sende hoşgeldın küçük hanım :))
Printable View
sende hoşgeldın küçük hanım :))
hoşbulduk saolasın sende hoşgeldin:D:D
hoşbulduk sağol nasılsın .!!
hamd olsun iyiyim ...sen nasılsın...
allah razı olsun iyiyiz geçinip gidiyoruz:)
hep öyle yaşam savaşı:D
oda olmasa zaman geçmez zaten:(:))
haklısın..bişeyler yaşıyoruz....yaşadıklarımızı sorguluyoruz..doğruyu yanlışı ayıklıyoruz....ikisinden birini seçip yeni günlere uyanıyoruz......ve hayat böyle son bulup gidiyo...geriye baktığımızda ne yaşamız sorusuna cevap bulamasakta yaşamaya devam:):)
Polis56, Ette56 ve basbelasi askerlerimiz hoşgeldiniz. Çarşı izninde bile siteyi unutmadığınız için çok teşekkür ederiz.
Bugün bizler için çok önemli bir gün. Çünkü bugün sitenin kuruluşunun yıldönümü.
Efsane1907 ve Dj Koso askerlerimize selam gönderiyoruz.
Aramıza dönmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden hayırlı teskereler.
selamunaleyküm arkadaşlar bugün yine çarşı iznindeyim yalnız son çarşım haftaya geliyorum inşallah,
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
6 gün sizin olsun hafta sonuda biz askerlerin olsun loooe..
zaten son hafta kaldı artık nette yok çarşıda:D...
dj-koso çarşı yasaqı çıkamıyo efsane kayıp ulaşınmıyo onu özledim walla rohan abi...
usta birliğim diyarbakır merkez il jandarma komutanlığına çıktı oraya geliyorum inşallah
@Polis56
Siirt'e yakınsın desene. Hadi gözün aydın.
@Ette56
Senin ve Kosonun usta birliği nereye çıktı? Merakla bekliyoruz.
Allah razı olsun rohan kardeşim bizlerden duanızı eksik etmeyin rabbim sizlerden razı olsun hayırlı günler
Dualarımız tüm askerlerimizle birlikte.
Allah (c.c.) hepinize hayırlı teskereler nasip eylesin. Tez zamanda kavuşuruz inş.
selam..... dikkat komutan solda :)
hoşgeldin Kartal abe
herkese merhaba vatani görevini yapan arkadaşlarımızada selamet dilekleri
Tşke valla bende vatanı gorevimi Yapcam 17 Agustosta Yokum:(( Alllah Herkese Yrdımcı Olsun Dualarınız Eksin Olmasın ...
Herkese Günaydın.
Günaydın Deniz Yıldızı .
Hoş geldin mavikorku.
tatile gittin mi bu yaz?
Hoşbulduk
Hyr, Tercihlerimi bekliyodum. Yarın İstanbula Gidiorum. Ayrica sanki tanıyormuşsun gibi yazdın :)
İstanbul'a üniversiteyemi gidiyorsun?
Ben seni bu siteden tanıyorum.
Bide bir defa 14 eylül şeref lisesi sitesinde nickini görmüştüm.
Hayır, Ailem orda ben burda abimle kalıyorum, sınava iyi hazırlanmak amacıyla burda bulunmaktayım..
Doğrudur, ordada üyeliğim var.. Nasıl tanıosun bilmiorum ama buraya da pek bakmıyorum, merak sadece ,) Çok sık görebileceğin biri değilim.
Neyi merak edip giriyorsunuz?
ben her fırsatta girip paylaşımlarda bulunuyorum.
Meraksa girme : )
Siteyi, yapılan paylaşımlari merak ediyorum. Adına sevindim paylaşım yapmak güzeldir ,)
Yok ben giriyim yinede, Bak seninle tanıştım + bir yanı ,)
hayırlı günler
hayırlı geceler hoşgeldınız
Herkese İyi AkşamLar .. =]
iyi akşamlar ebi hoşgeldin.!!
Hoş BuLduk NaBer ???? =]
selam olsun herkese
as hg sevim
bende geldim...
Herkese Merhaba ArkadaşLar .... =}
Alıntı:
BuRoCkK StyLe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
merhaba burak .!!
hoşgeldin:p
Herkese günaydın..hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.bu mübarek günlerin hürmetine Allah herkese gönlündekini versin
Birsey yazacaktimda ne yazacagimi unuttum :)
Sen bir delisin... hoş geldin..
Evet sen benden delisin..hatirlattigin icin tskler :) hosbuldum