birinden nefret ediyorum dilerim allahtan benim şu an cektiğimi oda ceker senden nefret ediyorum...... sen beni sevdiğimden ayırdın ya allahta seni sevdiğinden ayırsaın lanet kızzzzzz
Printable View
birinden nefret ediyorum dilerim allahtan benim şu an cektiğimi oda ceker senden nefret ediyorum...... sen beni sevdiğimden ayırdın ya allahta seni sevdiğinden ayırsaın lanet kızzzzzz
galiba hayattan bıktım tutunmak istedikçe batırıyor beni[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] kendime bakıyorum rayında giden hiç bişey yok küçük mutluluklarla hayatı yakalamaya çalışıyorum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] çok yoruldum!!!
derbeder kardeşime aynen katılıyorum içimi okumuş gibi...:61:
benden nefret et tamam mı... çünkü ben arabeks yaşıyorum..
teşekkürler küçük hanım. ama ben istanbul'a gelirsem hani seninle görüşmemizin imakanı yok. yok işte..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:confused:amca haftaya ist ye gidiyorum beraber gidelim mi...!
sawuranlım ilhanda gidiyormus...
haberım var ama onunla gitmem :PAlıntı:
maziden_biri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben amcamla gidecem(DERBEDER):)
benim arabesk anlayışım dünyada kendinden başkasını düşünmeyen .....kendinden başkasından dert sıkıntı yokmuş gibi davranan.......en neşeli zamanlarda bile kendini acındıran kimselerdir benim gözümde arabesk yaşayan......ben sende bunları görmedimki derbeder...neden nefret edeyim...
Geçen gün elimi kestim nasıl olduysa bıçak değdi elimi kesti çok fazla değil ama kesildi kan aktı canım yandı..
o an üzüldüm tabii ama şimdi elimdeki yaranın izi bile kalmadı..
Baya önce biri kalbimi kırdı hemde çookk canımk çok yandı uykusuz kaldım ağladım..
üzerinden baya vakit geçmesine rağmen hala izi duruyor hatta hatırlayınca yüreğim burkuluyor...
benim bundan çıkardığım ana fikir: ya hiç kalp kırmayın ya da kırdığınız kalbi telafi etmeye çalışmayın.. çünkü kalp yarası kapanmaz.. hiç bir yaraya da benzemez.. sen benm için bittin..
ancak yaralı bir kuş gibi çırpınabilrisin bir zamanlar bana yaptığın gibi şimdi o acıyı sen tat..
ve benden uzak dur kaldığım şehir'e bile yaklaşma...
Oku. onuda oku. diğerini de...
ama Sonra onu silmeni istiyorum. çünkü ben sevmiyorum.
tamam:)