e zaten yanımda sen wardın die atmalarını istiyorum.. koskoca moderator wardı yanımda...;);)
esra haa bu arada sana kırıldım walla insan arkadaşını kovarmı hiç... insan ne istiosun die sorar ona göre getirir..:D:D:D:D
Printable View
e zaten yanımda sen wardın die atmalarını istiyorum.. koskoca moderator wardı yanımda...;);)
esra haa bu arada sana kırıldım walla insan arkadaşını kovarmı hiç... insan ne istiosun die sorar ona göre getirir..:D:D:D:D
Alıntı:
_aLoNeWoLf_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zaten bugün gidip glmkten yorulmusum gelme üstüme :D
ayrıca soruma cvp versen yaw kim yollamıs size sekeri ayh mrk etim :D
de ıyıkı bı mod. Olduk hee:)) daha 24 saat dolmadı kovduracan bızı:))
tmm ebi bi daha modum demicem sana ama sana bişi olmasında...;) gerçi kim kovabilirki seni..:D
esra walla bende bilmiom kimin yolladığını sadece istanbuldan geldi dediler..:D ya nerden geldiği beni ilgilendirmez tadı çok güzeldi beni tadı ilgilendirir....:D:D:D:D
deıl mı yaa:))
tAbikide...:D
eeee neden sustunuz yaww...:) konuşsanıza herhalde 3ü müzden başka kimse yok sitede..:D:D
memoo zıkkımın kökü Allahtan bişi sordum yani yine miden yine miden :D:D
sana biyndn esra ölüo deseler biyndanda perive yemege gidek deseler o zmnda esrayı bosver perive baska mı dersin :D:D
şekerlere takıldık tadı çok güzel deyince))
musti esra ii geceler benm çıkmam lazım uykum geldi de uafktan ufaktan...:D ßß kendinize ii bakın..
ha pardon sevdayelleri seni unuttum..:D sende kendine ii baq... ii geceler....;)
sizede iyi geceler teşekkürler
kaybol memo gözüm grmesin seni :D:D
güle güle iyi geceler jnm
cümleten ii geceler ben kaçar byby...
slm arkadaşlar nasılsınız.... huhuu kimse yok mu......:)
merhabalar hoşgeldiniz ben varım))):)
hşb.. nasılsınız ii misiniz....??
memo sen tek basına yetersin :D:D
slm iyi geceler kimler varmış bakalım
hayırlı geceler. Bizler buradayız.
Bayram tatili de sona erdi. yarın tekrar işbaşı yapıyorum.
"Bayram tatil midir değil midir" tartışması süredursun, biz 4 günün nasıl geçtiğini bile anlayamadık. Ömürden geçen günler ne de çabuk geçiyor, farkında mısınız?
Dile kolay 30 yıl geride bıraktık ve yolu yarıladık sayılır.
yılları geriye bıraksan da senden bişey eksilmiyor :)Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi akşamlar..nasılsınız. yolun yarısı 35te değilmi ))
ben geldim selamun aleykümmm... =))
iyi akşamlar hg cok sukur sen yolun yarısı 70 dajı olsa rohan ustaya işlemez :pAlıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
W.a.s hgAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş geldinnnnn a.s
w.aleykum selam
hepiniz hoş geldiniz.
ben de burdayım arkadaşlar nasılsnız.....:D
hoş buldum tşkrler =)) nasılsınız _? napıosnuz?
memo seni görmemk mümkün mü :D:D hg
merhabalar herkese iyi akşamlar))
ne yani ne demek istiosun... baq alınganlığım tutar yine haa...:(:(.:D:D
yaw şuna laf atıp durmayın..:D
memo baslatma alınganlıgından :D:D
sosyete bkma bunun böle trp attıgına tanımasam inanacam :D
yaaaa..:(:(:(:( ne demek istiosun sen yaaa.....:(:(:(:( küstüm sana...:(:(:(.......:D
neden sustunus len...D:D
memo trip ypma bna gözünü sewiim cekemem :D:D
ii tmm tmm...hıhh...:D:D
selam arkadaslar
A.s hg ceymis
a.selam hşq....