bakıyorum sohbet koyulaşmış........
Printable View
bakıyorum sohbet koyulaşmış........
ceymis: yarından sonra bnm için bide ders çalışmak olcak :DAlıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sosyete: hea öle oldu bi sen eksiktin tmmdr :)))
şavuranlım: a.slm hg'niz
ben şmdilik gidiorm tıkınıp gelcem :D:D grszz..
TELEFONUM KAPALI:p XAURZİ:p
kedıye ıyı bak grz bybyAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam ben yemek yıcem hadı grz
bende bi tur atıp geliyomm..
Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ÜÇÜNÜZDE GİDİYORSUNUZDA GİDER AYAK BAKIN Bİ HEYKEL YERİNDEMİ DİE:p:11::11:
GÜLE GÜLE
yaşasın yemek yemek :D:D
ben geldimm tekrar selamun aleyküm =))
a.s TEKRAR hoşgeldınız.!!
hb. mod'um tşkr ederm..
:8:LE VA NE MODU:p
grdgümü sylüorm efndim... ;)
ee ne dielım darısı sızın gibi GENÇ lerin başına:p:):)
hımm tşkrler...
merhaba arkadaşlar..iyi akşamlar
mrb ablam hg =))
merhaba canım hoşbuldum..anca gelebildim))nasılsınız arkadaşlar
sahsen ben ii sen _?
teşekkürler canım bende iyiyim..tatil bitti..alışmışız zor geldi bugün çalışmak))
bana daha zor gelcek yrn okul :D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ablam sen yanlışlıkla pylasacagn konuyu buraya mı açtın yoksa bilerekmi attın anlamadım :s
Ben geLdimmmm....:D
hoşgeldin kardeş..bu kez sorular sana bakıyorum.hadi kolay gelsin:)Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
HoşbuLduk abi, sağoL..Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ÖyLe söyLeme ne oLur gözüm korktu vallahi, çok şaşkınım zaten..:(
İyi diLekLerin için teşekkür ederim..:)
burda açmak uygun dedim yanlış yere açtıysam özür dilerim
Sorun yok güzel bir konu :)Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
uygun görülmüş problem yoq :D
kimler varmış sitede bakiiimmm_?
Dj_koso 2 günlük izne gelmiştir.
Hoş geldin diyor selametle hayırlı teskereler diliyorum.
teşekkürler.. merhaba arkadaşlar geldim ama kimse yok sanırım..Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ablam hg ben warım yetermi bilmem ama :D:D
merhaba canım iyi akşamlar..:D
mrb ii akşamlar...
Bu sabit başlık altında gerek ülkemizden gerekse dünyadan çeşitli şekillerde bizleri güldüren yeri geldiğinde güldürürken düşündüren insanları ve onların eserlerini bir araya getirerek onları tanıyalım , Mesela bir karikatürist , biyografisi ve eserlerinden örnekler şeklinde konular ekliyebiliriz...Kolay gelsin saygılarımla...[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herkese ıyı aksamlar sıcak bır ızmır aksamından nasılsınız mıllet sıırtte havalar nasıl ?
ii akşamlar hg'niz şahsen ben iiyim tşkrler siz nasılsınız_?Alıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtteki havayı bilemicem ama Konyada hava soguk :D
ızmır hala sıcak konya damısın ? oradan bı defa gectım siirte gelırken
evet Konyadayım burda havalar çoktann soğugu bile :D
ben 1 yıl+2 aydr brdayım =))
hmm annadım hayat guzel se gerısı boş :) mutlulugu bazen cok uzaklardada yakalyabılıyorsun
benim için mutluluk Siirtte hayatta orda =)) ama bn burda :sAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]