slm herkeze hayırlı geceler.!!
Printable View
slm herkeze hayırlı geceler.!!
olurr jnm gezelim =))
yusuf bunlar fazla geldi ya sen al sakla bunları lazım oldukça isterim ben senden :))) sanada lazım olursa alabilrsin kendi paranmış gibi gör :D:D:D
a.slm sizede hyrlı geceler hg'niz...
bu arada ben buraya paylaşmayı unutmusum =))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şeker gibi üyelere (Adminler-Modlar vs.) şeker gibi kutlama :D:D
canımsın teşekkürler birlikte harcıcaz )) hoşgeldiniz merhaba
hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşlar nasılsınız
teşekkürler sizler nasılsınız bayram şeker tatlı harçlık uğraşıyrouz sizin bayram nasıl geçiyor:)))
iyiyiz tşkler bizde harçlık dağıtmakla meşguluz:8::p
farkındayımm)))teşekkürler beraber harcıcaz canımla..
bizide görürsün artık he:p
keşke imkan olsada hepberaber kutlama yapıp harcasak ))
yetermı harçlıgın tüm üyelere:p:)
valla arkadaşımla hesabı paylaşırız harçlıklarda iyi yeter dedik
herkese iyi geceler ben çıktım
Selamunaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar hepinize bildiğiniz gibi asker olduğum için yaklaşık bir aydır uzak kaldım sizlerden bu bayramda izin koparıp neyapıp edip geldim bayram iznine güzel memleketim siirte askerliğimi d.bakıra bağlı bismil ilçesinde ilçe jandarma karakolunda yapıyorum allaha şükürler olsun bir sıkıntımız yok çarşı izinlerimizde olmadığı için ve askerde de net ortamı olmadığı için foruma bakamıyorum bizlerden dualarınızı eksik etmeyin kardeşim tekrar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım allah bizlere nice bayramları görmeyi nasip etsin inşallahurahman
CanLar ben geLdimm.....:D
Herkese hayırLı bayramLar diLerim..
2.gün burdayım demiştim, geLdim işte..:)
Yasemin abLam sana süpürüzüm var, söyLeyince süpürüz oLmayacak ama herneyse..:D
Çok güzeL harçLık topLadım, avuç içini geçti...:D
AnLatacağım sana dün yaşadığım herşeyi, dinlemeye hazırLıkLı oL..:D
Şimdi geLeyim bayram hediyeLerine.......:)
Önce meşhur ağız tadımız Lokum iLe başLayaLım..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Veeeeee sırada şekerLeme......:D
Afiyet oLsunn......:D:D
günaydın millet
sanada günaydın
eyvallah kardeş sende bulgaristandansın galiba bizim yusuf ilcinde ordan tanıyomusun
Evet zat-ı muhteremi tanıyor gibiyim Kendılerı bana cok yardımcı oladular her konuda Cok iyi bir arkadaş yardımsever cömert vs saymakla bitmez :pAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
öyledir yusuf benim kuzenimde orda bilal aparı
Evet kendılerı halen karşimda uyuyorlar tembel işteAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kim karşında uyuyo :S
Muhterem kuzenin
:S tanışıyormusunuz :S sen kimsin allah aşkına :s
Tanişiyoruz tabi beni tanımadınmı şimdi İmzama da bakmadıysan yuhh sana yani ne dimm
yusuf senin var ya olum ne diye demiyosun senin oldugunu sen ne zaman nick deyiştin :s
Haahhahahah :11::11:Alıntı:
Vala gülmekten yarıldım hakan yuh yani bu konu dsında okdar baska konlarda da sana cevap yazdım nasıl farketmedın onu bırak eşşek kadar imzamda ik bbannner var onalrıdamı farketmedın
günaydın arkadaşlar herkese iyi bir gün diliyorum
Tünaydın İyi dilekierin için teşk Aynısı senın içinde geçerli hg :)Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Ne oldu hakanım sus pus oldun birden halen şoktamısın :D
canlar cigerler ben geldimm :D:D
hoşgeldin canım günaydın.nasılsın bayram nasıl geçer:D:D
hoş buldumm walla misafrlere bkmakla bulaşık yıkamakla gecio :D:D
senin_?
Hg serseri kız
tekrardan ben geldim :D
hoş bulduk Adßlue4you bey :D:DAlıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tekrardan hoş geldin efsane :p
bende geldim burdayım :)
rohan abe hoş geldin
serseri hoş bulduk tşk ederim
Ahanda bir rohan abi eksikti oda tamamlandı sende hg :p
+
Hakan nereye kayboldun
okeye dördüncü mü arıyordunuz, ben gelince tamamlandı :D
yusuf evden cıktım :D
evet rohan abe masasına oynuyoruz :D alta kalanın canı cıksın :d
hele söyleyin imzam nasıl olmuş :p
hehe onun gibi bişi oldu sanki :D:DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hg Rohan abi
buluşmaya son 1 saat 13dk hyecan wrmı hyecan :D
hele ilk ben söyliyim imzam süper olmus :D