Şawi bu akşam geceye akamamış anlaşılan :D
Printable View
Şawi bu akşam geceye akamamış anlaşılan :D
evey aynen oyle olmus...sanal alem yapıyoruz:D
zaten canım sıkılıyordu :)
her gece her gece olmaz kı bu gecede anamızın olalım::)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkür ederim.. Hamdolsun, iyiyim..
Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah daha iyi etsin .!:p
Amin inşAllah, cümlemizi..:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben kaçtım herkese hayırlı aksamlar...
slmmmm millettt ben geldim yaaawwwwD
yaw sen hoşgeldın sefa getirdin hane sefa nerde:p
Hayırlı akşamlar, güle güle...Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ooo kimler varmışşşş burdaaa.:D
Hoşgeldiniz..:)Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11: nerelerdesınız sosyete bey ya özledık sızı;)
hoş buldukkk :PAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mrb kardeşim biraz yoğun olduğum için pek fırsat bulamadım kusruma bakmayınn:2:Alıntı:
moyzirşi va;)Alıntı:
varlıgın yeter hayatta oldgunu , b aşına bişi gelmedıgını bilelim o yeter;)
Hayırlı geceler.. Allah'a emanet olun....:)
sende öle sende
ALLAHA EMANET OL.!
allah rahatlık versinnAlıntı:
*güldeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
günaydın mıllet;)
Günaydın.. Hayırlı ve güzel bir gün olur inşAllah...:)
inşallah olur amma sanmam :(
bak yınede geç kaldım ışe:(
İşe geç kaLman senin probLemin.. aLışkanLık yapmışsın ya..:)
Ayrıca üzme kendini, gün kötü başLayabiLir ama günün sonunu yaşamadan biLemezsin...:)
Herkese günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler bol kazançlar
Hayırlı sabahlar abi, hoşgeLdin.. Nasılsın?
Allah razı olsun kardeş çok şükür iyiyim.sen nasılsın..Alıntı:
Şükürler olsun iyiyim abi, sağol..:)
selamunaleyküm arkadaşlar nasılsınız samsundan selamlar sevgiler yolluyorum sizlere....
Aleyküm selam kardeş hoş geldin..selamı getirende gönderende sağolsunAlıntı:
polis56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
samsunda son 20 günüm dağıtıma geliyorum allahın izniyle bize dua edin
ins tez zamanda gelirsin ..az kalmıs sabret :)
Alıntı:
polis56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah yar ve yardımcın olsun kardeş.Tez zamanda hayırlı tezkereler inşaAllah
herkeze hayırlı akşamlar.!
HayırLı akşamLar canLar....:)
aleykum selam CAN hoşgeldın .!
HoşbuLduk...:)
ee ne sırıtıyon:5::11::11:Alıntı:
GüLmek için senden izin aLacağımı biLmiyordum, kusura bakma...:DAlıntı:
gül gülde gülmen benı ılgılendırmez amma bana gülme.!:p
Sana neden güLeyim ki ??