bilardomaxmı neydi oraya gidek hade:D
bidenem bizi bırakmaz biliyorum ben..:(
Printable View
bilardomaxmı neydi oraya gidek hade:D
bidenem bizi bırakmaz biliyorum ben..:(
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
afiyet olsun
Var abLacığım ama 1 hafta kadar geLemem..
İstanbuL'da Taksim'e gidiyoruz haberin oLsun.. hazırLıkLı oL...:D:D
oraya uLaştığımızda inşAllah sana haber vereceğim, onun için turkceLL hattını kapatma...:D:D
Dönüşümde yine forumdayım nasipse...:)
ben de makarna istiyorummmmmmmmmmmmmm.......:D:D:D
Allay bahtınızı ve yolunuzu açık etsin.Hayat başarısını yakalamınızı dilerim.Hakkım varsa ki olduğunu sanmıyorum helal-u hoş olsunAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oleyy...hangi tarihlerde burdasın bitanem.....
abim çok teşekkür ederim ben devranın makarnasınıda yürüttüm:D:D
Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buyurun sizede sebzeli makarna afiyet olsun
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah (c.c) razı oLsun, sağoLun...:)
Y a kım yeıd benım makarnyaı yaaa bı yakalarsam :)
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok sağoLun yaa...:D
canım makarna çekti gerçekten.. akşam sebzeLi makarna yapmam gerek...:D:D
yaw sende mı makarna hastasısın :)
oleyy...hangi tarihlerde burdasın bitanem.....
7-8 ordayım inşAllah abLacığım..
şimdi biraz işLerim var onLarı bir haLLedeyim, işim bitince dönerim inşAllah...:)
Madem Taksim'e gidiyorsunuz Güldeste kardeş orda bir Çin lokantası var makarnanın her çeşiti mevcut.Çok temiz ancak biraz pahalı..
Bak taksımi avucumun ıcı gıbı bılıyorum bak valla cuzdana dıkkat et :) hele istiklal caddesınde
abi paramız yok bizim..ben ona evde yapar götürürüm:D
devran makarnanı ben yedim nanik nanik:D:D:D
Kücük hanım bu kahvaltı noldu yaw :) ben en ıyısımı mı börekcıye gıdeyım
Ben makarnanın aşığıyım resmen..:D:D
tavsiyen için çok teşekkür ederim nesta_34.. zaten 2 gün kaLacağım Taksim'de. vakit buLabiLirsem uğrayacağım inşAllah...:)
kahvaltı hazır arkadaşlar..:Dbuyrun oturun:)[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ana buda makarnacı cktı yaw kucuk_hanım alacagın :)
hehe:)merak etme kardeş bende istanbula yarın gelmedim:)ama doğru diyorsun istiklal caddesinde çok yankesici var.yalnız bu dediğim çin lokantası taksimde değil çok yakın ama teşkiviye-nişantaşı arasındaAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cekılın yaw gozlerımın rengı degıstı :) bu ne
kahvaltı sofrası beğenmedinmi:(
ya kusura bakmayın küçükhanım reçellerden hangisi çilek reçeli¿masanın en ucuna oturttunuz beni uzaktan seçemiyorum..yaşlılık işte az uzatın hele bende çilek reçeline dayanamamAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya ne begenmemesi okdr guzel ki onda sasırdım bee süperr süperr :) ben sımdı hepsını yerım
Yaw süper yaw sofraya bak hele :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]buyur abi burda gel sen benim yerime otur:D
afiyet olsun devran:D
ya bakın kahvaLtı yapamadım zaten adam gibi..
bari bana da bir tabakçık hazırLayın, öLür müsünüz be..:(:(
Cok sagol ya valaa börek yemekten vazgectım :) bak her sabah ıstrim...
offff offffff..şu mübarek günde Allah sizden razı olsun.şeker yine fırlayacakkAlıntı:
Hadi sende gel bu sofra hepımızıe yeter. :)
Ben sımdı tek basıma mı yıcem ee hadı nerdesınız yaw :)
afiyet bal olsun..:D[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]buyur bidenem buda senin tabağın:D
benım tabagım mı :)
Pardon yaw guldestenın bende bu sabah ne acgozlu oldum böle:::)
nesta_34 birşey sormak istiyorum.. avatarınızdaki şeker çocuk kim acaba? :)
gözüm sürekLi resmine takıLıyor, çok ama çoooook tatLı....:):)
Allah nazarLardan korusun inşAllah..
Alıntı:
abLam Allah razı oLsun senden....eLLerin dert görmesin inşAllah....:D:D:D
devran sanada hazırliyimmi:D:D
Walla sana cok zahmet verıyorum bu sabah yaa :)
Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,korusun,acısını göstermesin.Allah olmayanada versin ellerinizden öper oğlum ismi MuhammedAlıntı:
yok yaw ne zahmeti elim deymişken sanada hazıliyim:D[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]buyur buda senin tabağın:)