-
hüzün mutluluk karışımıyım yine.....uyku tutmadı geç vakte kadar emin olmasaydı sabah namazına kalkamazdım......çok geç uyumuştum ve iyice uykuya dalsaydım kötü olurdu.....saolsun..mutlu yatmaıştım yatağıma ama moralim baya bi bozuldu...canı sağolsun ne diyim.....
benmi nasılım bilmiyoum gülcan.....isomla konuşmanın rahatlığı içindeyim...arasıra yine azarlıyo beni ama olsun.....alışkınım ben canım o benim..:) bak şimdide iletime kızıyo...:)
uff sıkılıyorum ya.....aklımda inci tanesi var...dün hasta hasta maça gitti aklım onda kaldı..:(.....inş daha kötü olmaz..:(
-
gülcan aslıyla tanıştım....tam tahmin ettiğim şeker gibi biri...:)bugün fazla mutluyum.....hani melek kalplim varya onunlaydık bugün.....kızma hemen ben inci tanemden vazgeçmem....onunla sadece abi kardeş gibiyiz artık....onu yakından tanımak daha güzeldi..zaten daha önce tanıştığımızıda kimse bilmiyo o yüzden başbaşa kalamadık....iyi biriymiş...allah bahtını açık etsin....
gelelim yüreğimin prensine..çok özledim onu.....kuzum çok merak etmiş beni....ne güzel...keşke söyleyebilsem onu deliler gibi sevdğimi....kızarmı bana.....gidermi benden...gitmesin dayanamam onsuzluğa..
-
-napıyosun canım
-oturuyorum gözlerim tavanda düşünüyorum iso.
-neyi
-onu
-ağlamıyosun değilmi
-hayır dua ediyorum..
-seni seviyorum kardeşim
-bende seni kardeşim...
gülcan muhteşem bi can dostum var...hissetmiş gibi hemen damladı...şimdi sahil kenarında olmak vardı gülcan..elimde rüzgardan kurumuş bir simit....ve sıcaklığıyla elimi ısıtan çay....azcık dertleşsek rüzgarla ne güzel olurdu......haber yollardım gemlik sahiline o sevdaları sever....küçük kızının koca sevdasını dinleyemedi hiç...kızmaz inş bana....
hisseder ama...severdik biz gemlik sahiliyle birbirimizi...hele sabah saatlerinde kimseler uyanmadan konuşurduk onunla...gülcan özledim....alıp başımı gidebilsem ya..ne güzel olurdu...
saatlerse seyreder dönerdim yada dönemezdim kimbilir.....
neyse gülcan ben böyle sık sık gelir dertleşirim seninle...
-
bugün yine okula gel-git yaptım cnm okadar sıkıldıki okula bile sığamıyorum.............neyse yemekhaneye indik acele bişiyler yiyip kalkacktm.acaip yemekler wardı menüde..gene aç kalacaktım..tam kaşık salladım çorbama o da ne saç çıktı yemekten.şef beye sordum yemeklerinizden sac cıkıyor dedim o da ye ye sactan temiz ne war dedi(((kalabalık bir grupla yiyordum ama gercekten cok yalnızım ulen ben dedim hiç birini dinlemiyordum..cok dalgındım acaba asıkmıydım ben?yok yok sebeb baska..neyse zil calmış bayada olmus ben gitmiyorum sınıfa.hiççç acelem yokk.. tam yawas yawas yürüyorum arkamdan uyuz bir ses uleyn yinemi sen dedim içimden. eylem! eylemm! diye nağme okuyor.bundan gerisi neyse yaavv.birkaç saat sonra ewdeyim.dısarıda yagmur yagıyor benim içimede.....
jokker arıyor eylem gelmiyormusun die gidesim yok gitmememkde olmaz.cıktım yürüyorum.yagmur aralıksız yagıyor ...
tamda o parkın önünden geciyorum..hüseyin abinin öldüğü park .... ztn yıllarca atamadım içimden onu.öfkem acım katlanıyor.öffffffffff yarabbim...jokere gittim.herkeste ordaymış ztn aman ne güzel.jokerde tüttürüyor onun nesi war acep?diclede ordaymış öfff gene o anlatacak ben aglayacam.allah kimseye dert wermesin...
-
olmuyo gülcan...ya ne yapsam olmuyo..
