laa sen var ya yıne tozunu attın ist mın :) bak cıkarım kordona şimdi karşıyakadayım ama
Printable View
laa sen var ya yıne tozunu attın ist mın :) bak cıkarım kordona şimdi karşıyakadayım ama
Allahtan o kadrını bırakıosun yani :D:D ya bide bırakmasaydın şükretmek lasım =))
ben sosyeteden yine alırım :p bi gelsinde =)))
şey esra banada alırmısın:D:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla attırdım ama abimle gitim fazla abimin arkadaşıda vardı fazla eğlenemedim:)Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nesta abim hayırlı olsun mod olmusun bak co admınlık yakısır sana bu sıtede abım :) okdr oldumu gırmeyelı yaw
gel gel gel izmire uc gel bak kordon da kaynıyor :)
sen gezdirceksen bide bana kahve ısmarlıcaksan uçarım:D
ne demek almaz mıyım :D küçük büyük farketmez Esra asla affetmez :D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen camlıca da cay ısmarladın laaa cımrı kızkulesınde de :) yasemın ben kahve ıstıyorum dıye dıye ınlettın benı sımdı benden kahve ıstıon :)
ya ben sana ellerimel yaparım merak etme sen:D:Daşkolsun bir kahveyi çok gördün bana:D
yürü be esram kim tutar seni:D:D
ıyı hadi hadi :) senınle basedeılmez ne ıstersen ok
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tamam kahvenin yanına bitter çikolata olmadan olmaz bide şey ondan alırmısın:D
Selam arkadaşlar Bayramınız Mübarek Olsun
a.slm mustafa hoşgeldin ver elini öpeyim:D
ondan ne yaww :) hmm annadım neyse herseyı goze alcaz mecbur artık
tesekkurler senınde bayramın murbarek olsun walla bende kutlama yaptım kımse yazmadı...
öyle al bencede benim gibi biriyle geziyosun olsun okadar:D:Dtamam şımardım farkındayım:D
El Öpenlerin Bol Oldun Kızım:D:D Yalnız Bayram Harçlığı Yok :D:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
o zaman istemem öpmem yaşlı komşum:D
Yaşlı Sana Denir :D:D
ıkoncan yasemın :) küçük_hanım
ben yaşlı dğeilimki bugün kimse elimi öpmedi:D
haha o kadarda değil yahu şımartıyorsun beni:DAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
snde hoş geldin..Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
byrmınız mbrk olsun sygıdandr byklerin ellerini öpmk lasım dimi :D:D
byram hrclıksız olmas ki ama snde ktkıda bulun bu garibna :))) (kafiyeli oldu gsl oldu bea =)))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
seker yemekten dıserım agrıdı yaw :)
yeme sende artık:D:dkahve yapayım sanada:D
olur olur :) ıkı bardak ama
tamam gel otur şöyle:D
baklava yada kadayıf da yok mu :)
baklava ve dolma var yeminle hepsini kndi ellerimle yaptım:D
hmm yasadım desene ben de kılo alırım oylee :)
alırsın tabi....üflesem uçucaksın yoksa:D
yok yaw 70 kıloyum boy 180 4 kılo eksgm var ama senın yaptıklarını yıyım deıl 4 on dort kg alırım heralde :)
tamam ben sana kilo aldırırım dolapta mantıda var pişiririm istersen..:)
kız sen cıddımısın :) bak en nefret ettm sey gobektır bende cıkrsa oldururjm kendımı
orasını bilemem...mantıyıda ben ellerimle açtım söylemeden geçemicem:Dgöbekli devran:D
laa en son gobek cıkıcak erkek tıpıyım :) haytta cıkmaz bende
nasılda büyük konuşuyo....:D..
öle cunku öle öle ben parisliyim unutma :) eruhun parislisi
hehe güldürdün beni:D:Dneysem benim çıkmama gerekiyo...yemek hazırlmam gerek görüşürüz..dikkat et kendine..
göbekli devran göbekli devran nanik nanik:D
güle güle tekrar ıyı bayramlar canım :) bende yemek yıcem a cıktım yemek yemek dıye