BELLİYE..!
tüm dersler sende zaten..!
Printable View
BELLİYE..!
tüm dersler sende zaten..!
sawuri ne yapıyorsun gel sıhbete
Zannetmeyin ki Gücümüz bitti..
zannetmeyin ki suskunluğumuz bitkinliğimizden..
Bilinki size verdiğimiz değerden..
Unutmayın dağlarında sesi çıkmıyor...
Bu farkı kapasitesi olan anlıyor..
Bir gece yastığa kafanızı koyduğunuzda herşey normaldir.
sabah kalkıp baktığınızda umursadığınız alanlara
Kocaman bir değişiklik görebilirsiniz..
O zaman anlarsınız..
allahım ne olursun sana yalvarıyorum al bu canımı kurtulayım bıktım artık yaşamaktan herşeyden iyi giden hic bir şey yok kendi evimde bile misafir gibiyim gerci zaten öle bi insan kücüklükten yalnız kalınca bu duruma düşer benim bu yükü kaldıracak gücüm kalmadı bıktım artık sevdiklerimden uzak kalmaktan bıktım artık
yüregim acıyo arkdaşlar aglamamak icin zor tutuyorum kendimi canım cok ama cok sıkkın
keşke yalnız olsaydımda hıckıra hıckıra aglayabilseydim
Sen öyle mi yapıyorsun.. senin gibi manyak birini görmedim ben :D
ameliyat olacam kendımı cook kotu hissediyorumm:(:(sizde dua edin bana az biraz tırsıyorum
galiba hayattan bıktım tutunmak istedikçe batırıyor beni[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kendime bakıyorum rayında giden hiç bişey yok küçük mutluluklarla hayatı yakalamaya çalışıyorum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çok yoruldum!!!
derbeder istanbula gelirse ona kız kulesinin enfes manzarasını seyrettirmek istiyorum....böyle kuleye dönüp simit peynir ve çay üçlüsüyle beraber dertleşmek istiyorum....
coooooook dertliyim cooook ya rabbı sen bana sabır ver