-
gülcanım beni minik kardeşim..:Dsırdaşım gözümün nuru..ablan ölüyo yorgunluktan...büyük evin gerçekten büyük derdi oluyomuş biliyomusun.....bugün yeni eviminzin bütün camlarını sildim..tuveleti banyoyu yıkadım....mutfak dolaplarını temizledim.......fotmantoyu sildim....evet tek başıma yaptım annem rahatsız o sadece bana bez yıkayıp verdi...:D
ordan buraya gelsim gelmiyo.....ben baya bi ısındım evimize..cam silerken yakışıklı kestim ay kendime inanamadım ya gülmekten öldüm....ya şakasına gülcan ben yapmam öyle şeyler bilirsin...çapkınıyım ne:D:Dya...:D
gülcan ev toplama marotonu son hız devam ediyo......byeni eve teşrifimiz benim çeyizlerden başladı:D
neyse halam gelmiş gidiyorum ben..:D
-
bugün haftalardır çalıştım mantık sınavına girdi,m amacım 1 .dönmdeksınıfi biriniciliğimi sürdürmeekti ama herzamakigibi küçücük bir dikkatsizlikten tam 15 puanm giiti 1. dönm sınava son iki saat çalşp başarılı olurken şmdi düştüğüm hale bak :)(((:()))))
yarın edebiyat notum açıklanıcak Halil hocacığım tenefüste bana haberini verdi biricik edebiyat hocam o benim bu arada biriciklerden bahsetmişken fizikteki biriciğimde ayşegül hocam sınıfta 1 dönem boyunca dersine katılmadım sezsiz sakin bir kösede hep oturmama rağmen beni fark edip veli toplantısında da anneme beni bu gzl şeklde yetiştirdiği için hep tebrk etmiş
mantık sınavnn ardndan eve gdp4 5 saat uyudum sonra da ablam abim ve ablamın arkadaşı ile birlkte nargilecimize gttk tabi ben orda fazla içimişi başım çok fena olmştu neyse ki yavaş yavaş düzeldm (sohbeti gzl olan kişi sayesnde)
face te geznrken arkadaşımın eklediği video yu gördüm avusturalyalı gencin müslüman olma hikayesi gerçek beni çok çok etkiledi ve derince düşünerek öz eleştiri yaptım kişiye verilen imkanlar ne kadar ınırlı olursa olsun görmek isteyene Allah yardım ediyor yeterki soruları sormak için sormasın öğrenmek için sorsun atacağım en ufak adımın bana nekadar büyük kapılar açacağını bir kez daha fark ettim o adım sıkıştığım anlarda dahi olsa .. artık tek isteğim bir de huzurluyken onu düşünmek büyüklüğünü anlamaya çalşmk
her güne bir soru ekliyorum ve o sorunu cevabını arıyrm bugünkü ise yaratana ulaşmak için önce yaratanı mı sevmek yoksa yaratılanı mı sevmeye başlamak gerekli bakalım bu sorunun cevabını ne zaman öğrenncm 1 2 günsonra mı yoksa 1 2 sene sonramı
-
koca yürekli ablam seni çok özledim..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] diye mesaj geldi bu sabah bana...öyle yorgunumki kolumu kaldırıp mesaja bakmaya dermanım yok.....tek gözle okudum mesajı.....kim olduğunu o sersemlikle anlayamadım tabi..biraz sonra çaktım [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]canım benim ne güzel sözler buluyosun dedim.....oda bu senin sözün abla dedi..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]unutmuşum hakkat öyle..:d
bugün bacaklarımı hissetmiyorum gülcan.toplallayarak yürüyorum.....ev için perde almaya gitmiştim basamakları inerken ve çıkarken çok zorlanıyorum perdecideki çocuk bayan yardım etmemi istermisiniz dedi.....yok saolun dedim ama çıkamadım...gülümsedi ameliyat felanmı oldunuz dedi..yok hayır aşırı temizlik sonucu tutuldu bacaklarım dedim yardım etti çıktım..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bizim eve gelince dört katı nasıl çıkıcam diye düşündüm ve merdiven korkuluklarına tutunarak zar zor çıktım......sanki felçli gibiyim......kollarımdada güç yok...biye böyle oldumki ben..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şuan tüm eşyaları poşetledik......dört valiz ve bir çuval kıyafet bana ait..ee bide küçük murfak eşyalarımda var....yani evin büyük bi bölümü benim eşyalarımla dolu...annem evlenince kurutlcaz yer açılcak diyo..