olsa ne yapacan? kola mı ısmarlayacan!
Printable View
olsa ne yapacan? kola mı ısmarlayacan!
IsmarLamaz Mıyım Canın Saq0Lsun Ağabey ;);) Ama CoLa Turka Başka IsmarLamam :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kola turka olsunda ben siyah içmem ki.. varsa sarı lütfen...
Tamam Abicim ... Hemen GeLiy0r Buz Gibi ... :D
aL Abicim Bu Seferki Büyük iyiLiğimi Unutma Afiyet 0Lsun ... :D:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu Arada Sabah 0 Kadar Kavurucu Sıcağın Ardından 2 3 Dakika Önce Yani Saat 02:02 SuLarında Siirtte Hafif Bir Yağmur BaşLAdı ... :D:D
yağmur güzel oldu ya.. Toprak kokusunu özlemiştim. bütün pencereleri açtım...
Bide ben öyle basit markalar kullanmam. yedigünden de vazgeçmem...
iki olsun dilana ablanda gelmiş ta almanyalardan...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SöyLesene Abicim Yedigün seviy0rum Die Bir Dahaki Sefere Yedigün IsmarLarım Artık Kusura Bakma ... =}
Ama ben yedigün icmem orjinal coca cola olsa icerim :) yada en güzeli acik bir cay olsa olmazmi :) yagmur dedinde yaz yagmuru gibi güzel birsey yok..
Orjinal coco cola derken [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Dilana çayı sahil kenarında içsek!
Ne yani ben severim cicekleri böcekleri..biliyormuydun coca bitkisinin siirtte ciktigini :) Sahil kenarinda cizbiz isterim :)
Alıntı:
Dilana Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SahiL Derken ?? Gernave SahiLi mi y0ksa Şavuran sahiLi mi KAstediyorsunuz _:D:D =???
tam bende onu diyecektim burak. dilana sahilde cızbız olmaz...
biz onu ağustos ortasında botan suyu kenarında yapacaz...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzeL 0Lur VaLLa Botan Nehri Kıyısında ... =)
Haci sende gel balık yakala...
Alıntı:
0Lur GeLirim En sevdiğim ŞeyLerden Biri BaLık Tutmak Ama BaLık Sevmem
Hestada Hep YakaLaıp Tekrar Suya Atardım ... :D:D
ben ne balık tutmayı severim nede yemeyi...
Askerdeyken haftada bir gün çıkardı. O gün oruç tutardım...
Birsey soracagim kizmayin ama siirt te sahil mi vardi? :)
Yok valla kızmadım.. kuran çarpsın ki kızmadım...
Siirt'te olan sahil nerde var söyler misin?
Ta'van kumsalını gördün mü?
Alıntı:
Dilana Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SahiL Var Ama Deniz SahiLi DeqiL
Akarsu Ve NehirLerin KenarLarından Bahsediy0ruz ...
Bak Bunun Gibi SahiLLer Burası Siirt DeqiL Ama Hesta ...:D
Buda Botan ... :D
Herkese İyi GeceLer Ben Çıkıy0rum ßßy.
Bugün erkencisin burak....
Mutlu yarınlar... Namazını kıl öyle uyu...
Allah rahatlık versin.
selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı sabahlar sizlere...
günaydın herkese hayırlı işler hayırlı cumalar
Günaydınlar Nesta Hocam... Nasılsınız ?
Günaydın kardeşim çok teşekkür ederim şükür iyiyim..sizler nasılsınız?Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayırlı Cumalar..
Rabbim namazımızı kabul eylesin, bu mübarek günde bütün günahlarımızı affeylesin inşAllah..
amin bidenem...amin...
amın cumlemızınAlıntı:
*güldeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
MerhabaLar.....
günaydın herkese....
selam arkadaşlar nasılsınız inşallah heppiniz iyisinizdir ...
a.slm hoşgeldiniz.....kendi adıma iyi gibi saolasınız siz nasılsınız..:)
herkese günaydın
günaydın abim hoşgeldin.....iyisindir inş..:)
çookk şükür..iyiyim Allah bugünümüzü aratmasın kardeş.inşaallah herkes iyidir..iyi olur
inş abim inş herkes iyidir....gerçektende yaşadığımız hergüne şükretmek gerek..ne kötü durumda olan insanlar var......rabbim sıkıntı verip dermansız bırakmasın inş..
en iyisi temennimiz rabbim dert verip derman aratmasın
slm miilet
...
selam koso hoşgeldin kardeş nasılsın