selammmm
Printable View
selammmm
a.selam merhabalar
mrb nasılsın
selamun aleyküm canlar cigerler :D
slm arkadaslar kımse yok mu...
selam millet hayırlı bayramlar kimler varmış
a.slm hayırlı bayramlar wer elini öpiyim saygıdandır :D:D
((ama hrclıgımı isterim ona göre :D:D))
dur be ne el öpmesi daha yaşlanmadık :D zaten harclık icin olmassa kimse kimsenin elini öpmez :d
iyi akşamlar merhaba arkadaşlar))canım hala harçlık alabiliyonmu:D
iyi akşamlar sevdayelelri hoş geldin
yok bea yaslandıgından deil ztn byksn ya sygıdan :D:D ((he bide hrclıktn :20: :D:D))Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+ hg sevda yelleri walla alırsak ne ala :D
tamam valla gel vercem sana harclık nerdesin :D
nasıl geçti bayramın ilk günü harçlıklar alınmış istanbul gezilmiş okudum ara ara bende çok özledim istanbulu benim yerimede gez canım:D
Konyadayım ama demokraside careler tükenmez postyla yolla :D:DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla sevdayeli bnm için bayram fln yok =))
konyadamı oho sende :D
ama bak ne dedim demokraside careler tükenmez posta-kargo bizim için calısıo :D:D
yok valla şekerim siirte deyilsen harclıkta yok :D
Alıntı:
ağlarsam susturamazsın bak :D:D koskoca siirtliler-board ailesinden bitek sosyeteden hrclık koparabildim bea olmadı şimdi :D:D
bak adı üstünde sosyete parası coktur :D
fazla parada gözümüz yok bea maksat gnlümüz hoş olsun ;) amma cimri cıktın sende he :D:D istemiom para tmm şeker wer bari :)))Alıntı:
hele valla ben asker adamım kusura bakma :D
KanKa SanKi Senden Baska Kimse Asker oLmamıS Ha. Ne DerSeq Asker Adamım Diyip Susturuon:)))
ayhh asker kelimesini duyunca bi tuaf oluom :s tmm tmm senden sekerde istemiom :)))
efsane kankandan harclık koparıyım mı :D:D
Sizin ÖyLe Bi DerDiniz Yok Sen Nie Tuhaf oLuoSun :D
HarCLık Mı :( Ben Yeni GeLdim Sizin Bana Wermeniz GeRekio
öyle bi derdim yok ama abim asker olunca böle oluo ;)Alıntı:
YaSaNTıMSıN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
küçük büyüge hrclık wermes dnya tersinemi dndü ne :D:D
UfaLda Cebime Gir :D
tabiri caizse eşşek kdr olsamda byrm hrclıgımı isterim :D:D
Tamam Ne Kadar İstion:D
S.a.iyi geceler
slm iyi geceler.....
way sen hoş geldin aleyküm selam =))Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
minareden atlarım byramını kutlarım :D:D ((e hni bnm hrclıgım :p))
ilk harclıgımı veren zatı muhterem sosyetede glmiş hoş geldin :D
hoşbulduk nasılsın harçlıkla ne aldın bakalım..? :D:11:Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Minareden atlamana gerek yok sen bize lazımsın :)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İstediğin para olsun biliyorum sana layık değil ama idare et depomdan bu kadar çıktı :p
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
heyt be işte budur tanımıorm hiçbirinizi aldım paramı gidiorm :D:D diyenlerden deilim tabi Allah korusun dostluk kazansın ytr ;) cimri efsane nerde gör gör bak nasıl para verilio :D:D
valla hrcamadım sosyete küçük_hanım'a kmse hrclık wrmemişti 80i ona gitti bna 20 kldı :D anlıcagın sn yine bna hrclık wrcenn :)))
canım bayram harçlıkları gelir valla gezcez ona göre abla kardeş tamammı)))
iiiii harçlıklar verildii...
yok ben ihtiyac duymuyom artık yusuf baya bi verdi hrclıgımı saolsun :p gel bnları pylasalım bna fazlasıyla fazla :D:DAlıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:):)Alıntı:
heyt be işte budur tanımıorm hiçbirinizi aldım paramı gidiorm :D:D diyenlerden deilim tabi Allah korusun dostluk kazansın ytr ;) cimri efsane nerde gör gör bak nasıl para verilio :D:D
+
Hg sevdayelleri
teşekkürler hoşbuldum sizlerde hoşgeldiniz.tamam canım beraber gezelim bende toplamıştım az ))