlere konuk oluyor.
omletten sonra yaptım zaten abi bilerek omletini bekledim :D
+ ewet cok gsl anlatıor her ikiside iftara yakın bi zamndada prgram oluor sahur zamanı izlemek nasip olmuor ama iftara yakın bi zmnda izliorz şiddetle tvsiye ederim =))
Geçen sene, Hz. Ali dönemini ağlayarak, hıçkırarak anlatıyordu. O gün ben bile saatlerce ağlamıştım. Keşke tekrar izleme fırsatı verselerdi. O kadar güzel anlatıyor ki, bugünlere kolay gelinmediğini, o kadar net anlatıyor ki...
haklısın abi ...
bu sohbet sürer ama esra gider =))
bu arada afiyet olsun Allah kabul etsin...
İi gecelerr....
aç, susuz kalmak değil
oruçtaki gaye bil
nefsi terbiye etmek
amaç, budur ey halil
buyrun sahura :):)
afet olsun :)