Tamam İyi GeceLer ...
Printable View
Tamam İyi GeceLer ...
tşkrler sizede ii geceler...
Burak uyumayı düşünmüyor musun?
y0o00k Düşünmüy0rum :D Sen ?
düşünsem de uyumayacam ki.
Neden İşin Var GaLiba ? ;)
Yok senin gelmeni bekleyecem...
iyi geceler dememin anlamı varmı bilmiyorum ama dicem burda her üyeyle konuşmama gibi bir adet var geup içinde
siteyle ilgili az dertleşebilirmiyiz
Grup yok :) burdakilerin hepsi abi abla kardeş... Biz bir aileyiz.
Buyrun hoş geldiniz... tabiki dertleşebiliriz.
özelden belirtmedim eleştiride olsa yorum belki yapar sitenin yöneticileri
teşekkür ederim doğrudur ama ben öyle hissetmedim özür dilerim
sizi yakın gördüm belki konuşabiliriz diye hatırlarsanız siteyle nasıl tanıştığımı anlatmıştım evet ben siirtli değilim ama eşim siirtli ve sizlerle diyalog içinde olmak kültür gelenek öğrenmek için sevinçle üye oldum demiştim
Siirt örf adet ve geleneklerimiz diye bir bölüm var. incelediniz mi?
Özür diliyorum ama alt alta mesaj yazmak yasaktır :$
siteyle tanıştıran eşimdir çokta keyifle paylaşımlarınızı okuyordum bilmediklerimi öğreniyordum nacizane paylaşımlarımlarımıda sizlere sunraken keyif alıyodum
eee sonra. bir sorun mu oldu peki?
özür dilerim bilmiyordum hiç mesaj alıp tenkit yada teşekkür almadığım için bekliyorum soru cevap yapalım olurmu
Neden tenkit veya teşekkür almadınız? Çünkü daha yenisiniz ve yeni yeni paylaşımlarda bulunuyorsunuz...
Buyrun soru cevap yapalım. Sizi dinliyorum.
neler öğrenebilirim neler paylaşabilirm diye düşünüp elimden geleni yaparken farkettimki konunun içeriği önemli değil bakılmıyor bile belli isimler etrafında dönüyor konular
eşiminde desteğiyle kısa sürede her bölüme konu açtım tabiki yeniyim tabiki teşekkür beklemedim
A'den Z'ye birçok şeyi bu adresten öğrenme şansınız var...
Açtığınız konu mutlaka takip ediliyor, okunuyor. ama arkadaşlarımız cevap yazma zahmetinde bulunmuyor belki..
neden her ne konu olursa olsun hep aynı isimler etrafında dönüyor forumlar
teşekür ederim duymak istediğim buydu zahmette bulunmuyolar çünkü arkadaşlarıyla sohbet daha keyifli geliyor diye izlenime kapıldım
Şuan için konuşmak gerekirse forumda online olan arkadaşlarımızın çoğu iş güç sahibi.
Gün boyu çalışıp yoruldukları için foruma takılıp zaman geçiriyor. (eğleniyor, stres atıyor)
paylaşım nedir tenkittir eleştiridir fikir alışverişidir hak ediyorsa övgüdür bir teşekkürdür girdiğim günden beri sizden başka bir iki kişi var nadirde olsa farkedip uyarıp teşekkür eden arkadaş dimi
gruba alınırlırsa sohbet edilir nacizane onuda denedim forum oyunları anket olmayınca olmuyomuş
Bence yanlış düşünüyorsunuz..
Sizin forumda olduğunuz saat geç olduğu için ve yeni mesajlar butonuna tıklamadan top 10daki konulara baktığınız için öyle geliyor.
Bu satte hep aynı kişiler olur doğru.
peki hiç gündüz forumda gezinmeyi düşündünüz mü?
belki komik geliyor size eleştirilerim belki yersiz alınganlık nasıl adlandırırsanız saygım sonsuz ama inanın sizleri sevdim ve çok değer verdim ailem gibi gördüm kırgınım daha girmicem bunu paylaşmak istedim
neden kırgınsınız? girmeyeceğinize engel olan konu ne?
evet tabiki bende çalışıyorum ama her fırsatta giriyorum gündüzde aynı inanın uzun zamandır dikkate almışım keza eşimde farketti ve aynı fikirde
Eşinizde Sitemizde üye ise ne mutlu bize...
Eşinizin nickini söylemenizde bir mahsur var mı?
bugün kaç konu açmışım neler olmuş dün kaç konu sıkılmaz eğer gözlemlemek isterseniz sevinirim ve kaç tanesine bakılmış ve inanın grup adlettiğim öyle gözlemlediğim arkadaşlar kadar en ciddi ve ilgi çekilmesi gerek paylaşımlardı kırgınlıkta demeyelim saygı kuru kalabalık yapmanın anlamı yok demek
o bende kalsın evet buraya üye nadir girebiliyor iş icabı ildışı yollarda genelde
stoneheart, sizi çok iyi anlıyorum. sitemizin aslında gün içinde ziyaret eden ve katılım gösteren üye sayısı pek fena sayılmaz fakat buna rağmen neden birçok konu aktifleşmiyor ve cevap veren kişi sayısı çok az kalıyor? buna ancak şöyle bir yorum getirebilirim: sitemizdeki üyelerin çoğu yakın arkadaş ve gün içinde beraber olabiliyorlar ayrıca birçok üye msn üzerinden diyalog kuruyor bir birbirleriye ve site üzerinden tekrar etkileşim içine girmeye pek gerek duymuyorlar gibi geliyor bana. tabi bu tamamen düz mantık yürütme.
acaba msn üzerinden konuşanların kulaklarını çekersek site biraz hareketlenir mi diye düşünmeden edemiyorum.:11:
çok geç oldu mübarek ramazan niyetlencez birazdan allah kabul etsin hepimizin ibadetlerini oruçlarını size teşekkür edip çıkmak isterim başınızı ağrıttım
tşk ederim çok doğru bi teşhis arkadaş sitesi paylaşım sitesinden çok 3.ayım üyelikte bakın açtığım konulara teşekkür istemiyoum tenkit bile almadım farkında değiller kim ne yazmış
dikkate alıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim bu saatte başınızı şişirdim siirtli olmak benim için ayrıcalıklı eşimi çok seviyorum siirti çok seviyorum saygılar...
getirdiğiniz eleştirel yorum için çok teşekkür ederiz hayırlı cuma'lar.
sitenin değerli bayan arkadaşlarındanda yorum bekliyorum onlar kendilerini biliyolar görüşlerine esprilerine önem verdiğim onlar beni tanımaz farkında bile değiller arkadaşlarıyla konuşurken eşim girerse stoneheartla ilgili yorum yaparlarsa lütf edip öğrenirim haddimi bilirim hepinizi sevdim farkında olmasanızda iyi geceler
Tekrardan bekleriz diyorum.
Hayırlı sabahlar...
Allah orucunuzu ve dualarınızı kabul buyursun.