ya benim muayne kağıtım siirten buraya göndrileçek ve bugün muayne için son gündü bi sorun yaşanmaz dimi fazladan askrlik falan yapmıyak vala yaa hıı komutana dikkat aman berabar olsak vala orduyu yakarız:)
Printable View
ya benim muayne kağıtım siirten buraya göndrileçek ve bugün muayne için son gündü bi sorun yaşanmaz dimi fazladan askrlik falan yapmıyak vala yaa hıı komutana dikkat aman berabar olsak vala orduyu yakarız:)
İnşaallah gelecen yani öylemi burak...
Kötü günde nerde eski dostlarım
İyi günlerimde koşup gelirdi
Selam verir,selamımı alırdı
Elemlerim,elemleri olurdu
Kötü günde nerde.eski dostlarım
Hatırımı sorar,saygı sunardı
Hangi dala konsam oda konardı
Düşmanımı benden fazla kınardı
Üzülürler ağlarlardı benimle
Yol yürüsem gelirlerdi benimle
Bayramlarla gülerlerdi benimle
Nihayet kara gün gelip çatınca
Kader beni şanssızlığa itince
Yoksulluğu hırka diye giyince
gelmeyi düşünüyorum siirte almanya ii geldi siirt daha bi gelir inşş. çok kötü günler geçirdim çünkü:( abi..
benim bilgim ekim ayının sonuna kadar...en son gün 30 ekim. gibi.Alıntı:
DaGDeLeN_07 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
senle aynı yere düşsek iyi olurduda...
ben hakkari-şırnak istiyorum :)
asker şiiri mi bu ahmet vala bak dün gec avrupa yakasını izlemişim volkan askrden gelmişti bi rol yapıodu görçektin hikayelerini anlatıodu aklıma glio acaba bizde böle olmıyka psikolojik:)aman ahmet
daha gitmeden neler yapıyorsunuz yaw...
2 yıl oldu bitireli daha ağzımızı açmadık..
yookk be ne şırnakı aman allah korusun gel burya askerlik yapmazsın ohh karşında deniz otur nöbet tut başka bişi yapma vala ya ewet ya güzel olurdu vala aynı yere düşersek neden olmasın:=)
kına gecesi yapıçaklar biizimkiler sizleride bekleriz artık geceye o zaman abi:)
inşaallah geliriz..
ben ilk askere gittiğimde yani acemi birliği hatta usta birliğime bile giderken evden çarşıya gidiyormuş gibi çıktım... :D
neyse sohbetinize doyum olmaz.. sahur hazır. buyrun gelin dicem ama biliyorum. :)
Allah'a emanet olun. kalın sağlıcakla...
kandiliniz kutlu olsun.