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bilmiyoki benim ömür boyu başına kalacağımı..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bilmiyoki bu deli kızını kimse başına bela etmek istemediğini..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aa bu arada gülcan o adını unuttum bişey soğutma ya sekreter arıyolar ya...ilana baktım hala duruyo..orda işe girebilirim..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]sekreterlik bana yakışır.....[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bugün meysun ablamı gördüm özlemişim göremedim ne zamandır...ha bide edaya uğradım liseden arkadaşım....özlemişim ayak üstü konuştuk ama biz taşınınca bana gelicekler ..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
he bide özlediklerim arasında koca yürekli inci tanemde var......gülcan hissedebiliyomusun ona olan sevgimi.....bugün onu yazacağım köşemi ayarladım evde..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]güzel bi yer olsun bol güneş aldın istedim..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok özledim gülcan....bide bana dua ey....çok kötüyüm bacaklarım çok acıyo..sanki bir daha yürüyemicekmiş gibiyim..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
gülcan ablasınınkuzusu ben geldim...altımda tek bir sandalye...iki çekyatla oturuyoruz evde..:Diçeride ayakkabılarla dolaşıyoruz...herşey hazır bir tek yüklenecek ve yeni eve gidicek.....içimde tuhaf bi hüzün var..ama taşındığımız için değil...oda var ama bu başka söylenmicek kadar sır..:)şaka ya meraklanma hemen..:D
gülcan çok yorgunuz evde yemeklik yok..kimse yemeğede çağırmıyo ne yicez bu akşam..insan hazırlar demi....
aa gülcan hani ben kitap çıkarıcaktım ya..sponsorum vazgeçmiş ne yapıcam..nasıl çıkarıcam....acil sponsor bulmam lazım...zaten o kadar çok değil 300 adet bastırsam yeter....:)önemli kişilere vericem sadece.....sanada verirdim ama ne yapıcanki sen zaten okuyamassın
neyse gülcan deli ablan kısa süreliğine veda ediyo sana.....kimbilir belkide hiç gelemez...hakkını helal et bana olurmu...
derbeder kardeşimede selam söyle
hadi kaçtım ben..:)iyiyim üzülme gülcan iyi olamaya çalışıyorum..:)öpüldün canoşum..
-
Gelemezdim inan bana.. yüküm ağırdı ve yapılacak daha onca iş vardı... gelecek olsaydım da ne diyeceğimi bilmiyordum... sahi sen niye durmadın ki... evet sende haklısın... saat geç olmuştu... ne olacak bilmiyorum sonumuz... seçim yoğunlu nedeniyle beni rahat bırakmış olabilir misin?
Zor günlerde de yanımda olmamanı ben istemiştim.. çünkü konular farklı ve seni ilgilendirmeyen mevzulardı...
Sana daha sonra anlattığımda bana hak vermiş ve sarılmıştın... ama bu sefer ki gidişin-m fena yaktı be güzel...
Günler sonra yaradan nasip eyledi yüzünü görmeyi... koşmak geldi içimden sana doğru... olmadı işte be güzel... yine gururum izin vermedi....
Ben yine burdayım ve söylediğim her sözüm bugün olduğu gibi yarında geçerlidir...
Seni beklemek boynumun borcudur... güle güle canözüm.. bugünde yüreğimdesin...
yeni bir ev, yeni bir aşk... kendime yeni bir ben lazım....
gülcanım canparem bu güzel şarkıyı burcu güneş mi söylüyordu ben mi yanılıyorum...
bu şarkıyı adrese teslim ettikten sonra çıkıyorum merdivenleri....
evet küçük hanımlar bugün veya yarın taşınıyorlar yeni evlerine....
ee tabiki kahve içmeye gidecez gülcan.. ha bu arada gitmeden hatırlatta bit pazarından ucuz bir ev hediyesi alalaım... eli boş gitmek olmaz....
Gülcan bugün son günümdü sanki... bilmiyorum ya öyle odaklandım işte.. ve sanki ömrümünde son günü gibi yaşadım bugünü...
belli olmaz bakarsın yolcuyuz.. belki de hancı kalırız...
gülcan baksana ablan dışarda ip atlıyordu en son... görürsen deki babam diyor ceviz kırsa yermi misin?
Pazartesi yeni yönetim kurulu ile görüşmek üzere SİİRT....
Küçük hanım habersiz bırakma beni...