dosttan öteydik oysa seninle....
aklından, yüreğinden her geçeni hissetmek, her hissettiğini anlamak, beraberken eğlenebilmek.. dost gibi değil ,olsa olsa sevenlerin bir yaşadıkları diye düşünüyorum üzülerek.. Ve biliyorum ki, buna sahip olduğumuzu üzülerek gördün sen de..
üzülecek bir şey yoktu aslında bunda, aksine mutlu olmalıydık çünkü mutluluğu bulduk beraberken,senle konuşurken bulduğum sıcaklığı sende hissettirdiklerini, içindeki mutluluğu anlamamak için aptal olmak gerekirdi, severek bir yasağı çiğner gibi ama kimseye belli etmemeye çalışarak.. oysa yanlışımız da yoktu aslında bunca zamandan sonra, onca paylaşılandan sonra birer yarım olup çıkmıştık birbirimiz için, yalnızca bunu fark ettik biz..
geçmişimdeki yıkımdan sonra kalbim atmadı hiç.. sen de bilirsin.. atacak sanmazdım ama yaşadığımız duygular.. anlatamam sana yüreğim nasıl canlandı anlatamam.. anlatamadım..
bana eski gözle bakmayacağını, bir gün çekip gidebileceğini geçirdin aklından, korktun, hissettim.. ama hissettiremedim belki de sana tuttuğum o eli bırakmayacağımı, o elin bırakmak istemeyeceğini, her şeyi yapabileceğimi… hissettirseydim bir mesafe sezmezdim aramızda.. ya benden uzaklaşırsan ? ya değerimi kaybedersem o gözlerde ?
beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok.. bulduğum sıcaklığı başka yerde de arayamam artık.. seni kaybetmekse şuan katlanamayacağım tek acıya sebep olur ki , zaten bir acıya daha yerim yok.. bir kumar da değil benimkisi, kaybetmek yok, kazanmaksa meçhul, belki kazandığımı görecek zaman da olmayacak, sadece istediğim elimi bir kez daha aynı sıcaklıkla tutmandı..
tüm yasaklara inat, seni seviyorum...
Bunu sadece burda söyleye bilmek canımı cok acıtıyor...