sen böle dedin die glckler bak aa olrmu brdayız die :D:D
ama glmeyedebilrler yani bilemicem =))
+ hoşgeldiniz adminim...
Printable View
sen böle dedin die glckler bak aa olrmu brdayız die :D:D
ama glmeyedebilrler yani bilemicem =))
+ hoşgeldiniz adminim...
selam millet ben geldim kimler var bakayım :D askerden firar ettim evdeyim :D:D:D:D:
skandal skandal skandal... bizim çocuklara söyleyeyimde alsınlar seni derinden derinden :11:
a.slm hq'niz firar etmek mi kabus gibi :D:D
kont abe acele söyle gelip alsınlar :D
serseri ciddiyim firar ettim :D
hee bnde yedim :D:D
firar ettikten sonra bide eve gidicen süper yani =)))
OO HERKEZ geldi bakıyorummm:D
ister inan ister inanma :D yoksa nereye gideyim :D
Ben bile şaşırdım. hayırdır hakan..
İnşaallah kötü birşey yoktur.
zaten arayıp sorduğun yok.
ammo insan bi hoş geldin der ya :( hattımı götürmemiştim rohan ustaya verdim numaramı sen niye aramıyon :( hic ya 10 günlük izne geldim ama istemiyosanız giderim :(:(:(:
hehe hani firardı :D:D inanmadım ki :P
tkrr hoş geldin bari ....
vay hoş bulduk tşk ederim hoş geldin dedigin icin biraz gec oldu ama neyse bakıyorumda hemen unutulmuşuz :(
Ne zaman geldin ammo. Hoş geldin.
Ama izni çabuk kullanmadın mı? Bence daha erken...
Diyarbakırda yakın aslında... senle başkanı ziyarete gelmeyi düşünüyorum zaten...
yooo bn az öncede sölemiştim ki sn frketmedysen bilemicem =))
emin ol kimse unutmamıstır seni maşşAllah glr glmez pylasımlarınada basladın =)) :1:
ammo ben bu bayramda gelmeseydim diger bayramda hic gelemezdim cünkü 88/3lerin teskere zamanını denk geldigi icin adamlar şimdi gönderdi hem bende istedim gelmeyi ve geldim
serseri kusura bakma o zman fark etmemişim artı paylaşım yapmak zorundayım cünkü bu site benim bi evim gibi kimisi icin sacma olabilir ama inanınki aklım hep burdaydı sitedeki durum ne acaba diye merak ediyodum sagolsun rohan abe sayesinde az cok bilgi alabiliyodum cok özledim siteyi sizleri geleli 1 saat oldu duştan cıkarcıkmaz girdim siteye cünkü benim ailem burda
bende o yzden maşşAllah dedim tbrk ederm.. =)
Süpersin ammo. duygulandırdın beni.
Bayaramı seninle geçireceğime çok sevindim.
Yarın buluşalım ya. özledim seni. bakayım kel, esmer olmuş musun.
Torunnnnn geceler uzun ötmez borun.
TŞK EDERİM SERSERİ :) DERBEDER AMMO NERDESİN SESİN KESİLDİ BİRDEN YOKSA COKMU DUYGULANDIN YAZDIGIM CEVAPTA :d:d:d
rica ederim ne dmk... =))
he nerdeyse ağlayacam.
TAMAM AMMO YARIN ARARIM SENİ BULUŞURUZ HE VALLA DEDİGİN GİBİ GECELER UZUN ÖTMEZ BORUMUZ :d GERCİ ALT DEVRENİN GELMESİNİDE AZ KALDI :D
ARTI DERBEDER ŞEKERİM MSN ACARMISIN :d
cümleten ii geceler..
hayırlı sahurlar...
darısı tezkere almana inş efsane..((aynı sey abim+dgr askerler içinde gecerli uzakta olnca kymeti artıomus :D:D))
bu sohbet uzar ama esra kaçar byby...
sagol esra allah razı olsun darısı abini sag salim gelir inşllah bütün askerler icin gecerli
yarın buluşuruz.
msn sorun veriyor.
sahur vakti babacan. sofra hazır.
en güzel yerinden öpüyom.
gözüm telefonda olacak.
veyle kubanu asabıtu.
tamam cane cok sagol bende seni öpüyorum d.....:) anladın sen onu ararım yarın ammo hadi allaha emanet bende uyumaya gitcem
Hakan kardeşim hoşgelmişsin. Alt devren de geliyorsa keyfine diyecek yoktur şimdi.
Bayram tatilini ailenle geçireceğine çok sevindim. Ayrıca bayramın ikinci günü öğleden sonra Kızlar Tepesinde geleceksel Bayramlaşmamız olacaktır. seni ve tüm board ailesini bekliyorum.
Bana da gelin elimi öpmeye :p Madem ben gelemiyorum siz gelin
selam arkadasLar
a.slm...
hq.'niz
Hakan Teşekkür ederim. tam zamanında seni eve bırakıp çarşıya inmişim.
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
günaydın millet kimler varmış
emin ne olduki artı benim fotolar nerde şekerim :d
günaydın kardeş hoşgelmişsin bu arad
tşk ederim nesta hoş budluk nasılsın kardeş hayat nasıl gidiyo
çok şükür iyidir yok bir yaramazlık.seni sormalı.Bayramı ailenle sevdiklerinle geçirmek çok güzel bir duygu değilmi..şafak kaç şimdi?
selam millet kimler var
huuuhuuuuuuuuuu ben varım ben:D
yase sen haric :d
hıhhıhıhıh benim gibisini bulda görelim:D
aman yok bitanesiyle zor idare ediyom 2cisini taşıyamam ben:D
idaremi ediyon benimi idare ediyon güldürme beni koçum:D:D