Yokluğum varlığına armağan-im olsun
Varlığın varlığıma son zulüm /son işkence
Printable View
Yokluğum varlığına armağan-im olsun
Varlığın varlığıma son zulüm /son işkence
sarhoşum susun ve dinleyin ;)
Hatırlamıyacak kadar sorhoştum : P
hiç hatırlamıyacak kadar içmedim veya içitim de hep hatırladım lanet olası metebolizma :))) :DD
ıyyy hiç hatırlamak istemıyorum insan kendinden iğreniyor lanet olası ahahha :D
Aşk ben değil sen dedirtir..( mevlana)
herkz siirt maçına.....
Gerçeğin hayalden en bariz farkı uzağa atarsın, yakına düşer...Öyle günler, öyle simalar var ki unutmak istersin, aklına düşer.
Eden kendisine eder.yapan bulur ve çeker, unutma ! Kazanmak koca bir ömür ister,kaybetmek için anlık gaflet yeter
kafam çok karışık nerde hata yapıyorum ben ..?
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevmesi şart mı.Değil....
ohh my love......
Dost; Acıyı Söyleyen Değil, Acıyı Tatlı Söyleyendir..!
Birgün !!Alıntı:
f1rat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tozlu bir albüme hapsettim onu
Hatıralarını unuttum bilsin..!
Hayat öyle oyunlar oynuyor ki, nereye tutunsam düşüyorum.
Tam da palyaçonun dediği gibi: "ağlayamadığımdan gülüyorum."
Paul Auster
safak karanlık
:6:Artık güçlüyümm... Ufak yalanlara inanmıyorum! Kiyamam sözcügü yok artık olMasında... herŞeyi dÜn gibi hatırlıyorum her sacısını her damlasın kazandıklarımla kaYbettiKlerimi aYrıstıralı çoK oldu ugrUna canımı verİriM dedigim insanlarin sirası degişti beNde suSmuyorum arTık herŞeyimi sİFirladim.. Bu güNlerde Kim vAra yanımda odur benim canıM... BeNim kıyamadıgım degil baNa kıYaMayanlar ArTık degerli BENDE....:20:
"Fotoğraf çekmek, kafayı, gözü ve yüreği aynı nişan çizgisine yerleştirmek demektir."
Yinede zor..!
"Bir çok ilişki"BEN SENI...." "BENDE SENI....."diye başlar ve...."BEN SENINNN......."BENDE SENINNN......"diye biter...:) :) :)
yinede seviyorum..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BİZLER;
Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız.
Yalan dünyada ki tek gercegim 'Susmak' ..
ahh sabah kalk büryana ondan sonra kaplıcaya :D:D
48 sattir büryan yemedim ya çok özledim. sabah olsa da gitsek :D
kuş.kuş.kuş;)
Sende de ne para var! siirt'te sayılı zenginlerden daha çok büryan yiyorsun : )Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
deymeyin keyfime ;)
Mın kıs belediye kıl yom ekel. :) ene mecbur.Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heniye derbeder heniye :D
Aşığınım yanında olamasamda..
Aşığınım sana dokunamasamda.. ((Fedon))
Bir insanı iyi veya kötü yönde değiştirmeye çalışmak büyük kabalık.
doğru söze ne denir ........
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Uyku vakti...
iyi uykular :)
Teşekkür :)
Mesai erken ben gider...
Hem ce le ak boş ehubbu...
helekne hak alla..